Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!

Distribuie!by “Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral Senatorul John McCain, în vârstă de 80 de ani, un fost pilot prizonier în Războiul din Vietnam, candidat în alegerile prezidenţiale şi un critic dur al lui Vladimir Putin, suferă de cancer cerebral, a anunţat el miercuri, relatează AFP. O tumoare […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral

Senatorul John McCain, în vârstă de 80 de ani, un fost pilot prizonier în Războiul din Vietnam, candidat în alegerile prezidenţiale şi un critic dur al lui Vladimir Putin, suferă de cancer cerebral, a anunţat el miercuri, relatează AFP.


O tumoare a fost descoperită în urma unei intervenţii, vineri, în vederea scoaterii unui cheag de sânge de deasupra ochiului său stâng. Cu ajutorul unor prelevări, medicii săi au identificat o tumoare malignă, glioblasfom, care va necesita chimioterapie sau o radioterapie, potrivit Mayo Clinic de Phoenix, în Arizona, statul pe care-l care reprezintă în Senat.

”Medicii senatorului spun că se reface în urma operaţiei «incredibil de bine» şi că starea sa de sănătate generală este altfel excelentă”, a anunţat clinica.


Acesta nu este primul cancer de care suferă John McCain. El a avut melanom în anii ’90 şi 2000, care a remis. Vârsta şi starea sa de sănătate au fost un subiect al campaniei prezidenţiale din 2008, în care a fost înfrânt de Barack Obama.

Fostul preşedinte democrat a fost unul dintre primii care au reacţionat după acest diagnostic, între sute de mesaje de simpatie şi rugăciuni.

“John McCain este un erou american şi unul dintre luptătorii cei mai curajoşi pe care-i cunosc. Cancerul nu ştie cu cine are de a face. Fă-l să trăiască un infern, John”, a scris Barack Obama într-un esaj postat pe Twitter.

Donald Trump, cu care se află în relaţii tensionate, a declarat, citat într-un comunicat, că senatorul a fost ”întotdeauna un combatant”.

”Melania şi cu mine îi trimitem gândurile şi rugăciunile noastre senatorului McCain, lui Cindy şi întregii sale familii. Fă-te bine repede”, a spus el.

Din toate taberele politice, foşti adversari, dar şi prieteni, i-au trimis mesaje mieruri toată seara, după ce s-a răspândit vestea diagnosticului.

Între cele mai împărtăşite se află şi mesajul fiicei sale.

”El este persoana cea mai dură pe care o cunosc. Inamicul cel mai dur nu a putut să-l doboare”, a scris ea. ”Cancerul va putea să-l afecteze în multe feluri, însă nu-l va face niciodată să capituleze, pentru că nimic nu l-a putut face să capituleze”.

UN ADEPT AL LINIEI DURE DE NEOCOLIT

John McCain a fost ales pentru prima oară în 1992 în Camera Reprezentanţilor, ca fost pilot proaspăt pensionat al Marinei americane (US Navy). Din 1986 el a fost constant reales de alegătorii din Arizona în Senat, unde a devenit unul dintre piloni în probleme de Apărării şi Politicii Externe.

Vechimea şi cariera sa impun respect colegilor, care nu aprobă întotdeauna fibra sa independentă, însă nu au ce face. El este în prezent preşedintele Comisiei Apărării din cadrul Senatului.

În pofida vârstei, acest adevărat globe-trotter continuă să bată punctele cele mai fierbinţi de pe planetă în delegaţii parlamentare şi este o figură cunoscută de la Bagdad şi până la Kiev.

Un apărător neînduplecat al bugetului Apărării, un susţinător înfocat al Războiului din Irak, el apără o viziune de ”şoim” în politica străină, este un denunţător aprig al regimului lui Vladimir Putin – ceea ce a condus la introducerea în 2014 pe o listă cu americani sancţionaţi de Rusia.

”Îmi imaginez că asta înseamnă să spun că vacanţa mea de primăvată în Siberia s-a anulat”, a ironizat el la acea vreme, pe un ton sarcastic, marca sa.

De la alegerile prezidenţiale din 2018 şi presupusele atacuri cibernetice ruse, pare mai puţin jovial, iar uneori nerăbdător în faţa întrebărilor repetate despre Donald Trump, cu care a avut probleme.

În calitate de candidat, Trump a pus în discuţie statutul de ”erou” al lui John McCain, pentru că a fost ”capturat”.

În 1967, avionul pilotat de John McCain a fost doborât deasupra Hanoiului. El a rămas prizonier al regimului comunist până în 1973, o captivitate în cursul căreia a fost supus la tortură, ale cărei sechele, pe unul dintre braţe, rămân vizibile.

Recent el a apărut la fel de activ în Senat. Însă, într-o audiere, în iunie, a pus întrebări incoerente, ridicând imediat întrebări despre starea sănătăţii sale, pe care le-a respins cu o glumă despre lipsa sa de somn.

Politic, absenţa sa forţată ridică o problemă majorităţii în Senat, care trece de facto de la 52 la 51 din 100 de mandate. În Congres, parlamentarii trebuie să voteze personal.

Miercuri nu se ştia când urmează ca John McCain să se întoarcă la Washington.”[1]

John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda. In imagine il puteti vedea alaturi de teroristii ISIS si Al Qaeda, cei care sunt finantati de catre SUA.

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/statele-unite/senatorul-american-john-mccain-sufera-cancer-cerebral-1_59705c055ab6550cb85050bf/index.html
  2. Foto: theduran.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Agent special al Mossad în ISIS
Putin: "UE și SUA au sprijinit lovitura de stat din Ucraina"
Noua Ordine Mondială: Klaus Schwab și Marea Resetare: "Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!"
Sefa FMI, Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro
Trucaje grosolane şi ştiri ce sunt cu viclenie regizate apar în reportajele marilor agenţii de presă
Forțele armate americane și CIA - serviciul de informații externe al SUA - au comis crime de război în Afganistan, în 2003-2004, în special tortură și tratamente inumane
Profesorul Adrian Hill de la Universitatea Oxford se plânge că dispare prea repede coronavirusul: „E o cursă contra cronometru. Inițial, estimam o probabilitate de 80% pentru elaborarea unui vaccin eficient până în septembrie. Acum, șansele de a nu obține niciun rezultat sunt de 50%. Chiar dacă am obține un rezultat în august, n-am putea începe vaccinarea generală a doua zi”
Atentatele de la Bruxelles - o operațiune "Steag Fals" orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor
Scandalul mondial "Panama Papers" este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?
Un meteorolog, fost cadru militar, admite faptul că avioane militare pulverizează aluminiu în atmosferă
Emil Străinu - "OZN-urile - armele de revanșă ale lui Hitler"
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro