Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!

Distribuie!by “Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral Senatorul John McCain, în vârstă de 80 de ani, un fost pilot prizonier în Războiul din Vietnam, candidat în alegerile prezidenţiale şi un critic dur al lui Vladimir Putin, suferă de cancer cerebral, a anunţat el miercuri, relatează AFP. O tumoare […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral

Senatorul John McCain, în vârstă de 80 de ani, un fost pilot prizonier în Războiul din Vietnam, candidat în alegerile prezidenţiale şi un critic dur al lui Vladimir Putin, suferă de cancer cerebral, a anunţat el miercuri, relatează AFP.


O tumoare a fost descoperită în urma unei intervenţii, vineri, în vederea scoaterii unui cheag de sânge de deasupra ochiului său stâng. Cu ajutorul unor prelevări, medicii săi au identificat o tumoare malignă, glioblasfom, care va necesita chimioterapie sau o radioterapie, potrivit Mayo Clinic de Phoenix, în Arizona, statul pe care-l care reprezintă în Senat.

”Medicii senatorului spun că se reface în urma operaţiei «incredibil de bine» şi că starea sa de sănătate generală este altfel excelentă”, a anunţat clinica.


Acesta nu este primul cancer de care suferă John McCain. El a avut melanom în anii ’90 şi 2000, care a remis. Vârsta şi starea sa de sănătate au fost un subiect al campaniei prezidenţiale din 2008, în care a fost înfrânt de Barack Obama.

Fostul preşedinte democrat a fost unul dintre primii care au reacţionat după acest diagnostic, între sute de mesaje de simpatie şi rugăciuni.

“John McCain este un erou american şi unul dintre luptătorii cei mai curajoşi pe care-i cunosc. Cancerul nu ştie cu cine are de a face. Fă-l să trăiască un infern, John”, a scris Barack Obama într-un esaj postat pe Twitter.

Donald Trump, cu care se află în relaţii tensionate, a declarat, citat într-un comunicat, că senatorul a fost ”întotdeauna un combatant”.

”Melania şi cu mine îi trimitem gândurile şi rugăciunile noastre senatorului McCain, lui Cindy şi întregii sale familii. Fă-te bine repede”, a spus el.

Din toate taberele politice, foşti adversari, dar şi prieteni, i-au trimis mesaje mieruri toată seara, după ce s-a răspândit vestea diagnosticului.

Între cele mai împărtăşite se află şi mesajul fiicei sale.

”El este persoana cea mai dură pe care o cunosc. Inamicul cel mai dur nu a putut să-l doboare”, a scris ea. ”Cancerul va putea să-l afecteze în multe feluri, însă nu-l va face niciodată să capituleze, pentru că nimic nu l-a putut face să capituleze”.

UN ADEPT AL LINIEI DURE DE NEOCOLIT

John McCain a fost ales pentru prima oară în 1992 în Camera Reprezentanţilor, ca fost pilot proaspăt pensionat al Marinei americane (US Navy). Din 1986 el a fost constant reales de alegătorii din Arizona în Senat, unde a devenit unul dintre piloni în probleme de Apărării şi Politicii Externe.

Vechimea şi cariera sa impun respect colegilor, care nu aprobă întotdeauna fibra sa independentă, însă nu au ce face. El este în prezent preşedintele Comisiei Apărării din cadrul Senatului.

În pofida vârstei, acest adevărat globe-trotter continuă să bată punctele cele mai fierbinţi de pe planetă în delegaţii parlamentare şi este o figură cunoscută de la Bagdad şi până la Kiev.

Un apărător neînduplecat al bugetului Apărării, un susţinător înfocat al Războiului din Irak, el apără o viziune de ”şoim” în politica străină, este un denunţător aprig al regimului lui Vladimir Putin – ceea ce a condus la introducerea în 2014 pe o listă cu americani sancţionaţi de Rusia.

”Îmi imaginez că asta înseamnă să spun că vacanţa mea de primăvată în Siberia s-a anulat”, a ironizat el la acea vreme, pe un ton sarcastic, marca sa.

De la alegerile prezidenţiale din 2018 şi presupusele atacuri cibernetice ruse, pare mai puţin jovial, iar uneori nerăbdător în faţa întrebărilor repetate despre Donald Trump, cu care a avut probleme.

În calitate de candidat, Trump a pus în discuţie statutul de ”erou” al lui John McCain, pentru că a fost ”capturat”.

În 1967, avionul pilotat de John McCain a fost doborât deasupra Hanoiului. El a rămas prizonier al regimului comunist până în 1973, o captivitate în cursul căreia a fost supus la tortură, ale cărei sechele, pe unul dintre braţe, rămân vizibile.

Recent el a apărut la fel de activ în Senat. Însă, într-o audiere, în iunie, a pus întrebări incoerente, ridicând imediat întrebări despre starea sănătăţii sale, pe care le-a respins cu o glumă despre lipsa sa de somn.

Politic, absenţa sa forţată ridică o problemă majorităţii în Senat, care trece de facto de la 52 la 51 din 100 de mandate. În Congres, parlamentarii trebuie să voteze personal.

Miercuri nu se ştia când urmează ca John McCain să se întoarcă la Washington.”[1]

John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda. In imagine il puteti vedea alaturi de teroristii ISIS si Al Qaeda, cei care sunt finantati de catre SUA.

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/statele-unite/senatorul-american-john-mccain-sufera-cancer-cerebral-1_59705c055ab6550cb85050bf/index.html
  2. Foto: theduran.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !
Profesor de la Academia Militară americană West Point (SUA): "Profesorii de Drept care critică tacticile SUA împotriva terorismului comit un act de trădare în sprijinul inamicului, și atât ei cât și școlile de drept care îi angajează ar trebui să fie considerate 'obiective legale'"
Cum și-a petrecut Saddam Hussein ultimele zile de viață. Dezvăluirile unui soldat american
Cum s-a schimbat discursul public în România după victoria lui Trump?
SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
Nu dioxidul de carbon încălzeşte Pământul! Dioxidul de carbon a accelerat creşterea plantelor
SUA i-au ajutat pe iranieni să-și dezvolte programul nuclear, până în 1979. Acum le impune sancțiuni pentru că nu renunță la acesta
Un american inteligent și curajos vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001 pentru a dovedi mega operaţiunea "Steag Fals"
HAARP – De la "teoria conspirației" la realitate
Afirmații ale Iluminaților despre planurile lor pentru întreaga omenire: reducerea populației Pământului și Noua Ordine Mondială
Hackerul român Guccifer: "Americanii sunt înnebuniți după orice chestie legată de Rusia și de ideea că rușii vor invada SUA. E o nebunie... este isterie acum"
SUA îi cer lui Nicolas Maduro să plece din Venezuela
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro