Serialul Star Trek – tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale

Distribuie!

„Multe dintre tehnologiile de vârf (cum ar fi puntea holografică de comandă, replicatoarele de hrană sau sistemele de comunicare) nu reprezentau deloc elemente „science fiction”, pentru că ele existau şi există în lumea galactică, atât în rândul civilizaţiilor extraterestre avansate care ne survolează planeta, cât şi în seifurile Guvernului Mondial Ocult, care a obţinut această tehnologie în cadrul aşa-numitelor Black Projects. Tot ce putem spera este că aceste tehnologii de vârf (cele la care încă nu avem acces) să devină cât mai curând parte integrantă din viaţa noastră de zi cu zi.

Celebrul serial Star Trek a fost creat de Gene Roddenberry (1921 – 1991), iar prima serie a fost televizata între anii 1966-1969, constituind trambulina pentru o gamă largă de producţii viitoare: Deep Space 9, Star Trek – The Next Generation şi multe filme artistice pe aceeaşi temă.


Seria a devenit curând un clasic al genului. Entuziasmul fanilor era atât de mare încât Hollywood-ul a produs emisiuni, programe TV şi numeroase filme având ca subiect temă şi personajele propuse de Gene Roddenberry. Astfel, impactul cultural al seriei continuă chiar şi azi să aibă un succes uriaş.

Unele dintre sistemele tehnologice avansate care au fost elaborate în cadrul serialului reprezintă o realitate de facto a zilelor noastre. De pildă, aparatul de comunicare pe care îl folosea Căpitanul Kirk este banalul telefon celular din zilele noastre (se estimează că actualmente există peste 6 miliarde de unităţi de telefoane mobile în întreaga lume).


Tunul folosit în Star Trek, cu toate dotările lui de atac, reprezintă actualul tun cu puls electromagnetic. De asemenea, tehnologiile bazate pe fascicule laser şi de particule sunt deja folosite intens în prezent.

Anul trecut, cotidianul London Daily Mail a scris despre faptul că Marina americană testa un puternic tun electromagnetic: www.dailymail.co.uk/news/article-2056782/US-Navy-fires-electromagnetic-railgun-1-000th-time.html.

Din nefericire, aceste „achiziţii” fac parte din jumătatea întunecată a naturii umane, care urmăreşte războiul, violenţa, controlul şi asuprirea, însă este totuşi uimitoare intuiţia pe care acest vizionar de excepţie (Gene Roddenberry) a avut-o cu privire la viitorul tehnologic al omenirii.

Rămâne doar posibilitatea ca el să nu fi avut acces într-un fel sau altul la anumite informaţii din cadrul „proiectelor negre” în care s-au produs toate aceste tehnologii…

 

Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...