SERPO – Programul secret de colaborare cu extratereştrii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SERPO – Programul secret de colaborare cu extratereştrii

După incidentul foarte controversat de la Roswell, din vara anului 1947, muşamalizat integral de către grupul Majestic12, au existat în spatele cortinei oficiale o serie de programe de colaborare între guvernul american şi civilizaţia din care proveneau acele EBE – Entităţi Biologice Extraterestre.


Ceea ce e foarte curios nu e faptul că preşedintele american Eisenhower era la curent cu tot ceea ce se întâmpla între extratereştri şi guvernul american, ci faptul că americanii în 1950 deja aveau contacte cu 14 civilizaţii extraterestre. Şi unul dintre cele mai ciudate aspecte este că una dintre aceste rase este cea care constituie strămoşii rasei galbene (vezi foto) deoarece are fizionomia rădăcină din care a derivat hibridizarea ADN în privinţa rasei galbene – chinezii, coreenii, vietnamezii, japonezii şi tibetanii care sunt rasa hibridă umanoidă originală a acestei civilizaţii extraterestre.

Cert este că după incidentul de la Roswell colaborarea dintre aceste rase ET şi americani a luat amploare. Întrebarea care rămâne ar fi aceasta: de ce se menţine pe mai departe secretizarea, dacă deja sunt tot mai multe dezvăluiri?


Se apropie totuşi Marele Contact, cu fiecare an care trece. Pentru că toată această situaţie terestră-cosmică face parte dintr-un Master Plan al Confederaţiei Galactice.

Mai multe veţi afla în curând pe site-ul nostru https://revistacosmos.com/ofensiva-confederatiei-galactice/“[1]

SURSE

  1. https://www.facebook.com/RevistaCosmos/posts/860147874150716
  2. Foto: ADG (UK)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Fostul adjunct Sheriff la Roswell: “Armata a scos numeroase ființe extraterestre din OZN-ul prăbușit”

Este memoria situată în afara creierului?

#Rezistenții, Klaus Iohannis, SUA și UE fac scut în jurul “penalei” Laura Codruța Kovesi

Trei lucruri mai puţin cunoscute despre Biserica Neagră din Braşov. O statuie misterioasă, clopot de peste şase tone şi o orgă unică în Europa

Părintele Iustin Pârvu: „O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte”

Închide