Servicii secrete străine încearcă “să influențeze” Rusia (președintele Vladimir Putin)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele rus, Vladimir Putin, a denunțat miercuri tentativele “de a influența” viața politică și socială din Rusia, orchestrate în opinia sa de unele servicii de informații străine, scrie AFP.

“Este evident că intensificarea activității serviciilor secrete străine este îndreptată împotriva Rusiei și vecinilor noștri”, a declarat Vladimir Putin cu prilejul unui discurs ținut în fața unor membri ai serviciilor ruse de informații externe, potrivit Kremlinului.


Pentru președintele rus, serviciile secrete străine încearcă “să influențeze procesul politicii interne și sociale din țara noastră”.

În 2015, Vladimir Putin a semnat o lege care a permis desemnarea unora dintre organizațiile străine active în Rusia ca “indezirabile”, acuzate că doresc să influențeze viața politică și societatea rusă.


O altă lege votată în 2012 obligă ONG-urile care beneficiază de finanțare externă și au o “activitate politică” să se înregistreze ca “agent al străinătății”.

La jumătatea lunii iunie, liderul de la Kremlin a acuzat compania britanică BBC că îi face “propagandă” opozantului rus Aleksei Navalnîi.

Pentru Vladimir Putin, Rusia se confruntă, de asemenea, cu “tentative de a frâna dezvoltarea sa, de a impune confruntarea, de a destabiliza regiunile care se află în vecinătatea granițelor noastre”.

Serviciile secrete străine nu ezită “să susțină” și “să utilizeze ca armă grupări teroriste și extremiste” împotriva Rusiei, a mai afirmat liderul de la Kremlin, fără să ofere detalii.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/06/28/servicii-secrete-straine-incearca-sa-influenteze-rusia-presedintele-vladimir-putin–21-53-58
  2. Foto: Alexei Druzhinin Sputnik Kremlin Pool / EPA

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Arabia Saudită a fost acuzată de implicare în atacul de la Teheran
Iluminații se folosesc de principiul hegelian problemă-reacție-soluție pentru a manipula oamenii
William S. Lind, Andrei Dîrlău, Irina Bazon - "Corectitudinea politică: "religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale"
Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene! Donald Trump este omul sioniștilor!
"O putere secretă conduce lumea și extratereștri există" - Sondaj în SUA
Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Baza Dulce din New Mexico, SUA
Guvernul Mondial și Marea Resetare: Dictura Globală, Fără Proprietate, Inteligența Artificială și Transumanism. Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
O istorie veridică a Noii Ordini Mondiale
Asasinatele puse la cale de francmasonerie poartă marca unor simboluri oculte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...