Serviciile secrete au coordonat investigațiile evenimentelor extraterestre

Distribuie!by “SERVICIILE SECRETE AU COORDONAT INVESTIGAȚIILE EVENIMENTELOR EXTRATERESTRE Până la căderea comunismului, rușii au avut o atitudine duplicitară față de fenomenele extraterestre. Pe toate canalele media propagau ideea că obiectele zburătoare aparțin NATO și că au rolul de a spiona URSS și de a intimida populația. Pe de altă parte, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SERVICIILE SECRETE AU COORDONAT INVESTIGAȚIILE EVENIMENTELOR EXTRATERESTRE

Până la căderea comunismului, rușii au avut o atitudine duplicitară față de fenomenele extraterestre. Pe toate canalele media propagau ideea că obiectele zburătoare aparțin NATO și că au rolul de a spiona URSS și de a intimida populația.


Pe de altă parte, arhiva fostului KGB prezintă dovezi clare despre existența acestor fenomene care sunt de origine extraterestră și nu au legătură cu NATO.

Multe dintre aceste rapoarte au fost întocmite de către marele matematician rus, Felix Zigel. Acesta a condus multe comisii de anchetă a fenomenelor extraterestre și a fondat o academie care se ocupa cu astfel de studii.


Cele mai multe apariţii de OZN-uri au fost observate deasupra bazelor militare. Unul dintre documente prezintă cazul Berezniki, Ural. În acea zonă, în anul 1968, s-a prăbușit un OZN. Armata și agenții KGB s-au deplasat în Berezniki de unde au recuperat epava și două cadavre de origine nonumană. Cadavrele au fost transportate la un laborator din Moscova.

Ceea ce este ciudat, este faptul că cei doi medici care au realizat autopsia au murit la scurt timp, în aceeași zi, în împrejurări cel puțin suspecte. Mulți au susţinut că moartea celor doi a intervenit ca urmare a faptului că au divulgat americanilor informații cu privire la autopsie.

loading…
Marina Popovich a fost o celebră astronaută din perioada sovietică. În anul 2008, o parte din arhiva KGB a fost declasificată și printre aceste documente se aflau rapoarte întocmite de celebra astronaută cu privire la experiențele pe care le-a trăit personal.

Ea numea extratereștrii energii libere și atrăgea atenția asupra pericolului iminent la care este expusă omenirea. Aceștia dispun de o tehnologie care ar trebui să ne înspăimânte, să ne pună în gardă,

În 10 august, 1989, armata sovietică a recuperat epava unui alt OZN. În raport se spune că militarii au purtat echipament de protecție pentru că nivelul radiațiilor era foarte ridicat. Au fost recuperați trei extratereștri care erau de înălţime mică, sub un metru, pielea avea culoarea gri-verde și aspect de reptilă, degetele erau palmate.

S-au făcut eforturi pentru ca cei trei extratereștri să fie menținuți în viață. Cu toate acestea, la scurt timp, au murit. Cele trei creaturi sunt conservate la Institutul Kapustin Yar.

După anul 2008, Vocea Rusiei a publicat multe documente privind evenimentul din august 1989. Jurnaliștii de la Vocea Rusiei au declarat că primul eveniment extraterestru înregistrat oficial în URSS a avut loc în anul 1942. Informația a fost confirmată de un fost șef al KGB care a declarat că o bună parte din tehnologia OZN-urilor recuperate a fost implementată în aeronautică sovietică.

Succesul tehnologiei rusești a fost unul extraterestru. URSS-ul controla un teritoriu vast, și a fost normal ca astfel de evenimente să se producă. Până in anul 1970, URSS a avut un avans considerabil față de SUA.

Despre serviciile secrete aparținând marilor puteri se spune că au avut informații despre tot ceea ce înseamnă evenimente extraterestre. Și în România, Securitatea a fost implicată în astfel de cazuri. A se vedea evenimentele din Munții Buzăului sau Bucegi.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/serviciile-secrete-au-coordonat-investigatiile-evenimentelor-extraterestre
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.