Serviciul Secret american (NSA) nu mai poate asculta telefoanele americanilor ! Senatorul american, Rand Paul, a reusit sa blocheze legea Big Brother (Patriot Act) !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In SUA, inca exista oameni curajosi, care nu se sfiesc sa lupte pentru adevarata libertate si Drepturile Omului. Un astfel de luptator este si senatorul american, Rand Paul, membru al Partidului Republican si fiu al lui Ron Paul, un adept al conspiratiilor, la fel ca si tatal sau, acestia vorbind de nenumarate ori despre conspiratia 11 septembrie 2001, Big Brother, Noua Ordine Mondiala si multe altele.

NSA nu mai are voie sa spioneze americanii

De pe pagina Active News aflam mai multe despre ceea ce a reusit sa faca acest om, ducand “luptatorii impotriva terorismului invizibil”, intr-un “vid legislativ”, caci atunci cand opresti Big Brother-ul, practic, creezi un “vid”:


“Un nou blocaj în Statele Unite privind programul de interceptări derulat de NSA. Agenţia Națională de Securitate din SUA nu mai poate asculta telefoanele americanilor, după ce Senatul nu a ajuns la un acord legat de prelungirea programului.

Autorizaţia de care beneficia NSA pentru colectarea datelor telefonice în SUA a expirat noaptea trecută. În Senat au fost mai multe runde de dezbateri pe tema reînnoirii programului, fără a se ajunge la o concluzie.

Camera Reprezentanţilor votase luna trecută un text care interzicea stocarea masivă de date şi convorbiri telefonice. Acesta limita NSA să facă interceptări doar în cazuri de suspiciuni rezonabile cu privire la elemente teroriste, stabilite ca atare de un tribunal, informează BBC.

Textul nu a trecut de Senat, unde dezbaterile aprinse au vizat un articol controversat din Patriot Act, adoptat după atentatele din septembrie 2001. Senatorul Rand Paul, un aspirant republican pentru cursa prezidenţială din 2016, a recurs la un adevărat arsenal retoric ca să blocheze procedura. Ca atare, angajaţii NSA care au consultat până acum baza de date nu mai pot face acest lucru.”[1]

SURSE

1. http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/piedica-in-calea-nsa–agentia-americana-de-securitate-nu-mai-poate-asculta-telefoanele-americanilor-380312


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sihăstriile de pe Ceahlău – să avem cu toții parte de rugăciunile monahilor nevoitori în “Athosul românesc”!

Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în libertate a unei persoane băgate forțat în carantină instituționalizată. Românii pot refuza izolarea și internările forțate

SNSPA aduce la București “experți” americani în politici publice și campanii de comunicare în domeniul sănătății pentru a face propagandă pentru vaccinarea obligatorie

Istoria aurului dacic – o bogăție unică în lume jefuită de-a lungul mileniilor

Falimentul regimului euro-atlantic în România (III)

Închide