Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !

Dupa ce fostul agent al serviciului secret american, NSA, Eduard Snowden a dezertat, luand cu el documente clasificate la cel mai inalt nivel, a putut demonstra clar si precis cum serviciile secrete americane si britanice se ocupa de spionajul in masa sub pretextul „luptei impotriva terorismului”.


NSA firme-de-soft

De asemenea, el a mai aratat cum serviciul secret american (NSA) si serviciul secret britanic (GCHQ) au conceput un virus destul de periculos pentru a ataca mai multe programe antivirus din aceasta lume, pe cele mai bune, printre care si programul antivirus dezvoltat de romani, Bitdefender. Virusul se numeste „CAMBERDADA” si nu este singurul, altele fiind „Flame” si „Gauss”.

De pe publicatia Cunoaste Lumea aflam mai multe:


„Conform gândul.info, Edward Snowden a făcut publice noi documente care incriminează acțiunile SUA. Astfel, Agenția Națională de Securitate Cibernetică a SUA (NSA), împreună cu cea britanică GCHQ, ar fi atacat mai mulți producători care oferă soluții de securitate informatică, printre care și firma românească BITDEFENDER, una dintre cele mai mari și mai performante la nivel mondial.

La prima vedere pare un lucru greu de crezut, ținând cont de faptul că americanii militează permanent pentru dezvoltarea acestui tip de activitate, foarte necesară protecției informațiilor…

Problema este însă alta: performanțele obținute de aceste firme, care dezvoltă programe de securitate informatică, au dus la depistarea unor programe spion introduse de agențiile americane în tehnica computerizată de pe piața internațională. Astfel, compania rusă Kaspersky Lab, principala țintă a atacurilor informatice, a descoperit de-a lungul timpului mai multe programe foarte periculoase, precum Flame și Gauss.

Conform The Intercept, Kaspersky Lab a descoperit chiar în acest an o organizație care distribuie unelte de spionaj și malware, numită Equation Group , unelte despre care se crede că au fost dezvoltate de NSA.

„Este extrem de îngrijorător faptul că organizaţiile guvernamentale ne ţintesc pe noi în loc să se concentreze pe adevăraţii adversari şi că încearcă să submineze software de securitate gândit pentru a ne proteja pe toţi. Totuşi, aceasta nu este o supriză”, a transmis Kaspersky într-un comunicat.

Documentele dezvăluite de Snowden prezintă informații începând cu anul 2009. Programul de atacac cibernetic s-a numit CAMBERDADA și a țintit producători de soluții antivirus importanți la nivel mondial precum Karspersky, AVG, Eset, Avast şi Bitdefender.

În contextul în care firma rusă Karspersky și firma românească Bitdefender sunt prezentate într-un raport recent al organizației germane AV-Test drept firmele care au oferit cele mai bune soluții antivirus pentru sistemul de operare Windows 8.1, putem înțelege de ce s-au aflat pe lista neagră a NSA, ale cărei programe spion au avut de suferit.”[1]

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/bomba-firma-romaneasca-bitdefender-atacata-de-agentia-de-securitate-a-sua/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comisia Europeană se implică în războiul Soros-Orban: A lansat procedura de infringement împotriva Ungariei pentru legea privind ONG-urile
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Aviatia SUA a ucis, "din greseala", mai multi militari irakieni, dar Pentagonul a transmis condoleante
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Vladimir Putin: "Incalzirea Globala este o minciuna!"
Agenţi ai CIA "au uitat" explozivi într-un autobuz şcolar care a transportat ulterior elevi
Informaţia: Jocuri şi manevre ale Iluminaților
Contoarele inteligente – o nouă modalitate de îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă
15 tone de uraniu sărăcit aruncate peste Serbia. TOATE statele NATO care i-au bombardat pe sârbi în 1999, date în judecată de o echipă internațională de avocați
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...