„Sfârșitul Lumii” – o formă de agresiune a Războiului Psihologic

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Sfarsitul Lumii” este un subiect care ii preocupa pe oameni de mult timp. Cei mai preocupati oameni cu privire la acest subiect sunt adeptii diverselor culte religioase (Martorii lui Iehova, Adventistii de Ziua a Saptea etc.). In SUA, subiectul „Sfarsitului Lumii” a atins cote paroxistice, iar tot felul de „profeti” sustineau cu vehementa ca la anumite date viata de pe Pamant nu va mai exista. Totusi, „predictiile” acestor secte s-au spulberat de fiecare data.

Omul a fost preocupat de tainele mortii inca din cele mai vechi timpuri, dar in ultimele decenii aceasta preocupare s-a transformat intr-o psihoza. Cu cativa ani inainte de intrarea in celebrul an „2012”, subiectul „Sfarsitului Lumii” era cel mai discutat, atat in mass-media, cat si pe internet. S-au facut sute de emisiuni, s-au scris sute de articole, s-au facut nenumarate documentare, unele subiective, altele obiective.


21 decembrie 2012 a fost intr-o vineri. Nu s-a intamplat nimic obisnuit, desi membrii diverselor secte religioase il asteptau pe Iisus sa vina pe Pamant si sa judece vii si mortii, conform versetelor din Apocalipsa dupa Ioan. Iata ca nu s-a intamplat asa ceva.

A trecut anul 2012 si am considerat ca lucrurile s-au linistit, dar de unde, caci subiectul a ramas intiparit in mintile diversilor oameni, in mod special in mintile celor din diverse secte religioase, al caror scop este acela de a propovadui „Sfarsitul Lumii”, acesti indivizi avand o forma de gandire fatalista, in sensul ca ei vad numai si numai distrugeri, cataclisme, moarte etc., neavand nici o umbra de gandire pozitiva.


Putem sa ne intrebam: daca in spatele acestor propovaduitori ai „Sfarsitului Lumii” nu se afla chiar Iluminatii? „Sfarsitul Lumii” este deja propagat cu o viteza ametitoare peste tot. Apar noi zile, noi luni, noi ani, in care, ipotetic, noi ar trebui sa murim.

Ce rezulta din tot acest urias Razboi Psihologic? Simplu: o lume debusolata, incordata, enervata, agresiva, unde bunatatea, compasiunea, dragostea, iubirea si respectul pentru viata si natura sunt subiecte abstracte. De asemenea, acest subiect al „Sfarsitului Lumii” are si rolul de a duce in derizoriu orice avertisment al unor posibile cataclisme naturale (uragane, cutremure, inundatii etc.), deoarece oamenii fiind atat de mult bombardati cu informatii false, atunci cand in mod adevarat vor fi avertizati ca vor urma tornade, inundatii etc., ei vor considera ca sunt „aberatii”, tocmai din cauza acestor mincinosi ai „Sfarsitului Lumii”.

Se ajunge fix ca in povestea „lupul si oile”. In aceasta fabula este vorba despre un baiat, pastor, care plictisit sa stea mereu de veghe, a inceput sa se distreze strigand „lupul” si alarmand fals satenii. A facut-o odata, de doua ori, iar a treia oara, satenii nu au mai iesit din casa considerand ca este o alta pacaleala.

sfarsitul-lumii

La fel si aici, bombardand mintile oamenilor cu astfel de subiecte profund negative si fara vreun temei stiintific, oamenii nu vor mai acorda interes unor subiecte importante cum ar fi cataclismele naturale, care desi nu aduc „Sfarsitul Lumii”, ele pot costa multe vieti omenesti.

Una este sa se discute la modul ipotetic despre „Sfarsitul Lumii”, alta este sa vina tot felul de indivizii, care sa sustina cu vehementa o astfel de ineptie, fara dovezi, ci pe baza unor interpretari religioase. Termenul la moda este „Apocalipsa”, insa acest termen este o eroare de traducere.

Termenul „Apocalipsa” provine din grecescul „ἀποκάλυψις”, care se inseamna „Revelatie”, in nici un caz „Sfarsitul Lumii”. Chiar si anumiti teologi cu „capul pe umeri” au inceput sa explice adevarul din aceasta confuzie creata in mod deliberat.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...