Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd

Distribuie!

„Moscovici: „Dacă vor câştiga naţionaliştii va reîncepe războiul în Europa”

Comisarul european nu dă nume, însă nu este greu de imaginat cine sunt destinatarii declaraţiilor făcute la Centrul pentru Reforma Europeană. Unde după ce a evocat armata „micuţilor Mussolini”, care cutreiera continentul în lung şi-n lat, comisarul a mers şi mai departe ajungând să vorbească despre riscul unui nou conflict intra-european. În cazul în care naţionalismul îşi va impune viziunea „preferinţei naţionale”, Uniunea Europeană „va muri” şi în Europa va reîncepe „războiul”, susţine Moscovici care nu şi-a ascuns niciodată aversiunea faţă de personaje precum Salvini, Le Pen, Orban şi aşa mai departe, potrivit Il Giornale, citat de Rador.


Pe care ar vrea să îi „învingă la alegerile viitoare”, fapt pe care îl consideră crucial pentru supravieţuirea Uniunii Europene. „Dacă reintroducem diviziunile între noi, nord-sud, est-vest, şi dacă preferinţa naţională va deveni prioritatea Europei, aceasta va muri,” a declarat comisarul european fără să folosească jumătăţi de măsură. De fapt acesta nu este primul afront adresat populiştilor, e destul să ne reamintim de ciocnirile din ultimele zile cu Matteo Salvini.

Pentru a-şi întări ideile, Moscovici a reamintit de discursul ţinut de Mitterand din 1989, atunci când preşedintele francez a declarat că ”naţionalismul înseamnă război”.”[1]


Atacurile globalistilor la adresa valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie), cu scopul de a le distruge, a reusit sa determine pe multi oameni sa inteleaga importanta nationalismului. Nationalismul este in ascensiune in toata Europa. O parte din Europa este condusa de nationalisti. Mai ramane nucleul Uniunii Europene, care este alcatuit din Franta si Germania.

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22839055-moscovici-daca-vor-castiga-nationalistii-reincepe-razboiul-europa.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...