Sfincșii de pe Planetă – construcții megalitice ale atlanților

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sfincsii din Carpati

Cu speranta ca foarte curand va vom putea prezenta aspecte stranii, inexplicabile, oculte si ocultate despre sfincsii de pe teritoriul Romaniei, astazi va oferim doar cateva dintre exemplele de asemenea chipuri de piatra nefaurite de mana omului, care sunt mult mai numeroase decat se crede.


 Sfinxul din Bucegi este cunoscut mult dincolo de hotarele Romaniei – asezat uneori fata in fata cu sfinxul din podisul peruan Marcahuasi – in special datorita profilului sau insolit (el ne „arata” obrazul stang), ce a inflacarat imaginatia multor amatori de senzational. Faimosul chip a fost comparat pana la suprapunere cu imaginea, la fel de cunoscuta, a regelui dac Decebal, dar aspectul cel mai incitant legat de el se plaseaza in contextul mult mai vast si greu de deslusit al unor presupuse practici magico-religioase stravechi, intr-o zona unde paranormalul e la el acasa, insa in care exista realmente si energii telurice, poate si celeste, cum in putine locuri de pe planeta se intalnesc.

 Daca chipul ce domina platoul Bucegilor este vizitat permanent de nenumarati turisti (nu putem sa nu amintim ca zona este numita cu o ironie amara si dramatica „bulevardul Bucegi”, din cauza afluxului de curiosi, multi dintre ei neavand nicio afinitate fata de munte, de natura pe care o murdaresc, o pangaresc si o distrug iremediabil!), mai greu de depistat este Sfinxul de la Toplet, pe Valea Cernei, nu departe de „martirizatele” Bai Herculane. Si acesta este tot un profil-stanga de barbat, iar undeva, la picioarele stancii, o legenda spune ca ar fi fost ingropate toiagul lui Hercule si pielea leului ce nu permite niciunei arme sa aduca vatamare trupului celui care o imbraca, scrie revistamagazin.ro.


piatra

 In Carpatii de curbura mai pot fi vazuti inca cel putin doi sfincsi, de altfel destul de cunoscuti: Ciobanasul din Masivul Zaganul are aparenta personajului care ii da numele, iar ceva mai ferit de asaltul turistilor de duminica, Sfinxul Bratocei, din Ciucas, scruteaza Pasul Bratocea de la o altitudine de circa 1.300 de metri, fiind destul de asemanator cu confratele sau, nu foarte indepartat, din Bucegi. La o distanta masurata pe harta la fel de rezonabila, in Muntii Barsei, se afla legendarele Pietre ale lui Solomon, formatiuni stancoase interesante, in jurul carora s-au tesut povesti, eresuri si practici populare insolite. Intre aceste creatii ale naturii se remarca Sfinxul, care ne infatiseaza si el obrazul stang.

Masivul Cozia conserva, dincolo de istoria scrisa deseori cu incompetenta si falsificata, si imagini simbolice ale unei traditii pastorale indelungate. Printre elementele concludente din acest punct de vedere se numara si chipurile de piatra dominate de Sfinxul de la Stanisoara, care au primit de la localnici nume ca Haiducul, Tatarul, Dacul, Omul cu gluga, Mosneagul, Dochia, Vanatorul si asa mai departe. In fine, lasand deocamdata in afara listei cel putin cateva zeci de alte asemenea chipuri de piatra de la noi, mai mentionam fugitiv sfincsii din Calimani, Cheile Nerei, Persani, Piatra Arsa, Macin, Ignis, Bustea.”[1]

Sfincșii de pe Planetă – construcții megalitice ale atlanților

Sfincsii nu sunt doar pe teritoriul Romaniei, ci ei se regasesc in diverse locuri de pe aceasta Planeta. Peruanul, Daniel Ruzo, afirma cu convingere, dupa ce a vizitat in anii ’60 Sfinxul din Bucegi, ca “acesta este pazitorul unei comori”. De abia in august 2003, teoria sa a fost verificat, atunci avand loc descoperirea Salii Proiectiilor aflata sub platoul Bucegi, pe linia intre Sfinx si Babele.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/sala-proiectiilor-din-muntii-bucegi/

Astfel, ne putem intreba daca nu cumva si ceilalti sfincsi de pe aceasta Planeta nu sunt tot niste “pazitori ai comorilor”. Dovezile istorice si arheologice ne arata faptul ca aceste fiinte obisnuiau sa-si “marcheze” locurile sfinte, deobicei cele unde au ingropat comori.

In anii ’30, mediumul, Edgar Cayce, sustinea ca sub Sfinxul din Egipt se afla depozitata cunoasterea omenirii. De abia dupa descoperirea Salii Proiectiilor s-a aflat de existenta acelei Camere a Inregistrarilor, o adevarata Biblioteca Universala. Imediat dupa descoperirea Salii Proiectiilor, incepanad cu luna septembrie 2003 si pana in iulie 2004, au fost efectuate expeditii prin cele trei tuneluri subpamantene: unul care duce tocmai catre podisul Tibet, altul care duce catre Camera Inregistrarilor din Egipt si celalalt care duce catre Agartha din Centrul Pamantului.

sfinxii-de-pe-planeta

De fapt, Camera Inregistrarilor nu se afla chiar sub laba dreapta a Sfinxului din Egipt, ci chiar sub Marea Piramida din Egipt, la 260 m adancime. Practic, este o camera cu latura de sase metri si o inaltime de trei metri, “plantata” in pamant. Acolo se regasesc mii de tablite pe care se afla stocate informatii holografice din istoria omenirii si a universului. De asemenea, acolo, echipele romano-americane au descoperit si o masina antica de calatorit in timp, dar si o platforma antigravitationala.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/camera-inregistrarilor-o-biblioteca-universala-aflata-sub-marea-piramida-din-egipt/

SURSE

  1. http://onlinereport.ro/misterul-incredibil-al-sfincsilor-din-carpati-ce-ascund-chipurile-de-piatra/
  2. Foto: Facebook/Ancient Alien Explorers

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...