Shambala, lumea misterioasă din interiorul Pământului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Posibilitatea existenței unui tărâm misterios a fascinat întotdeauna. Rene Guenon susține în scrierile sale că în urma unui cataclism planetar, ultimii reprezentanți ai unei civilizații avansate, dezvoltată pe actualul teritoriu al Podișului Gobi, s-au refugiat într-un imens sistem de caverne, săpat în profunzimea lanțului himalaian.

Ei s-au separat în două grupuri, stabilindu-și centre spirituale proprii. În Agartha se află Cetatea binelui, a contemplării, a neamestecului în lumea de la suprafață și Shambala, Cetatea puterii, unde populația și-a îndreptat atenția spre dirijarea lumii de la exterior.


În cultura budistă, Shambala este considerată ca fiind locul unde se află Pegele Lumii. Se crede că o rețea secretă de tuneluri leagă această lume de Tibet, similar camerelor secrete de sub Marea Piramidă.
Cronicile chinezești descriu întâlnirea dintre ambasadorii împăratului cu aceste spirite.

Această zonă misterioasă se află în teritoriul Kanjur-Tanjur, iar spațiile aflate la mare adâncime ar fi populate cu urmașii vechilor civilizații din cele două continente scufundate în Atlantic și Pacific, Atlantida și Mu.


Legendele mongole susțin că Shambala este un adevărat imperiu, cu o populație de 800 de milioane de supuși Regelui Lumii. Capitala este înconjurată de orașe în care trăiesc mari preoți și savanți.Palatul regelui este înconjurat de alte palate în care trăiesc maeștrii care stăpânesc forțele vizibile și invizibile ale pământului.

Regatul se întinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpământene din întreaga lume.
Perșii numeau acest imens regat Ariana, pe care îl considerau țara arienilor. Reprezentantul terestru al acestei lumi este Dalai Lama.

În aceste legende se mai susține că un mare război va izbucni, urmat de cutremure, o fisură la pol. În urma acestor catastrofe, jumătate din populația globului va dispărea. După acest război, rasele din interiorul pământului vor ieși la suprafață și va urma mileniul de aur.

Se mai afirmă că pentru a ajunge în acest ținut ascuns sunt patru porți. Este vorba despre Siberia, Tibet, India și Borneo. Renumitul explorator Nicholas Roerich a aflat de la un preot lama, că sub Potala, reședința lui Dalai Lama, există o grotă cu un lac, despre care au știință numai inițiații. De acolo pornesc coridoare către Shambala.

 

În anul 1926, în timpul unei expediții, pe muntele Karakorum, Roerich a observat un disc țâșnind pe cer. Preoții lama care-l însoțeau au spus că este un semn din Shambala. În anul 1933, britanicul Frank Smythe, escaladând Everestul, a avut parte de o experiență similară.

Tibetanii susțin că populația din subteran are legătură cu extratereștrii, care vin pe Pământ să accelereze dezvoltarea noastră.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/shambala-lumea-misterioasa-din-interiorul-planetei
  2. Foto: ancient-origins.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...