Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună

by “În luna ianuarie 2015, texanul George Pickering III, în vârstă de 27 de ani, a suferit un atac cerebral. Medicii spitalului Tomball din Houston l-au declarat în moarte cerebrală și au propus familiei eutanasierea. Acordul de întrerupere a susținerii funcțiilor vitale a fost semnat de mama vitregă a lui […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“În luna ianuarie 2015, texanul George Pickering III, în vârstă de 27 de ani, a suferit un atac cerebral. Medicii spitalului Tomball din Houston l-au declarat în moarte cerebrală și au propus familiei eutanasierea.

Acordul de întrerupere a susținerii funcțiilor vitale a fost semnat de mama vitregă a lui George. Însă tatăl său nu era pregătit să renunțe. Când medicii i-au cerut să părăsească salonul, pentru a urma procedura de eutanasiere, George Pickering II a scos un pistol și a amenințat că-l va folosi.


Bărbatul își făcuse curaj, în prealabil, cu câteva pahare de alcool. A fost dezarmat aproape imediat de un alt fiu al său. Cu toate acestea, trupele speciale SWAT au ajuns rapid la fața locului și a urmat o procedură de negocieri, care a durat aproape trei ore, la capătul cărora Pickering-tatăl a fost evacuat.

Omul era, însă, fericit, fiindcă tocmai înainte ca polițiștii să ajungă la el, fiul său se trezise din comă și îi strânsese mâna. Faptul că tânărul își revenise a fost confirmat de medici și constatat, cu uimire, de polițiști. Miracolul nu a împiedicat, însă, ancheta judiciară.


 

Pickering a fost rapid judecat și condamnat la 10 luni de închisoare – o pedeapsă minimă, judecătorul ținând cont de circumstanțele atenuante. A fost eliberat chiar în preajma Crăciunului și cei doi Pickering își petrec Sărbătorile împreună, fericiți.

„Legea a fost încălcată, dar pentru un motiv întemeiat. Mă aflu aici din acest motiv. A fost dragostea!”, a declarat fiul supraviețuitor postului KPRC.”[1]

Video

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/si-a-salvat-fiul-de-la-eutanasiere-a-facut-inchisoare-pentru-asta-iar-acum-cei-doi-petrec-sarbatorile-impreuna/
  2. Foto: aparatorul.md
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Luna sangerie (tetradele) - eclipsa totala de luna si influenta acesteia asupra oamenilor! Iluminatii folosesc astfel de perioade pentru a face sacrificii umane! Sa vedem ce se va intampla in aceste zile!
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
O scoala din SUA renunta sa mai numeasca copiii, baieti si fete, deoarece homosexualii (LGBT) se simt discriminati ! Dezaxarea oamenilor cu propaganda homosexuala continua !
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară
Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață
Americanii sar în apărarea lui Soros
Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro