Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună

Distribuie!

„În luna ianuarie 2015, texanul George Pickering III, în vârstă de 27 de ani, a suferit un atac cerebral. Medicii spitalului Tomball din Houston l-au declarat în moarte cerebrală și au propus familiei eutanasierea.

Acordul de întrerupere a susținerii funcțiilor vitale a fost semnat de mama vitregă a lui George. Însă tatăl său nu era pregătit să renunțe. Când medicii i-au cerut să părăsească salonul, pentru a urma procedura de eutanasiere, George Pickering II a scos un pistol și a amenințat că-l va folosi.


Bărbatul își făcuse curaj, în prealabil, cu câteva pahare de alcool. A fost dezarmat aproape imediat de un alt fiu al său. Cu toate acestea, trupele speciale SWAT au ajuns rapid la fața locului și a urmat o procedură de negocieri, care a durat aproape trei ore, la capătul cărora Pickering-tatăl a fost evacuat.

Omul era, însă, fericit, fiindcă tocmai înainte ca polițiștii să ajungă la el, fiul său se trezise din comă și îi strânsese mâna. Faptul că tânărul își revenise a fost confirmat de medici și constatat, cu uimire, de polițiști. Miracolul nu a împiedicat, însă, ancheta judiciară.


 

Pickering a fost rapid judecat și condamnat la 10 luni de închisoare – o pedeapsă minimă, judecătorul ținând cont de circumstanțele atenuante. A fost eliberat chiar în preajma Crăciunului și cei doi Pickering își petrec Sărbătorile împreună, fericiți.

„Legea a fost încălcată, dar pentru un motiv întemeiat. Mă aflu aici din acest motiv. A fost dragostea!”, a declarat fiul supraviețuitor postului KPRC.”[1]

Video

https://youtu.be/xhp5ugWIUNk

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/si-a-salvat-fiul-de-la-eutanasiere-a-facut-inchisoare-pentru-asta-iar-acum-cei-doi-petrec-sarbatorile-impreuna/
  2. Foto: aparatorul.md
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Albert Einstein: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani!”
Profeția yoghinului indian Gupta Swami despre România - un om din Bucovina va fi alesul mileniului
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Ghinion! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Pitești i-a respins contestația!
Pestera Movile de langa Mangalia este unica pe Planeta: singurul ecosistem din lume, unde viata este independenta fata de Soare, prin Chemosinteza (viata fara oxigen) ! Oamenii de stiinta de la NASA au fost socati sa afle asta si au inceput s-o cerceteze !
Gafă a Ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
Dispariţia albinelor ameninţă omenirea
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul
Servicii speciale oferite de Ministerul de Externe din Rusia, de 1 aprilie: "Oferim amestec in procesul electoral"
ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...