• Fără categorie

SIDA, HIV și Industria Farmaceutică

Distribuie!

„Escrocheria SIDA

SIDA este o altă boală care produce nefericire şi suferinţă nespusă, boală indusă artificial de către Iluminaţi prin vaccinare. Cea mai mare prostie afirmată este că HIV produce SIDA. Doctorii, media şi publicul acceptă asta ca un fapt neîndoielnic. Faptul că multe victime ale SIDA nu sunt HlV-pozitivi este o dovadă clară că toate cazurile de SIDA nu au nicio legătură cu HIV. HIV este de fapt un virus slab şi a fost etichetat ca ţap ispăşitor pentru a ascunde cauzele reale ale sistemelor imunitare prăbuşite.


Adevărul despre SIDA şi HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, „What If Everything You Thought You Kuew About AIDS Was Wrong (n.tr. Cum ar fi dacă tot ce. credeai despre SIDA ar fi neadevărat) (Health Education AIDS Liaison, Los Angeles Capitol, 1996)”. Christine a sesizat minciunile şi înşelăciunea când a ieşit HIV pozitivă la un test şi apoi negativă la altele, urmate de altele pozitive.

Chemoterapia adevaratul ucigas !


Ce coincidenţă că „medicamentele minune” pentru tratamentul HIV, precum infamul AZT produs de cartelul Rockefeller are ca efect secundar semnificativ… distrugerea sistemului imunitar! AZT a fost un medicament de chemoterapie pentru cancer şi a fost atât de toxic încât a trebuit retras. Văzând efectele medicamentelor de chemoterapie, vă faceţi o idee despre cât de toxic poate fi AZT-ul. Medicamentele de chemoterapie au un rol simplu. Distrug celulele.

Nu doar celulele canceroase, ci toate celulele. întrebarea este dacă distrug toate celulele canceroase înainte să distrugă prea multe celule sănătoase ale pacientului, lată de ce pacienţii sub chemoterapie se îmbolnăvesc atât de tare şi chiar dacă boala cancerului este eliminată, ei au un sistem imunitar permanent distrus din cauza eliminării tuturor celulelor care ne protejează împotriva bolii.

O firmă Rockefeller a scos AZT de pe un raft prăfuit ca „medicament minune”. „Minunea” a mărit numărul de leucocite din sistemul imunitar pe care ar fi trebuit să le distrugă HIV.

Totuşi ei au omis să spună că această creştere de leucocite era rezultatul toxicităţii AZT-ului, pentru că, de fapt, mecanismul defensiv al omului a intrat în acţiune la administrarea AZT. Pacienţii au murit din cauza tratamentului. Cei care mor în urma aşa-ziselor „boli SIDA” şi sunt HlV-pozitivi, diagnosticul este consemnat ca „SIDA”.

Cei care mor din aceleaşi boli şi nu sunt HlV-pozitivi, cauza morţii este consemnată drept boala din cauza căreia au murit. Astfel, prin consemnările morţii numai cei cu HIV mor de SIDA. O mare minciună care se potriveşte de minune stilului Iluminaţilor.
Adevărul despre SIDA şi HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, „What If Everything You Thought You Kuew About AIDS Was Wrong (n.tr. Cum ar fi dacă tot ce. credeai despre SIDA ar fi neadevărat) (Health Education AIDS Liaison, Los Angeles Capitol, 1996)”. Christine a sesizat minciunile şi înşelăciunea când a ieşit HIV pozitivă la un test şi apoi negativă la altele, urmate de altele pozitive.

întreaga reţea SIDA şi companiile farmaceutice sunt controlate sau manipulate de Iluminaţi. Ele au creat o industrie de multe miliarde de dolari, de care beneficiază companiile farmaceutice şi organizaţiile caritabile. Christine Maggiore şi-a dat seama câtor organizaţii caritabile le pasă în realitate de ceea ce se petrece şi s-a documentat extensiv în această direcţie, după care a fost îndepărtată.

Dar de unde provine SIDA ?

O boală foarte asemănătoare cu SIDA, numită Kalaazar, a omorât 60.000 oameni în sudul Sudanului. Aceasta distruge sistemul imunitar, victimele murind în consecinţă din cauza altor boli.

Africa a fost o ţintă principală a bolilor prin injecţii, deoarece Iluminaţii doresc controlul complet al acestui continent cu fantastica sa bogăţie naturală şi a început o campanie de genocid împotriva africanilor de culoare, în 1988, ambasadorul Senegalului a anunţat că SIDA a făcut ravagii în ţara sa şi că au fost decimate sate întregi.

Câţiva ani mai devreme, echipe medicale şi ştiinţifice au aranjat prin Organizaţia Mondială a Sănătăţii vaccinarea oamenilor împotriva hepatitei B. Tot un vaccin pentru hepatita B a mai fost testat pe homosexuali în New York în 1978, iar doi ani mai târziu în San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago şi St. Louis, printr-un program al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi Institutului Naţional pentru Sănătate, a început „epidemia SIDA” în rândul comunităţilor de homosexuali chiar din aceste oraşe.

Dr. Lanctot susţine că „Există rapoarte despre colaborarea dintre aceste două organizaţii în 1970 pentru studiul consecinţelor anumitor viruşi şi bacterii introduse la copii în campanii de vaccinare. în 1972 (s-au focalizat) asupra viruşilor care au provocat căderea mecanismului imunitar.””[1]

„Aldous Huxley, un agent Tavistock şi „guru” al „revoluţiei” din anii 60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961. Iată ce a spus el:

„În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel. Ea va da naştere unui fel de lagăr de concentrare fără suferinţă, care va permite reducerea libertăţilor oamenilor fără ca aceştia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de spălare a creierului, propagandă şi tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluţia finală””[2]

SURSE

  1. David Icke – „Copiii Matricei”, pag. 522-524, editura Daksha.
  2. David Icke – „Secretul Suprem”, volumul II, editura Daksha.
  3. Foto: amazon.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...