Simptome ale expunerii la o cantitate excesivă de radiaţii electromagnetice

by “De-a lungul timpului, dorinţa de a cunoaşte cu adevărat cum anume funcţionează creierul şi psihicul uman, precum şi intercorelaţiile dintre acestea, au condus la anumite descoperiri. O parte au fost expuse pe scurt în prima parte a acestui articol. Multe dintre aceste descoperiri sunt utilizate la ora actuală de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“De-a lungul timpului, dorinţa de a cunoaşte cu adevărat cum anume funcţionează creierul şi psihicul uman, precum şi intercorelaţiile dintre acestea, au condus la anumite descoperiri. O parte au fost expuse pe scurt în prima parte a acestui articol.

Multe dintre aceste descoperiri sunt utilizate la ora actuală de către o elită a acestei planete, cu scopul de a dobândi un control absolut asupra tuturor fiinţelor umane care există pe acest pământ.


Într-un raport al organizaţiei mondiale a sănătăţii (OMS), din 1981, se preciza că primele studii ale efectelor undelor radio asupra fiinţei umane s-au realizat în Polonia, Cehoslovacia şi URSS, în anii 50. Una dintre concluziile raportului era că undele electromagnetice de frecvenţă joasă pot determina dureri de cap, oboseală, slăbiciune în corp, ameţeli, modificarea stării, confuzie, perturbarea somnului (neputinţa de a dormi).

În ultima vreme, observăm că aceste simptome sunt prezente la foarte multe persoane, mai ales atunci când vremea pare a fi setată după un program: ziua caniculă, seara ploaie tropicală, noaptea răcoare.


Între anii 1980-1984, au existat multe proteste ale diverselor grupări pacifiste din Anglia, cu privire la rachetele Cruise, în special la baza Greenham Common, situată în comitatul Berkshire, la 45 de mile (72 km) vest de Londra. Pe la mijlocul anului 1984 protestatarii, care se aflau în faţa bazei respective, au început să susţină că au fost iradiaţi din interiorul bazei, datorită problemelor fizice care le apăruseră şi pe care nu le puteau corela cu altceva.

Simptomele acopereau o paletă largă de manifestări, de la arsuri cutanate, la dureri de cap, ameţeală, atacuri de paralizie temporară, probleme de coordonare a limbajului şi chiar, într-un caz, insuficienţă circulatorie severă, care a necesitat internare în spital. Aceste simptome, pentru cei care lucrează în domeniu şi ştiu, se potrivesc foarte bine cu problemele generate de expunerea excesivă la unde/câmpuri electromagnetice.

Ministrul Apărării din perioada respectivă a negat utilizarea oricărui semnal electromagnetic periculos, dar nu a negat utilizarea undelor electromagnetice, cunoscut fiind faptul că în reglementările Marii Britanii undele electromagnetice sub 10mW/cm2 nu sunt considerate periculoase. Se pare totuşi că sunt.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5965
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Capitalismul va consuma democrația, dacă păstrăm tăcerea!
Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Vladimir Putin: "Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?"
Americanii inchid programul HAARP care a produs nenumarate cataclisme ! Ei nu vor decat sa ne faca, sa credem asta !
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Sistemul de control – cum suntem împiedicați să gândim liberi
Baze militare secrete în oceane și subteran
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Arme românești pentru conflictul din Siria
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro