Simțul detecției extrasenzoriale

Distribuie!

„Acest simț este intens folosit în domeniul militar pentru accesarea unor ținte strategice, ce nu pot fi detectate cu aparatură tehnică actuală.

Instruirea militarilor în branșa detecției extrasenzoriale constituie un secret pus sub cod zero. Selecția viitorilor extrasenzori se face cu discreție, ținându-se cont de gradul de inteligență și sensibilitate psiho-bilologică a acestora.


Pentru a se evita situații nedorite, în care un viitor extrasenzor să intre în contact telepatic neautorizat cu un omolog din tabăra inamică, psihologii militari verifică riguros lealitatea acestora. Prin detecția efectului Rudan se poate verifica operativ gradul de sinceritate a subiecților umani, ce se prezintă la selecții.

Simțul detecției efectului Rudan – o componentă energetică din biocâmpul uman, animal și vegetal, care reflectă în orice moment nivelul funcțiilor biologice ale organismului viu


Operator militar extra-senzitiv, detectând ținte ce nu pot fi accesate cu aparatura tehnică actuală.

Prin detecția extrasenzorială a efectului Rudan se poate determina în orice moment nivelul de sănătate organică și psihică a speciilor biologice terestre și se pot lua măsuri operative pentru remedierea sănătății acestora.”[1]

SURSE

  1. https://jurnalparanormal.ro/content/sim%C8%9Burile-subcon%C8%99tiente-pe-care-omul-actual-nu-le-folose%C8%99te-niciodat%C4%83
  2. Foto: jurnalparanormal.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...