Sincronicități matemagice în măsurătorile spațiului și timpului

Distribuie!

„„Dacă natura este profesorul tău, sufletul tău se va trezi.”
Johann Wolfgang von Goethe

Creaţiile cosmice ridică voalul de pe realitatea noastră holografică. De la geometria sacră la sincronicităţile matemagice, universul se dezvăluie ca având un design inteligent, departe de a fi o coincidență cosmică. Matricea omniscientă este legată de o ordine sacră a numerelor şi a geometriei, un sistem antic şi ezoteric al proporţiei divine.


Necunoscută de către marea majoritate a oamenilor, canonizată ca sacră de către foarte puţini, această cunoaştere este în curs de redescoperire acum. Creaţiile cosmice încearcă să unifice conştiinţa prin explorarea Cvadrivinium-ului (diviziune a învăţământului în Evul Mediu, cuprinzând cele patru articole liberale: aritmetica, muzica, geometria şi astronomia). Scopul este acela de a folosi Trivinium-ul pentru a înţelege natura realităţii, în acelaşi timp îndepărtând materialismul din inconştientul colectiv, unificând dualitatea şi producând reîntoarcerea la Noosferă.

Sincronicităţi matemagice în măsurătorile spaţiului şi timpului


Unităţile noastre de măsură ale spaţiului şi ale timpului conţin un sistem sinergic, nişte reguli sacre ale numerelor, dincolo de ceea ce în mod obișnuit le asociem astăzi. Mile, kilometri, minute, secunde, grade, aceste unităţi sunt sincronizate cu o ordine cosmică, creând un sistem divin în realitatea noastră holografic-fractală. Acestea sunt sincronicităţile matemagicedin măsurătorile timpului şi spaţiului.

Un picior nu este un picior (foot – eng.) din cauza măsurii pantofului regelui din vechime. Acesta este exact atât cât este pentru că se aliniază atât cu cosmosul cât şi cu omul. După cum spune şi binecunoscuta axiomă hermetică, „Ceea ce este sus este şi jos”. Anticul filosof Protagoras spunea acelaşi lucru în alt fel: „Omul este măsura tuturor lucrurilor”.

În Grecia antică, studenţii avansaţi ai lui Pitagora, care erau implicaţi în studiul avansat al ştiinţelor naturii şi al înţelegerii de sine erau numiţi mathematekoi, adică „cei care au studiat bine”. Cuvântul mathema însemna „învăţare” în general şi este rădăcina cuvântului din engleza veche mathein, care înseamnă „să fii conştient”, sau al cuvântului german munthen, care înseamnă „să te trezeşti”.

Mila trebuie că a fost creată având sistemul nostru solar în minte, pentru că se sincronizează perfect. Ştiam oare diametrul Soarelui, al Pământului şi al Lunii în 1593, atunci când mila s-a presupus că are 5280 de picioare? Este aceasta doar o mare coincidenţă cosmică? Mila terestră ar trebui să fie mai mult de cei 1.000 de paşi de om, care măsoară în medie 5,28 picioare. Nu ni se spune întreaga poveste.

Este oare mila o formă de măsurare ce a fost transmisă de la strămoşii noştri cu mult timp în urmă?

Încă nu cunoaştem modul în care s-au construit piramidele. Nu înţelegem cum au avut cei din tribul Dogon din Africa cunoştinţe despre Sirius A şi B, cum a fost construit mecanismul Antikythera, ori care este adevărul despre multe alte fenomene neînţelese de-a lungul timpului. Poate că strămoşii noştri erau mult mai înţelepţi decât îi credem noi azi.

Poate că anticii ne-au transmis această cunoaştere într-o formă ce ar fi vizibilă tuturor, bogaţi sau săraci. Ce mod mai bun de a ascunde secrete care să rămână de-a lungul timpului decât să le pui la vedere, pentru a putea fi analizate? Aceste mistere sunt ascunse în toate unităţile de măsură comune. Marea majoritate a oamenilor nu sunt conştienţi de această realitate. Această înţelegere ascunsă este îngropată în inconştientul colectiv, fiind codificată într-un sistem numerologic şi geometric antic, folosit de către mulţi, dar înţeles doar de către foarte puţini.

„O altă relicvă a tradiţiilor arhaice ce au produs diviziunile timpului este sistemul actual de măsurare în picioare, furloni şi mile, împreună cu acrul ca unitate de măsurare a pământului. Acestea, fiind regăsite şi în ziua de azi, au fost canonizate şi menţinute sacre, pentru că ele nu numai că sunt legate de scara umană şi astronomică, exprimă unitatea existentă între macrocosmos şi microcosmos, dar apar şi în dimensiunile sistemului nostru solar sub forma unităţilor de măsură ale timpului.” – John Michell

„Cred că proporţiile geometrice au servit Creatorului ca idee atunci când El a introdus generarea continuă a obiectelor similare din obiecte similare.” – Johannes Kepler

„Geometria a existat înaintea creaţiei. Ea este co-eternă cu mintea lui Dumnezeu… Geometria i-a oferit lui Dumnezeu un model pentru Creaţie…” – Johannes Kepler

„Nu sunt unul dintre cei născuţi cu cunoaştere, sunt unul căruia îi place antichitatea şi căutarea sinceră acolo.” – Confucius

„În spatele zidului, zeii se joacă, se joacă cu numere, din care este făcut universul.” – Le Corbusier”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11367
  2. Foto: yogaesoteric.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...