Siria are înregistrări ale discuțiilor teroriştilor ISIS cu militari americani

by “Serviciile speciale siriene posedă o înregistrare audio a unei conversații purtate între teroriștii grupării ISIS și militari ai Statelor Unite ale Americii înainte de loviturile aeriene conduse de coaliția de la Washington în apropiere de Deir ez-Zor, pe 17 septembrie. Avioanele de război ale SUA au lovit trupele guvernamentale […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Serviciile speciale siriene posedă o înregistrare audio a unei conversații purtate între teroriștii grupării ISIS și militari ai Statelor Unite ale Americii înainte de loviturile aeriene conduse de coaliția de la Washington în apropiere de Deir ez-Zor, pe 17 septembrie.

Avioanele de război ale SUA au lovit trupele guvernamentale siriene în apropierea orașul estic Deir ez-Zor, pe 17 septembrie, scrie Sputnik International.


În urma atacului, 62 de militari au fost uciși și 100 au fost răniţi. Pentagonul a declarat inițial că atacul aerian a fost o greșeală și a vizat militanți ISIS.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Poporului din Siria a declarat luni că serviciile speciale siriene au ajuns în posesia unei înregistrări audio între terorişti şi militari americani.


Hadiya Khalaf Abbas, șeful parlamentului sirian, a precizat în timpul vizitei sale în Iran că după loviturile aeriene ale coaliției împotriva Statului Islamic atacurile s-au îndreptat împotriva armatei siriene.

 

Atacul asupra armatei siriene au fost pentru a testa pactul SUA-Rusia de încetare a focului în Siria, pact semnat la începutul săptămânii trecute. Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat vinerea trecută că a fost necesar să se separe teroriștii ISIS de forțele “moderate” de opoziție pentru a se salva armistiţiul.

Marea Britanie, Australia și Danemarca au confirmat participarea forțelor aeriene în atacurile îndreptate împotriva ISIS.”[1]

SURSE

  1. http://m.ro.sputnik.md/International/20160926/9188037/siria-interceptari-sua-teroristi.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Un austriac da in judecata facebook pentru spionaj asupra utilizatorilor ! In prezent 17.000 de oameni au semnat petitia care va fi trimisa la Tribunalul de la Viena !
Statul politienesc din China comunista se lupta cu protestatarii care vor dezmembrarea comunismului ! China comunista este un model perfect pentru Noua Ordine Mondiala, asa cum afirma bancherul evreu David Rockefeller in 1973 !
In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi de catre autoritati, fara sa fie nevoie de probe in acest sens
SUA au livrat 50 de tone de muniție "rebelilor moderați" (teroriștilor) din Siria
Elveția își retrage oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Vladimir Putin: "Occidentul este vinovat pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu şi pentru terorismul din Europa"
Un irakian a recunoscut ca în 2002 a mințit Consiliul de Securitate al ONU cu privire la "armele lui Saddam" pentru ca SUA sa invadeze Irakul
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro