Siria are înregistrări ale discuțiilor teroriştilor ISIS cu militari americani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Serviciile speciale siriene posedă o înregistrare audio a unei conversații purtate între teroriștii grupării ISIS și militari ai Statelor Unite ale Americii înainte de loviturile aeriene conduse de coaliția de la Washington în apropiere de Deir ez-Zor, pe 17 septembrie.

Avioanele de război ale SUA au lovit trupele guvernamentale siriene în apropierea orașul estic Deir ez-Zor, pe 17 septembrie, scrie Sputnik International.


În urma atacului, 62 de militari au fost uciși și 100 au fost răniţi. Pentagonul a declarat inițial că atacul aerian a fost o greșeală și a vizat militanți ISIS.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Poporului din Siria a declarat luni că serviciile speciale siriene au ajuns în posesia unei înregistrări audio între terorişti şi militari americani.


Hadiya Khalaf Abbas, șeful parlamentului sirian, a precizat în timpul vizitei sale în Iran că după loviturile aeriene ale coaliției împotriva Statului Islamic atacurile s-au îndreptat împotriva armatei siriene.

 

Atacul asupra armatei siriene au fost pentru a testa pactul SUA-Rusia de încetare a focului în Siria, pact semnat la începutul săptămânii trecute. Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat vinerea trecută că a fost necesar să se separe teroriștii ISIS de forțele “moderate” de opoziție pentru a se salva armistiţiul.

Marea Britanie, Australia și Danemarca au confirmat participarea forțelor aeriene în atacurile îndreptate împotriva ISIS.”[1]

SURSE

  1. http://m.ro.sputnik.md/International/20160926/9188037/siria-interceptari-sua-teroristi.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu

De ce să mâncăm ananas?

Timpul s-a scurtat: o zi mai are doar 16 ore din 24, rezonanța Schumann s-a accelerat de la 7,8 Hz la 12,5 Hz

George W. Bush, 20 septembrie 2001: “Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii”

Miting #ÎntâiRomânia: Opriți furtul resurselor României! – 16 septembrie 2018

Închide