Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul „Primăverii Arabe” (2010 – 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Regimul sirian susţine că SUA au evacuat mai mulţi lideri ai Stat Islamic din Siria

Presa siriană de stat a anunţat, luni, că trei elicoptere ale Statelor Unite au evacuat mai mulţi lideri ai organizaţiei teroriste Stat Islamic din nord-estul Siriei, relatează site-ul agenţiei Sputnik.


Potrivit unor surse civile citate de agenţia SANA, cele trei elicoptere americane au aterizat într-o zonă aflată la aproximativ 2 kilometri de oraşul Tal Hamis, din provincia sud-estică Qamishli.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.mediafax.ro/externe/regimul-sirian-sustine-ca-sua-au-evacuat-mai-multi-lideri-ai-stat-islamic-din-siria-17071071


Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul „Primăverii Arabe” (2010 – 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/regimul-sirian-sustine-ca-sua-au-evacuat-mai-multi-lideri-ai-stat-islamic-din-siria-17071071
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...