Sistem de Gravitație Internă Magravs pentru vehicule de zbor

Distribuie!

Acest articol este un fragment tradus de Kate Tiss în română din topicul cu același titlu de pe forumul fundației Keshe, și este un răspuns al dlui. Keshe la întrebarea unui cititor:

Cum putem crea gravitație verticală într-o ambarcațiune?

dl. Keshe: Treaba este simplă, deloc complicată. Citește cartea Structura Luminii și transformă cunoștințele într-un sistem reactor.


………………………………..

Tu vorbești și gândești în termeni de gravitație, și asta este greșeala care se face în înțelegerea conceptului creației, în Univers gravitația și câmpurile magnetice sunt în același timp și există simultan, în toate colțurile acestui Univers și în toate celelalte Universuri. Astfel, schimbând modul de gândire spre Magravs-uri și nu spre gravitație ca ceva separat de câmpurile magnetice, și apoi toate punctele pe care le-ai ridicat devin răspunsuri ușoare, dar în orice caz eu explic în continuare, pentru a-ți da ție un exemplu despre modul cum gândim și lucrăm în Fundație, și acesta va fi și modul cum îi vom învăța pe alții în viitor.


Pe de altă parte, trecerea de la Magravs-ul de formă sferică la cel de formă cilindrică reprezintă cheia călătoriilor de mare viteză, și ele sunt viitorul călătoriilor de mare viteză cu viteze maxime peste viteza luminii!

Pentru viteze peste cea a luminii, trebuiesc utilizate nivelele superioare ale câmpurilor magnetice principale (n.t. – ale antimateriei), pentru a avea siguranța că protecția este disponibilă pentru aproape toate puterile câmpurilor din Univers, cât și pentru călătoria intre universuri. Iar Magravs-ul intern este păstrat la nivelul 1g, în orice direcție de deplasare a navei.

De exemplu, după calculele mele, aceasta va permite călătorii de 2-3 minte sau mai puțin, între planetele exterioare cum este Saturn, și Pământ, în timpurile ce vor veni.

………………………………..

Există un principiu fundamental pe care lumea științifică nu l-a înțeles, și acesta este unul din motivele pentru care tehnologia spațială actuală se află într-o asemenea harababură cu înțelegerea eronată a conceptelor de mișcare în spațiu, NASA și-a configurat calea pe o asemenea înțelegere eronată și sunt prea departe pe ea, pentru a-și inversa procesele, așa că îi dau înainte cu propulsia.

Și acest principiu este:

Conceptul de gravitație mereu se configurează el însuși în propriile lui câmpuri ale propriului lui Magravs, independent de cel al mediului înconjurător.

Și trebuie observat, că Magravs-ul Pământului este independent de câmpurile gravitaționale ale Soarelui, pentru obiectele care sunt în prinse în zona câmpurilor de forțe ale magnetosferei Pământului.

Dar criteriul principal, care a fost eronat înțeles, este că noi în Fundația Keshe, mereu vorbim despre câmpuri plasmatice DINAMICE ale Magravs-urilor.

Ce înseamnă aceasta?

Aceasta înseamnă că plasma câmpurilor magnetice, – care sunt în mișcare de rotație – odată ce avem mișcarea de rotație a acestor câmpuri magnetice, ele devin inevitabil închise pe ele însele, – pentru ca câmpurile să aibă conexiune și să-și închidă legăturile lor – și de aici întotdeauna aceasta se finalizează cu o zonă a câmpurilor dinamice de formă sferică, prin urmare câmpurile dinamice plasmatice devin centrifuge în raport cu tine, fără ca tu personal să te miști.

Aceasta reprezintă mișcarea câmpurilor, care creează echilibrul rotativ al materiilor, și nu prin rotația materiilor pentru a crea mișcare gravitațională în spațiul conținut! 

(n.a. Practic, rotim câmpurile magrav pentru a obține gravitație, nu materia!)

Acesta este locul unde lumea fizicii prezente a făcut cea mai mare eroare în fundamentarea ei, și din această cauză savanții sunt într-o asemenea eroare despre gravitație și imponderabilitate.

Nu trebuie creată centrifugare sau viteză mare pentru a crea condiții de gravitație, dinamismul câmpurilor creează acest efect al câmpurilor!

Vezi filmul Interstellar!

 

Astfel, atât timp cât NASA joacă jocul imponderabilității iar savanții lor nu au înțeles acest concept al principiului câmpurilor dinamice, sistemele Fundației Keshe arată atât de minunat și inimaginabil de simpliste.

În realitate toate sistemele din Univers, fie plasme, atomi, sisteme solare, galaxii sau Universuri, ele toate funcționează pe criteriul Fundației Keshe de creare a centrifugării câmpurile magnetice și nu pe rotația materiei pentru crearea câmpurilor gravitaționale centrale!

Din această cauză noi putem muta sute de kilograme cu o milionime de gram de gaze (n.a. vorba vine), prin utilizarea câmpurilor diferitelor materii ale acestora, și nu avem nevoie de cîteva milioane de kilograme de combustibil pentru lansarea câtorva kilograme de nave spațiale! (n.a. lol NASA!)

Mișcarea câmpurilor magnetice dinamice în Univers, creează propria lor centrifugare și propriul lor strat de vacuum sau de echilibru magnetic, la punctul de interfațare cu alte câmpuri din mediul lor!

Prin urmare nu contează dacă te afli în capsula mediului propriei nave, deoarece ești permanent în zona de 1g al reactorului, fie dormind orizontal pe podea fie dansând.

Omenirea a mers de prea mult timp pe o cale greșită cu principiul Newtonian, astfel că uneori îmi doresc ca Newton să nu fi deschis niciodată cutia Pandorei a gravitației, înainte ca el să fi înțeles ceea ce o creează.

keshe-reactor-calatorii-interstelare

Poate că în lumea științei noi îi datorăm foarte multe lui Newton, dar pe de altă parte cum ar fi fost dacă Newton ar fi rezolvat criteriul principiului creării gravitației la nivelul câmpurilor prima dată, înainte de a fi făcut asta folosind componentele materiei?

Vezi aici întreaga conversație în engleză.

De asemenea vezi filmul Interstellar… vei înțelege mult mai clar despre ce vorbește dl. Keshe când se referă la călătorii interstelare de câteva zeci de minute nu zeci de ani ca-n film!

SURSE

  1. http://magrav.ro/sistem-de-gravitatie-interna-magravs-pentru-vehicule-de-zbor/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...