Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni foarte saraci). Desigur, globalistii Bilderberg vor rade cand vor citi acest mesaj!

Grupul Bilderberg este o organizatie masonica din care fac parte numai globalisti. Grupul Bilderberg conduce lumea. Noua Ordine Mondiala este planul lor, al Iluminatilor, pentru intreaga omenire. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este un plan care prevede instaurarea unui Guvern Mondial Totalitar, toate statele sa fie desfiintate, toate religiile distruse cu scopul de a crea o singura religie (New Age) si populatia globala sa fie redusa cu 90%. Aceasta este Agenda Grupului Bilderberg.


Grupul Bilderberg[2] a fost fondat in anul 1954 de catre Printul Benrhard al Olandei, fost ofiter nazist, tatal ex-Reginei Beatrix. Prima intalnire a Grupului Bilderberg a avut loc in 1954 in localitatea Oosterbeek din Olanda.

SURSE


  1. http://bilderbergmeetings.org
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Bilderberg
  3. Foto: bilderbergmeetings.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

George Soros și stânga radicală în spatele protestelor anti Trump
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Documentarul Hold-Up despre Covid-19 și Marea Resetare
Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
Le Pen: UE trebuie distrusă din interior
Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
Sun Tzu: "Raționamentul suprem al artei războiului este acela de a învinge rezistența inamicului încă înainte de a începe lupta"
Facebook a inceput sa stearga paginile ateiste incalcand legea 489/2006 dar si articolul 30 din Constitutia Romaniei cu privire la libertatea de exprimare si libertatea religioasa sau non-religioasa! Facebook demonstreaza inca o data ca nu este o retea de "libera exprimare"! Urmeaza paginile cu continut conspirationist...
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!
Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...