Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri

by Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni foarte saraci). Desigur, globalistii Bilderberg vor rade cand vor citi acest mesaj!

Grupul Bilderberg este o organizatie masonica din care fac parte numai globalisti. Grupul Bilderberg conduce lumea. Noua Ordine Mondiala este planul lor, al Iluminatilor, pentru intreaga omenire. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este un plan care prevede instaurarea unui Guvern Mondial Totalitar, toate statele sa fie desfiintate, toate religiile distruse cu scopul de a crea o singura religie (New Age) si populatia globala sa fie redusa cu 90%. Aceasta este Agenda Grupului Bilderberg.


Grupul Bilderberg[2] a fost fondat in anul 1954 de catre Printul Benrhard al Olandei, fost ofiter nazist, tatal ex-Reginei Beatrix. Prima intalnire a Grupului Bilderberg a avut loc in 1954 in localitatea Oosterbeek din Olanda.

SURSE


  1. http://bilderbergmeetings.org
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Bilderberg
  3. Foto: bilderbergmeetings.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un procuror al Tribunalului Penal Internațional afirmă că SUA au comis crime de război în Afganistan
Naționaliștii europeni dau tonul împotriva Pactului pentru Migrație
Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism
Scoala Americilor și Escadroanele Morții - o istorie a terorismului creat și finanțat de SUA
Premierul Viktor Orban: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un super-stat post creștin și post-național
Ziar englez a anunţat de asasinarea lui Kennedy cu 25 de min înainte de tragedie
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
Academia Regală de Științe a Serbiei vrea să dea NATO în judecată pentru bombardamentele din 1999
FBI a plătit 1 million de dolari hackerilor să spargă iPhone 6
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Premierul Franței, Manuel Valls: "UE este pe punctul de a se destrăma și poate eșua"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro