Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri

by Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni foarte saraci). Desigur, globalistii Bilderberg vor rade cand vor citi acest mesaj!

Grupul Bilderberg este o organizatie masonica din care fac parte numai globalisti. Grupul Bilderberg conduce lumea. Noua Ordine Mondiala este planul lor, al Iluminatilor, pentru intreaga omenire. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este un plan care prevede instaurarea unui Guvern Mondial Totalitar, toate statele sa fie desfiintate, toate religiile distruse cu scopul de a crea o singura religie (New Age) si populatia globala sa fie redusa cu 90%. Aceasta este Agenda Grupului Bilderberg.


Grupul Bilderberg[2] a fost fondat in anul 1954 de catre Printul Benrhard al Olandei, fost ofiter nazist, tatal ex-Reginei Beatrix. Prima intalnire a Grupului Bilderberg a avut loc in 1954 in localitatea Oosterbeek din Olanda.

SURSE


  1. http://bilderbergmeetings.org
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Bilderberg
  3. Foto: bilderbergmeetings.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Fluorul - elementul care calcifică glanda pineală
Agentul Orange a fost cel mai utilizat produs chimic în timpul războiului din Vietnam, iar pe lângă efectele dăunătoare asupra mediului, substanța a provocat probleme majore de sănătate pentru multe persoane expuse și continuă să o facă și în zilele noastre
SUA: Mișcarea Black Lives Matter are o parte întunecată pe care creștinii nu o cunosc
Ungaria declanşează o mega-campanie împotriva "planului Soros"
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Big Brother și Stat Polițienesc în Marea Britanie
Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an"
Putin, avertisment către jurnaliștii ruși: "Sunteți spionați de SUA"
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro