Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii Anonymous au atacat site-ul oficial al Grupului Bilderberg (bilderbergmeetings.org[1]). Hackerii le-au lasat si un mesaj membrilor Bilderberg in care le cer sa lucreze in favoarea oamenilor si nu pentru interesele lor private. De asemenea, hackerii scriu despre sclavia globala creata de Sistemul Iluminatilor (oameni foarte bogati si oameni foarte saraci). Desigur, globalistii Bilderberg vor rade cand vor citi acest mesaj!

Grupul Bilderberg este o organizatie masonica din care fac parte numai globalisti. Grupul Bilderberg conduce lumea. Noua Ordine Mondiala este planul lor, al Iluminatilor, pentru intreaga omenire. Noua Ordine Mondiala (Globalizarea) este un plan care prevede instaurarea unui Guvern Mondial Totalitar, toate statele sa fie desfiintate, toate religiile distruse cu scopul de a crea o singura religie (New Age) si populatia globala sa fie redusa cu 90%. Aceasta este Agenda Grupului Bilderberg.


Grupul Bilderberg[2] a fost fondat in anul 1954 de catre Printul Benrhard al Olandei, fost ofiter nazist, tatal ex-Reginei Beatrix. Prima intalnire a Grupului Bilderberg a avut loc in 1954 in localitatea Oosterbeek din Olanda.

SURSE


  1. http://bilderbergmeetings.org
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Bilderberg
  3. Foto: bilderbergmeetings.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Uriașii și tezaurele din Munții Apuseni

Expediții către Agartha din Centrul Pământului

Autoritatea religioasă din Turcia a șters de pe site proiectul mega-moscheii ce urma să se construiască în București

Poltergeist de Romania – povestea botosanencei, Eleonora Zugun, care cu puterea mintii si a chakrelor a uimit lumea stiintifica mondiala ! O adevarata putere psihokinetica pe care o degaja !

Juramantul francmasonic – un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!

Închide