Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parlamentul Slovaciei a adoptat un amendament la Constituţia ţării prin care căsătoria este definită drept „legătura unică dintre un bărbat și o femeie”, informează MetroWeekly.

În favoarea amendamentului au votat 102 parlamentari, doar 18 opunându-se. Mai mult decât a interzice căsătoriile homosexuale, aceste amendament constituţional interzice orice formă de uniune civilă între persoane de acelaşi sex: “va fi imposibil ca drepturile și îndatoririle asociate cu căsătoria să fie conferite în orice alt fel decât uniunii recunoscute dintre un bărbat și o femeie“, se arată în document.


Slovacia este al şaptelea stat membru al Uniunii Europene, după Bulgaria, Lituania, Letonia, Polonia, Ungaria si Croația, care adoptă o poziţie de protecţie a căsătoriei tradiţionale.

De asemenea, Rusia a interzis propaganda homosexuală în faţa minorilor şi a restricţionat adopțiile de copii de către cetățenii din țările ce recunosc căsătoriile între homosexuali. 


Australia şi India au interzis şi ele, căsătoriile între persoane de acelaşi sex.“[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/prima-pagina/Slovacia-a-interzis-casatoriile-homosexuale.-VEZI-cate-tari-din-UE-au-luat-aceeasi-masura-43720

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

11 stații meteo de coastă din Antarctica arată zero încălzire în ultimele decenii
Despre generalii războiului informațional și mașinăria propagandistică numită generic "Clinton News Network" (CNN)
Armata UE - creata pentru a impune "democratia" statelor din UE
Dosar: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
Patru argumentări raţionale împotriva recunoaşterii legale a uniunilor homosexuale
Tony Blair si-a cerut scuze pentru invadarea Irakului: "informatiile pe care le-am primit au fost eronate!" Saddam Hussein nu a detinut arme chimice, biologice si de distrugere in masa si nici nu si-a ucis proprii cetateni!
Patriarhul Kiril: „Cu poporul rus s-a făcut un experiment monstruos care a demonstrat întregii lumi că nu poţi construi o societate fără Dumnezeu”
Zece mituri despre homosexualitate cu care sunt manipulati oamenii de catre activistii LGBT
Discuția dintre preşedintele american, John Kennedy şi preşedintele rus, Nikita Hruşciov, în legătură cu civilizațiile extraterestre
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro