Slovacia și Cehia au refuzat să gazduiască trupe și baze NATO pe teritoriul lor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Slovacia si Cehia au refuzat sa gazduiasca trupe si baze NATO pe teritoriul lor. Premierii celor doua tari au vorbit consecutiv impotriva propunerii exprimate de catre presedintele american Barack Obama[1].

Urmand exemplul Cehiei, premierul Slovaciei, Robert Fico, a declarat ca tara sa nu accepta trupe NATO pe teritoriul ei, chiar daca este membra NATO. Tot ceea ce vedem aici face parte din scenariul globalizarii, al implementarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial.


Iluminatii considera Rusia drept un inamic al Noii Ordini Mondiale si de aici toata aceasta imensa propaganda cu privire la „rusii cei rai” sau „Rusia cea agresiva”. In ultimele decenii, NATO s-a manifestat in cel mai criminal si odios mod posibil si tot ei vin sa ne vorbeasca despre „Rusia cea agresiva”. Cata ipocrizie!

Irak, Afganistan, Siria, Libia, Iugoslavia au fost distruse de catre NATO, nu de catre Rusia. Istoria ultimelor decenii ne arata ca SUA a comis cele mai grave abuzuri si crime impotriva umanitatii, intrecandu-i pana si pe sovietici.


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/163784-slovakia-no-nato-troops/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...