Socialismul și Liberalismul – două ideologii dezastruoase pentru omenire, care duc omenirea către colaps

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Socialismul si Liberalismul sunt doua ideologii dezastruoase pentru omenire. Pe aceste doua ideologii se sprijina marea politica globala. Aceste ideologii au fost create de catre francmasoni, inainte de Revolutia Franceza, fiind folosite pentru a declansa aceasta Revolutie.

Pentru necunoscatori, ele par a fi distincte, dar in realitate sunt identice. Republicile comuniste se numesc „Republici Democrate”, adica sunt Republici Liberale. Toti bolsevicii erau liberali. Ei considerau ca valorile nationale reprezinta un obstacol din calea libertatii oamenilor.


Aceleasi idei le au, astazi, socialistii si liberalii. Astazi, cei care sustin restrangerea libertatii de exprimare, casatoriile LGBT si multiculturalismul sunt socialistii si liberalii. Ei sunt globalisti, iar globalizarea este un comunism global, adica visul vechilor comunisti.

Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si neocomunism (neomarxism) este ca, comunistii sustineau lupta oamenilor impotriva capitalistilor, iar neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii.

Nationalismul este singura ideologie care sustine valorile nationale (cultura, religie, istorie, traditie).

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...