Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial

Distribuie!by “„Anarhistul şi revoluţionarul Vladimir Lenin reprezintă idealul politic al francmasoneriei internaţionale.“ Această declaraţie a fost înregistrată la întrunirea Marii Loji a Germaniei din anul 1917. (Arhiva specială din Moscova 1421-1-9064 şi 815; Viktor Ostretsov – Francmasoneria, cultura şi istoria Rusiei, Moscova, 1999, p. 585).” – Juri Lina – Arhitectii […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Anarhistul şi revoluţionarul Vladimir Lenin reprezintă idealul politic al francmasoneriei internaţionale.“ Această declaraţie a fost înregistrată la întrunirea Marii Loji a Germaniei din anul 1917. (Arhiva specială din Moscova 1421-1-9064 şi 815; Viktor Ostretsov – Francmasoneria, cultura şi istoria Rusiei, Moscova, 1999, p. 585).” – Juri Lina – Arhitectii Inselaciunii

Socialismul si liberalismul sunt cele doua aripi ale globalismului


In politica, vechii inamici ai nationalismului sunt socialistii si liberalii. Socialistii si liberalii sunt “fratii” globalisti. Socialismul si liberalismul sunt doua ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfarsitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial. Socialismul si liberalismul sunt ideologiile care au declansat sangeroasa Revolutie Franceza si de atunci lupta pentru a conduce omenirea. “Creierul” Revolutiei Franceze a fost loja francmasonica Marele Orient Francez.

In SUA, cand spui “liberalism” sau “stanga”, spui Partidul Democrat. Partidul Democrat din SUA este un partid socialisto-liberal (adica un partid neomarxist/progresist).


Care este diferenta dintre stanga si dreapta?

Stanga sustine statul marximal, birocratic, adica statul sa controleze totul, iar dreapta sustine statul minimal. Stanga este revolutionara, sustine ideologia LGBT, imigratia necontrolata, vaccinarea obligatorie, controlul populatiei, Agenda 21/2030, cenzura libertatii de exprimare, restrictiile Covid-19 si distrugerea natiunilor pentru a instura Guvernul Mondial.

Dreapta sustine statul minimal. Statul minimal se limiteaza la protejarea drepturilor si libertatilor. Dreapta inseamna nationalism, protejarea suveranitatii nationale, libertatea de exprimare, cultura, religie, traditie, istorie.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

07 martie 2021

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.