Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Anarhistul şi revoluţionarul Vladimir Lenin reprezintă idealul politic al francmasoneriei internaţionale.“ Această declaraţie a fost înregistrată la întrunirea Marii Loji a Germaniei din anul 1917. (Arhiva specială din Moscova 1421-1-9064 şi 815; Viktor Ostretsov – Francmasoneria, cultura şi istoria Rusiei, Moscova, 1999, p. 585).” – Juri Lina – Arhitectii Inselaciunii

Socialismul si liberalismul sunt cele doua aripi ale globalismului


In politica, vechii inamici ai nationalismului sunt socialistii si liberalii. Socialistii si liberalii sunt “fratii” globalisti. Socialismul si liberalismul sunt doua ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfarsitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial. Socialismul si liberalismul sunt ideologiile care au declansat sangeroasa Revolutie Franceza si de atunci lupta pentru a conduce omenirea. “Creierul” Revolutiei Franceze a fost loja francmasonica Marele Orient Francez.

In SUA, cand spui “liberalism” sau “stanga”, spui Partidul Democrat. Partidul Democrat din SUA este un partid socialisto-liberal (adica un partid neomarxist/progresist).


Care este diferenta dintre stanga si dreapta?

Stanga sustine statul marximal, birocratic, adica statul sa controleze totul, iar dreapta sustine statul minimal. Stanga este revolutionara, sustine ideologia LGBT, imigratia necontrolata, vaccinarea obligatorie, controlul populatiei, Agenda 21/2030, cenzura libertatii de exprimare, restrictiile Covid-19 si distrugerea natiunilor pentru a instura Guvernul Mondial.

Dreapta sustine statul minimal. Statul minimal se limiteaza la protejarea drepturilor si libertatilor. Dreapta inseamna nationalism, protejarea suveranitatii nationale, libertatea de exprimare, cultura, religie, traditie, istorie.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

07 martie 2021

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
La 10 ani de la declararea independenței față de Serbia, Kosovo este o entitate eșuată. Albanezii regretă deja mutarea din 2008: Înainte trăiam mai bine, aveam mai multe oportunități
Tinerii germani, manifest anti-imigrație și anti-multiculturalism: "Ne populați pământurile cu străini pe care noi nu îi înțelegem! Ne sacrificați valorile și tradițiile pentru o utopie multiculturală!"
Compania Disney dată în judecată pentru că ar spiona copiii prin intermediul aplicaţiilor mobile
Arde Suedia: Imigranții au transformat-o în teatru de război
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Jurnalist american, discurs antologic împotriva celor care cer bombardarea Siriei: Toate aceste genii ne spun că Assad a ucis copii. Chiar știu ei cu adevărat asta? Ni se spune acum exact aceeași poveste pe care ne-au spus-o în aprilie 2017
Iran: Revoluția Islamică din 1979
Proiectele Montauk/Phoenix fac parte din numeroasele operațiuni ultrasecrete cunoscute global sub numele de „Operațiuni Negre” (Black Ops.) și care sunt ascunse cu grijă de ochii opiniei publice
Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...