Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Anarhistul şi revoluţionarul Vladimir Lenin reprezintă idealul politic al francmasoneriei internaţionale.“ Această declaraţie a fost înregistrată la întrunirea Marii Loji a Germaniei din anul 1917. (Arhiva specială din Moscova 1421-1-9064 şi 815; Viktor Ostretsov – Francmasoneria, cultura şi istoria Rusiei, Moscova, 1999, p. 585).” – Juri Lina – Arhitectii Inselaciunii

Socialismul si liberalismul sunt cele doua aripi ale globalismului


In politica, vechii inamici ai nationalismului sunt socialistii si liberalii. Socialistii si liberalii sunt „fratii” globalisti. Socialismul si liberalismul sunt doua ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfarsitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial. Socialismul si liberalismul sunt ideologiile care au declansat sangeroasa Revolutie Franceza si de atunci lupta pentru a conduce omenirea. „Creierul” Revolutiei Franceze a fost loja francmasonica Marele Orient Francez.

In SUA, cand spui „liberalism” sau „stanga”, spui Partidul Democrat. Partidul Democrat din SUA este un partid socialisto-liberal (adica un partid neomarxist/progresist).


Care este diferenta dintre stanga si dreapta?

Stanga sustine statul marximal, birocratic, adica statul sa controleze totul, iar dreapta sustine statul minimal. Stanga este revolutionara, sustine ideologia LGBT, imigratia necontrolata, vaccinarea obligatorie, controlul populatiei, Agenda 21/2030, cenzura libertatii de exprimare, restrictiile Covid-19 si distrugerea natiunilor pentru a instura Guvernul Mondial.

Dreapta sustine statul minimal. Statul minimal se limiteaza la protejarea drepturilor si libertatilor. Dreapta inseamna nationalism, protejarea suveranitatii nationale, libertatea de exprimare, cultura, religie, traditie, istorie.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

07 martie 2021

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Bancherii s-au întâlnit în secret la Londra pentru a plănui să elimine cash-ul
Cu cât este mai corupt statul, cu atât mai numeroase sunt legile!
Eșecul global al democrației reprezentative
Ministrul sârb al Apărării critică presiunile SUA asupra Serbiei
Cum „asasinează” NSA şi CIA economiile mai multor ţări
Thomas Malthus, cel care a pus bazele Malthusianismului: planul de control asupra populației lumii
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Vladimir Putin: "Occidentul este vinovat pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu şi pentru terorismul din Europa"
Ungaria: George Soros, atac frontal asupra țării
WikiLeaks ne dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Încălzirea globală – ecologismul sau eco-religia. De la epoci glaciare până la temperaturi ridicate, temperatura Pământului a oscilat foarte mult și asta, fără intervenția omului, fără industrii, mașini și alte surse de poluare realizate de om. Istoria climatului Terrei nu arată că o concentrație mai mare de dioxid de carbon ar duce la o încălzire globală
Premierul Ungariei, acuza SUA de implicare in afacerile interne ale altor tari din Europa Centrala ! Viktor Orban, sustine ca SUA doreste cu orice pret un conflict cu Rusia !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...