Societatea Civila – trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !

by Vreau s-o spun, din nou, foarte clar, ca eu, nu dau niciun ban, niciun vot, pe niciun cacanditat la presedentie, pentru ca imi voi anula votul. Ideea de “raul cel mai mic”, sa le-o ziceti alora cu creierul neted, nu mie, care am aproape 10 ani de studii in […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vreau s-o spun, din nou, foarte clar, ca eu, nu dau niciun ban, niciun vot, pe niciun cacanditat la presedentie, pentru ca imi voi anula votul. Ideea de “raul cel mai mic”, sa le-o ziceti alora cu creierul neted, nu mie, care am aproape 10 ani de studii in domeniul Societatilor Secrete si a conspiratiilor. O persoana, nu tre’ sa aiba atat de multe cunostinte ca mine, dar cele mai elementare, stie macar modul de operare a masinatiunilor internationale prin care se prosteste pulimea !

david rockefer voturi

Prefer sa am o pagina curata, fara persoane afiliate politic, pentru ca numai asa, pot avea persoane, limpezi la minte, cu care sa discut, idei si intamplari ce tin de domeniul esoterismului, parapsihologiei, conspiratiilor etc. Oamenii fanaticoizi, din punct de vedere politic, sa ramana, ori cu Plagiatorul, ori cu traficantul de copii cu 6-7 case sau mai bine zis, “se bat pentru prezidentiale Seful (Plagiatorul) si Adjunctul (Traficantul de copii), ambii veniti din aceeasi structura numita FSN. Unii au inteles acest aspect, important, al vietii lor mizere de zi cu zi, altii nu.


votati lup sau leu

Nu-i nimic, abia astept, si-o spun, ca persoana APOLITICA si ANTI-POLITICIENI, sa vanda astia, toti, tot ce exista in tara, dar absolut tot, iar apoi sa va vad cum va plangeti, ori pe la OTV, ori cine stie pe unde, ba ca aveti rate prea mari, ba ca nu mai aveti serviciu, ba ca nu mai aveti fabrici si uzine ! Ups, dar stati, la ultima parte cu “fabrici si uzine”, chiar o faceti, dar ce mai conteaza cand ai luat galeata de la Plagiator, rosie, sau pe cea albastra de la Traficant.

Nu ma astept ca romanii sa inteleaga ca toata clasa politica are cangrena si trebuie “sectionata”, dar ma astept la ce e cel mai rau pentru ei, pentru ca din 2015-2016, sa vedeti voi ce scumpiri vor urma. Norocul romanilor, ca s-o spun asa, au fost cei aproape 3 milioane de romani din strainatate, care au pompat bani in circuitul national al tarii, astfel, eram mai rau decat Grecia. Bine, grecii de nervi si satui de aceeasi politicieni, caci peste tot in lume, politicienii sunt aceleasi mizerii, de razbunare, i-au votat pe neonazisti.


Neonazistii, au venit, si nici acum, n-au terminat de curatat mizeria politica din Grecia si implicatiile din partea UE, care au contribuit la asta. Asta-i un exemplu ! Mai putem da, Islanda, care in 2009, a arestat toti bancherii corupti si politicienii, si ia bagat la puscarie, iar revolutia n-a fost transmisa in presa Iluminatilor (CNN, NBC, FOX etc.), pentru ca acea revolutie n-a fost provocata de Iluminati, deci nu trebuia promovata, dar s-a aflat despre ea, tot cu ajutorul internetului, care, ramane, ultima bariera a informatiilor libere si necenzurate.

In aceasta perioada, peste tot, prin toata Europa is proteste, valuri de proteste, doar ca oamenii de acolo, au o alta mentalitate fata de pupaciosii de moaste, de aici. Mentalitatea este ca ei, in numar mare, nu sprijina un Traficand ori un Plagiator, NU, ei striga impotriva tuturor politicienilor. Cu alte cuvinte, vorbim de o adevarata SOCIETATE CIVILA !

Cum e cu societatea civila ?

Conceptul de “societate civila”, se refera la un grup de oameni, care nu fac politica, fiind apolitici, dar care se intereseaza in permanenta de ceea ce fac politicienii. Ei bine, la TV se spune: “Societatea civila romana iese in strada impotriva lui Ponta” !

Bai dementilor de ziaristi, de rahat, afiliati politic, societatea civila, aia adevarata, nu iese doar, impotriva Plagiatorului, ci impotriva TUTUROR POLITICIENILOR. Bine, in Romania nu exista asa ceva, sunt doar palcuri, de grupuri si grupulete, cu idei anti-politicieni (apolitice), care intra perfect in definitia “Societatii Civile”, iar restul, nu sunt decat niste activisti de partid, fie ei de stanga, ori de dreapta, dar daca-i intrebi, “care-i diferenta dintre stanga sau dreapta ?”, ai toate sansele sa te astepti la un raspuns cu +18, pentru ca asta-i nivelul de “cultura”, al maselor.

Am observat, cu mare tristete, cum jalnicii de politicieni, de la toate partidele, isi infiltreaza “lideri de opinie”, in nucleul Societatii Civile, deformand aceasta idee apolitica si indreptand-o numai impotriva unor politicieni si protejand, si adorand, pe altii, ceea ce este abject !

P.S. Cei care va simtiti ofensati de acest “limbaj trivial”, va sugerez: Nu cititi!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro