Societatea JASON si Grupul JASON – organizatiile Iluminatilor de la cel mai inalt nivel

Distribuie!

Din Masa Rotunda [Round Table] s-au nascut, mai intai in SUA – Institutul Regal de Afaceri Internationale [RIIA – Royal Institute of International Affairs], iar mai apoi, in 1921, CFR – Consiliul pentru Relatii Externe [Council on Foreign Relations].

Nucleul central al CFR-ului il formeaza ordinul Skull and Bones. Elita acestuia este la randul ei, „Order of the Quest”, cunoscuta si ca „JASON Society”. Membrii CFR formeaza un cerc exterior, asupra caruia nucleul central actioneaza prin convingere personala, favoritisme si presiune sociala.


In felul acesta l-au cumparat si pe Henry Kissinger. La inceputul anilor ’50, clanul Rockefeller i-a dat lui Kissinger o subventie de 50.000 dolari, o mica avere la vremea aceea si l-a facut membru al CFR.

Secret-Societies-8211-Real-or-Merely-Conspiracy-Theory-Videos

La alegerile prezidentiale americane din 1952 si 1956 s-au confruntat intre ei, membrul CFR, Stevenson si membrul CFR, Eisenhower. In 1960- membrul CFR, Nixon si Kennedy. In 1968, membrul CFR, Nixon, a luptat impotriva membrului CFR, Humphrey.


In 1972, membrul CFR, Nixon, este impotriva membrului CFR, McGovern, iar ulterior membrul CFR, Bush, este impotriva membrului CFR, Clinton.

Toti membrii sunt recrutati, fara exceptie, din societatile secrete Skull and Bones si Skrolls and Key de la Universitatile Harvard si Yale. Ambele societati [cunoscute si ca „Fratia Mortii”] sunt ramuri secrete ale cunoscutilor nostri, Iluminatii.

Ambele intretin legaturi stranse cu organizatii-mama din Anglia [The Group de la Universitatea Oxford si in special de la Colegiul All Souls]. Iata, asadar, ca toti membrii organizatiei Order of the Quest/JASON Society provin din cadrul ordinului Skull and Bones, care la randul lui constituie nucleul central al CFR si totodata si nucleul central al Comisiei Trilaterale.

Acestia sunt oamenii care guverneaza, de fapt, in Statele Uniet ale Americii. Chiar si Benjamin Franklin a fost unul din membrii sai. George Bush si Bill Clinton sunt si ei membri ai societatii. Tatal lui Bush, Prescott Bush, a fost si el membru al societatii si totodata un sustinator al lui Adolf Hitler, oratorul electoral si ulterior seful ramurii exoterice a societatii Thule-Gesellchaft.

Este totodata important de stiut ca, toti membrii ordinului Skull and Bones/JASON Society trebuie sa depuna la intrarea in organizatie un juramant, care ii absolva de orice alta obligatie fata de vreo natiune, vreun rege sau guvern de pe Pamant. Ei rostesc un angajament de credinta fata de ordin si de obiectivul urmarit de acesta – Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial.

George Bush, de pilda, nu poate fi considerat un cetatean loial al SUA, intrucat sprijina in totalitate distrugerea SUA si instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial. Juramantul pe care l-a depus Bush atunci cand a fost primit in Skull and Bones anuleaza complet valabilitatea juramantului depus de el ca presedinte al SUA.

JASON Society sau JASON Scolaras [Invatatii] si-au luat numele de la legenda „Jason si lana de aur” si sunt o ramura al lui Order of the Quest, unul dintre cele mai inalte grade ale Iluminatilor. Lana de aur simbolizeaza rolul adevarului fata de membrii societatii Jason.

Jason simbolizeaza cautarea adevarului. De aceea, numele de „JASON Society” pentru un grup de oameni care s-au adunat la un loc pentru a cauta adevarul. Numele de „Jason” este scris cu litere mari atunci cand desemneaza societatea secreta, JASON Society.

Documente strict secrete, la care William Cooper a avut acces, in timpul activitatii sale de la Serviciul Secret al Marinei, atesta faptul ca presedintele Eisenhower a insarcinat JASON Society sa se ocupe de materialul existent pe atunci – adevarul si minciuna – despre prezenta si interventiile unor extraterestri pe Pamant.

Exista apoi si o alta societate secreta, asa numitul „Grup JASON”, din care au facut parte si membri ai proiectului Manhattan, care ii reunise in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial aproape pe toti fizicienii americani de marca, in vederea construirii unei bombe atomice.

Din grup fac parte aproape numai teoreticieni din domeniul fizicii, el reunind in mod cert elita absoluta a oamenilor de stiinta din SUA. In 1987 se gaseau printre membrii grupului, patru detinatori ai premiului Nobel.

In momentul de fata, Grupul JASON acorda in continuare guvernului american sprijinul stiintific, pe care acesta nu-l poate gasi nicaieri in alta parte. Putem afirma cu destul de multa certitudine ca, grupul acesta de oameni de stiinta este singurul din SUA, care cunoaste stadiul real al celei mai inalte tehnologii de astazi.

Grupul JASON a ramas, insa, pana in ziua de astazi invaluit intr-o mantie de mister. El refuza sa isi faca publica lista membrilor, asa cum neaga si implicarea sa in orice fel de rapoarte ale guvernului.

In realitatea, prin activitatea sa de culise, Grupul JASON a fost implicat in toate deciziile importante privind securitatea SUA din ultimii 50 de ani. Inclusiv in programul SDI, in razboiul submarin, in proiectele antigravitationale etc., precum si in studierea si prezicerea efectului de sera.

Fiecare membru al grupului este renumerat, potrivit declaratiilor lui William Cooper, cu o suma de 500 de dolari pe zi. Potrivit rapoartelor lui din cadrul Serviciului Secret al Marinei Militare a SUA, Grupul JASON a descoperit, dupa un studiu mai indelungat, efectul de sera, respectiv a confirmat ca acesta va conduce in mod inevitabil la o noua perioada glaciara.

Dupa informatiile Pentagonului, Grupul JASON beneficiaza de cel mai inalt grad de securitate din SUA. Atunci cand se afla pe nave de razboi sau pe raza unor baze militare, ei au rangul de „Rear-Admiral”, cel al unui amiral cu doua stele.

Singura referire suplimentara la Grupul JASON se regaseste in documentul „The Pentagon Papers”. In ele se precizeaza ca Grupul JASON a fost organizatia care a raspuns de instalarea barierei electronice dintre VIetnamul de Nord si cel de Sud, pentru a impiedica trecerea unor nordvietnamezi in Vietnamul de Sud.

Se pare, insa, ca treaba n-a functionat chiar perfect. Secretul din jurul Grupului JASON este pastrat cu atata strasnicie, dar noile informatii ce sunt prezentate au rolul de a intelege si mai bine prunfizimea acestei organizatii.

Grupul JASON este administrata de „Mitre Corporation”. Diferite adrese ale guvernului catre „Mitre Corporation” ajung direct in mana oamenilor de stiinta de la JASON. Se procedeaza astfel, pentru ca numele JASON sa nu fie nici macar rostit in public si nici sa nu apara pe vreun document, care dintr-o neatentie oarecare ar putea ajunge sub ochii opiniei publice.

Care este, deci, diferenta intre JASON Society si Grupul JASON ?

JASON Society este, potrivit relatarilor de mai sus, unul dintre cele mai inalte grade ale Iluminatilor si este organizatia ierarhic superioara ordinului Skull and Bones.

Grupul JASON, in schimb, este o organizatie stiintifica, aflat in slujba lui JASON Society si a guvernului SUA, constituita spre a fi la indemana pentru realizarea unor proiecte secrete speciale.

Grupul JASON are legatura cu Organizatia MAJESTIC 12 [M12], grupul secret care are astazi sub supraveghere tema extraterestrilor, contactele lor cu guvernul SUA, precum si schimbul de personal si de tehnologie. William Cooper povesteste, intre altele, ca sase membri ai Majestic 12 sunt totodata si membri CFR si respectiv ai lui JASON Society si ca au fost la vremea respectiva alesi chiar de presedintele Eisenhower.

Eisenhower selectionase parese si alte sase persoane din randurile guvernului, care erau si ei membri ai CFR. Majestic 12 este compusa din 19 persoane, inclusiv Dr. Edward Teller si cei sase oameni de stiinta de la JASON Society.

Iata, in continuare, lista membrilor Grupului JASON din anul 1987, cu exceptia a trei sau patru dintre ei:

 • Henry D.I. Arbanel, Institution of Oceonographie;
 • Curtis G. Callan, Jr., fizician la Princeton University;
 • John M. Cornwall, fizician la University of California, Berkley;
 • Russ E. Davis, Scripps Institution of Oceonographie;
 • Patrick Henry Diamond, fizician la University California, San Diego;
 • Freeman J. Dyson, profesor la Institut of Advanced Study, Priceton University;
 • Stanley Flatte, fizician la University of California, Santa Cruz;
 • Michael H. Freedman, matematician la University of California, San Diego;
 • Richard L. Garwin, fizician la Thomas J. Watson Research Center;
 • Peter M. Banks, profesor de inginerie electrica la Stanford University;
 • Kenneth M. Case, profesor la Rockefeller University si la Institute of Nonlinear Studies, University of California, San Diego;
 • Roger J. Dashen, University of California, San Diego;
 • Alvin M. Despain, profesor de inginerie electrica, University of Southern California;
 • Sidney D. Drell, director adjunct la Stanford Linear Accelerator Center;
 • Douglas M. Eardley, fizician la Institute of Theoretical Physics, University of California;
 • Norval Fortson, fizician la University of Washington, Seattle;
 • Edward A. Frieman, fizician la Scripps Institution of Oceonographie;
 • Murray Gell-Man, detinator al premiului Nobel pentru fizica, California, Institute of Technology;
 • Marshall N. Rosenbluth, fizician la University of California, San Diego;
 • Malvin A. Ruderman, profesor de astrofizica, Columbia University;
 • Jeremiah D. Sullivan, fizician, director de program la Arms Control Disarmament and International Security, University of Illinois, Urbana-Campaign;
 • Sam B. Treiman, presedinte al Physics Department de la Princeton University;
 • Kenneth M. Watson, fizician la University of California, San Diego;
 • Frederik Zachariasen, fizician la California Institute of Technology;
 • Oscar S. Rothaus, matematician la Cornell University;
 • Paul Steinhardt, fizician la University of Pennsilvania;
 • Charles H. Townes, detinator al premiului Bobel pentru fizica, University of California, Berkley;
 • John F. Vesecky, profesor de inginerie electrica, Stanford University;
 • Herbert F. York, fizician, fost director al University of California, San Diego;
 • Marvin L. Goldberger, director al Institute of Advanced Study, Princeton University;
 • David A. Hammer, fizician, Cornell University;
 • Jeffrey A. Harvey, fizician, Princeton University;
 • Jonathan I. Katz, fizician, Washington University, St. Louis;
 • Joshua Lederberg, cercetator genetician si detinator al premiului Nobel, presedinte al Rockefeller University;
 • Gordon MacDonald, cercetator principal la Mitre Corp;
 • Richard A. Muller, fizician, University of California, Berkley;
 • David R. Nelson, fizician, Harvard University;
 • Robert Novick, astrofizician, Columbia University;
 • Francis W. Perkins, Jr., fizician, Princeton University;
 • William H. Press, profesor, fizician si astronom, Harvard University;
 • Michael C. Gregg, oceanograf, University of Washington, Seattle;
 • William Happer, fizician, Princeton University, presedinte al JASON Society;
 • Paul Horowitz, fizician, Harvard University;
 • Steven E. Koonin, fizician, California Institute of Technology;
 • Robert E. LeLevier, vicepresedinte al EOS Technologies Inc., Santa Monica;
 • Claire E. Max, Institute of Geophysics, Lawrence Livemore National Laboratory;
 • Walter H. Munk, geofizician, Scripps Institution of Oceanography;
 • Wolfgang K. Panofsky, director al Stanford Linear Accelerator Center;
 • Allen M. Peterson, profesor de inginerie electrica, Stanford University;
 • Burton Richter, director al Stanford Linear Accelerator Center, detinator al premiului Nobel;

Dr. Edward Teller, „tatal” bombei cu hidrogen, este si el unul dintre membrii neinscrisi pe lista. De asemenea, opti membri din conducerea societatii JASON sunt si membri ai Majestic 12.

William Hupper si Dr. Edward Teller, membri ai JASON Society sunt si membri ai Majestic 12 si Majestic 12 formeaza impreuna cu JASON Society acel „Comittee of the Clear and Present Danger”, alias „5412 Committee”.

SURSE

 1. Jan Van Helsing – „Cine conduce Planeta” vol. 2, pag. 202-207.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...