Soldati americani arestati la Viena, fiind prinsi ca duceau ilegal arme catre Ucraina ! O regula de baza a Iluminatilor: finantarea razboaielor cu armament si bani imprumutati cu dobanda !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca SUA-UE finanteaza diverse tabere paramilitare, al caror rol este acela de a crea anarhie (haos), nu mai este o “teorie a conspiratiei”, asa cum le plac unora sa spuna, ci dupa cum vedeti astfel de lucruri chiar se intampla si in unele cazuri chiar sunt prinsi in flagrant.

we-do-not-negotiate-with-terrorists

Mai multe aflam de pe publicatia Active News, care citeaza Russia Today:


“Nouă soldaţi americani au fost arestaţi pe aeroportul Schwechat din Viena, pentru posesie de arme fără autorizaţie. Militarii americani urmau să ajungă în Ucraina, pentru a participa la exerciţiile militare Saber Guardian, care au început pe 20 iulie.

Incidentul a avut loc la 19 iulie, dar a fost relatat de presa austriacă abia zilele acestea, informează Russia Today. Cotidianul local Kurier scrie că soldaţii nu deţineau autorizaţie pentru puştile de asalt M-16 şi pistoalele pe care personalul aeroportului le-au găsit în bagajele lor. Cei nouă militari pleacau într-o misiune în Ucraina.

Soldaţii americani au fost imediat arestaţi şi interogaţi, iar Ambasada SUA la Viena şi departamentul antiterorism din Austria au fost informate despre cazul lor. Acelaşi ziar austriac nota că americanii ar fi uitat să ceară permisele necesare pentru transportul armelor, desi ştiau că este ilegal să intre cu ele pe teritoriul unui stat european.

Kievul anunţa la începutul lunii trecute că exerciţiile militare internaţionale Saber Guardian/Rapid Trident-2015, la care urmau să ia parte şi soldaţi americani, vor începe la 20 iulie şi vor dura până pe 31 iulie.

Sunt cele mai mari exerciţii militare desfăşurate pe teritoriul Ucrainei în 2015, la care au participat 1.800 de militari din 18 state. Rusia a avertizat că aceste exerciţii militare pot submina acordul de pace, şi aşa fragil, dintre Kiev şi rebelii pro ruşi, din estul Ucrainei.”[1][2]

Spre exemplu, NATO a fost organizatia care a pus la cale Operatiunea Gladio din anii ’70, finantand astfel celule teroriste pe teritoriul Italiei, care sa provoace atentate teroriste, pentru a da vina ulterior pe socialistii italieni.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.


In septembrie 2005, doi soldati din elita SAS, au fost prinsi de politia irakiana in timp ce impuscau civili pe strada, acestia fiind deghizati in vesmite specifice locuitorilor, iar in masina lor specifica zonei s-a gasit o cantitate uriasa de explozibil, folosit cel mai probabil la fabricarea celebrelor “masini-capcana”.

Acestia au fost retinuti si dusi catre arest in Basra. Autoritatile britanice au cerut eliberarea lor de indata, dar autoritatile irakiene au refuza. Ce au facut autoritatile britanice in urma refuzului ? Au intrat, la propriu, cu tancurile in inchisoarea unde erau arestati si si-au eliberat oamenii.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/doi-soldati-britanici-din-elita-sas-au-fost-arestati-de-politia-irakiana-dupa-ce-au-fost-prinsi-ca-se-deghizau-in-arabi-si-impuscau-oameni-pe-strada-acestia-plansand-explozibili-in-masini-capcana.

De asemenea, documente declasificate in 1997 au aratat cum Guvernul SUA a pus la cale atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, in Operatiunea Northwoods, pe care Presedintele SUA de la acea vreme, John Fitzgerald Kennedy a refuzat-o.

Potrivit acestei operatiuni, se avea in vedere atat planificarea atentatelor impotriva cetatenilor americani, cat si doborarea de avioane ale SUA, de avioane vopsite sa para a fi “cubaneze”, pentru a se da vina pe Cuba si pe Fidel Castro, urmand apoi sa le atace, invandu-le, asa cum au facut 40-50 de ani mai tarziu in Orientul Mijlociu si in alte zone de pe Planeta.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.

SURSE

1. http://www.activenews.ro/externe/Soldati-americani-arestati-la-Viena.-Duceau-ilegal-arme-catre-Ucraina-123463

2. http://www.rt.com/usa/311234-us-marines-guns-vienna/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...