Solstitiul de iarna – simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta !

21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului.


SATAN_by_DBlackthorne

Solstitiul de iarna marcheaza mai inseamna si faptul ca noaptea este cea mai lunga dintr-un an, dar si faptul ca dupa, ziua incepe sa creasca, nu degeaba „Iisus (Soarele) se „naste” pe 25 decembrie, conform Cultului Arian al Soarelui, sarbatorit in Imperiul Roman sub numele de „Saturnalii”. Acelasi cult al Soarelui, era sarbatorit si de geto-daci.

Potrivit calendarului druidic, folosit de Iluminati, 21/22 decembrie inseamna Yule, o sarbatoare, folosita de satanistii Iluminati, dar si de cei care nu sunt la nivelul Iluminatilor, timp cand se efectueaza tot felul de sacrificii, fie animale pentru satanistii de rang mediu, fie oameni, de catre satanistii Iluminati. Cei care ati studiat totul despre Clubul Bohemian sau despre autodenunturile faimosului satanist, Aleister Crowley, cel care in cartea sa „Teoria si practica magiei” (1929), invata pe satanisti cum sa efectueze sacrificii de copii, ati inteles ca desi totul pare bizar si socat, astfel de practici se intampla si astazi.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Desigur, aceste perioade astronomice, ca si cele referitoare la fazele Lunii, nu sunt negative in sine, caci depinde de persoanele care preia acea energie si modul in care o folosesc, caci energia e duala, depinde de cel ce o foloseste. Istoria satanismului, din vechime si pana in prezent, este una complexa, dar daca o studiem, vom vedea acest adevar crud !

Calendar

Mai multe despre Clubul satanist si exclusivist, Bohemian, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...