Solstitiul de iarna – simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !

by 21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta ! 21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta !

21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului.


SATAN_by_DBlackthorne

Solstitiul de iarna marcheaza mai inseamna si faptul ca noaptea este cea mai lunga dintr-un an, dar si faptul ca dupa, ziua incepe sa creasca, nu degeaba “Iisus (Soarele) se “naste” pe 25 decembrie, conform Cultului Arian al Soarelui, sarbatorit in Imperiul Roman sub numele de “Saturnalii”. Acelasi cult al Soarelui, era sarbatorit si de geto-daci.

Potrivit calendarului druidic, folosit de Iluminati, 21/22 decembrie inseamna Yule, o sarbatoare, folosita de satanistii Iluminati, dar si de cei care nu sunt la nivelul Iluminatilor, timp cand se efectueaza tot felul de sacrificii, fie animale pentru satanistii de rang mediu, fie oameni, de catre satanistii Iluminati. Cei care ati studiat totul despre Clubul Bohemian sau despre autodenunturile faimosului satanist, Aleister Crowley, cel care in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929), invata pe satanisti cum sa efectueze sacrificii de copii, ati inteles ca desi totul pare bizar si socat, astfel de practici se intampla si astazi.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Desigur, aceste perioade astronomice, ca si cele referitoare la fazele Lunii, nu sunt negative in sine, caci depinde de persoanele care preia acea energie si modul in care o folosesc, caci energia e duala, depinde de cel ce o foloseste. Istoria satanismului, din vechime si pana in prezent, este una complexa, dar daca o studiem, vom vedea acest adevar crud !

Calendar

Mai multe despre Clubul satanist si exclusivist, Bohemian, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ungaria şi-a repatriat rezerva de aur
Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Roşia Montană declarată sit istoric de importanţă naţională
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro