Solstitiul de iarna – simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !

by 21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta ! 21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta !

21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului.


SATAN_by_DBlackthorne

Solstitiul de iarna marcheaza mai inseamna si faptul ca noaptea este cea mai lunga dintr-un an, dar si faptul ca dupa, ziua incepe sa creasca, nu degeaba “Iisus (Soarele) se “naste” pe 25 decembrie, conform Cultului Arian al Soarelui, sarbatorit in Imperiul Roman sub numele de “Saturnalii”. Acelasi cult al Soarelui, era sarbatorit si de geto-daci.

Potrivit calendarului druidic, folosit de Iluminati, 21/22 decembrie inseamna Yule, o sarbatoare, folosita de satanistii Iluminati, dar si de cei care nu sunt la nivelul Iluminatilor, timp cand se efectueaza tot felul de sacrificii, fie animale pentru satanistii de rang mediu, fie oameni, de catre satanistii Iluminati. Cei care ati studiat totul despre Clubul Bohemian sau despre autodenunturile faimosului satanist, Aleister Crowley, cel care in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929), invata pe satanisti cum sa efectueze sacrificii de copii, ati inteles ca desi totul pare bizar si socat, astfel de practici se intampla si astazi.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Desigur, aceste perioade astronomice, ca si cele referitoare la fazele Lunii, nu sunt negative in sine, caci depinde de persoanele care preia acea energie si modul in care o folosesc, caci energia e duala, depinde de cel ce o foloseste. Istoria satanismului, din vechime si pana in prezent, este una complexa, dar daca o studiem, vom vedea acest adevar crud !

Calendar

Mai multe despre Clubul satanist si exclusivist, Bohemian, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Rise Project, un ONG finanțat de George Soros
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Partidele de vanatoare umana organizate de catre familiile regale, ministri, politicieni, bancheri ai Elitei Mondiale ! Acestia sint membri ai Clubului satanist Bohemian Grove !
Pestera "Piatra Altarului" - o minune a Romaniei unde densitatea cristalelor este printre cele mai mari din lume !
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Se întâmplă la Paris, „Orașul Luminilor”: Imigranți din Sri Lanka și-au scalpat un compatriot și i-au tăiat o mână, într-un restaurant parizian
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Roşia Montană declarată sit istoric de importanţă naţională
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro