Solstitiul de iarna – simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !

by 21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta ! 21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta !

21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului.


SATAN_by_DBlackthorne

Solstitiul de iarna marcheaza mai inseamna si faptul ca noaptea este cea mai lunga dintr-un an, dar si faptul ca dupa, ziua incepe sa creasca, nu degeaba “Iisus (Soarele) se “naste” pe 25 decembrie, conform Cultului Arian al Soarelui, sarbatorit in Imperiul Roman sub numele de “Saturnalii”. Acelasi cult al Soarelui, era sarbatorit si de geto-daci.

Potrivit calendarului druidic, folosit de Iluminati, 21/22 decembrie inseamna Yule, o sarbatoare, folosita de satanistii Iluminati, dar si de cei care nu sunt la nivelul Iluminatilor, timp cand se efectueaza tot felul de sacrificii, fie animale pentru satanistii de rang mediu, fie oameni, de catre satanistii Iluminati. Cei care ati studiat totul despre Clubul Bohemian sau despre autodenunturile faimosului satanist, Aleister Crowley, cel care in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929), invata pe satanisti cum sa efectueze sacrificii de copii, ati inteles ca desi totul pare bizar si socat, astfel de practici se intampla si astazi.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Desigur, aceste perioade astronomice, ca si cele referitoare la fazele Lunii, nu sunt negative in sine, caci depinde de persoanele care preia acea energie si modul in care o folosesc, caci energia e duala, depinde de cel ce o foloseste. Istoria satanismului, din vechime si pana in prezent, este una complexa, dar daca o studiem, vom vedea acest adevar crud !

Calendar

Mai multe despre Clubul satanist si exclusivist, Bohemian, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

12 semne masonice folosite de masoni pentru a se recunoaste cu alti "frati", dar si pentru a transmite mesaje ! Odata cunoscute vor fi foarte usor de recunoscut !
Viktor Orban vrea să introducă în şcoli „ore de educaţie fizică patriotică“
O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Busuiocul Indian elimina fluorul din apa potabila ! O descoperire stiintifica deosebit de importanta in lupta impotriva fluorizarii apei !
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro