Solstitiul de iarna – simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !

Distribuie!by 21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta ! 21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

21/22 decembrie – simbolistica astronomica si oculta !

21 decembrie reprezinta din punct de vedere astronomic solstitiul de iarna. In astronomie, se numesc solstitii, cele doua momente din an (vara si iarna), cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului.


SATAN_by_DBlackthorne

Solstitiul de iarna marcheaza mai inseamna si faptul ca noaptea este cea mai lunga dintr-un an, dar si faptul ca dupa, ziua incepe sa creasca, nu degeaba “Iisus (Soarele) se “naste” pe 25 decembrie, conform Cultului Arian al Soarelui, sarbatorit in Imperiul Roman sub numele de “Saturnalii”. Acelasi cult al Soarelui, era sarbatorit si de geto-daci.

Potrivit calendarului druidic, folosit de Iluminati, 21/22 decembrie inseamna Yule, o sarbatoare, folosita de satanistii Iluminati, dar si de cei care nu sunt la nivelul Iluminatilor, timp cand se efectueaza tot felul de sacrificii, fie animale pentru satanistii de rang mediu, fie oameni, de catre satanistii Iluminati. Cei care ati studiat totul despre Clubul Bohemian sau despre autodenunturile faimosului satanist, Aleister Crowley, cel care in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929), invata pe satanisti cum sa efectueze sacrificii de copii, ati inteles ca desi totul pare bizar si socat, astfel de practici se intampla si astazi.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Desigur, aceste perioade astronomice, ca si cele referitoare la fazele Lunii, nu sunt negative in sine, caci depinde de persoanele care preia acea energie si modul in care o folosesc, caci energia e duala, depinde de cel ce o foloseste. Istoria satanismului, din vechime si pana in prezent, este una complexa, dar daca o studiem, vom vedea acest adevar crud !

Calendar

Mai multe despre Clubul satanist si exclusivist, Bohemian, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Nicolae Ceaușescu și bomba atomică: Programul atomic al României
Legume, fructe şi plante medicinale ce luptă cu radiaţiile
Luna sangerie (tetradele) - eclipsa totala de luna si influenta acesteia asupra oamenilor! Iluminatii folosesc astfel de perioade pentru a face sacrificii umane! Sa vedem ce se va intampla in aceste zile!
Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Ungaria: Guvernul anunţă un pachet de legi "Stop Soros"
Utilizarea telefoanelor mobile este nociva din cauza frecventelor inalte ! Acestea ne prajesc creierul !
Căsătoriile homosexuale au fost anulate în Insulele Bermude, respectându-se voința poporului, după ce parlamentul le legalizase
Iată cum energiile negative îți afectează viața
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro