Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Este momentul să ne întoarcem de la problemă la soluții – şi din fericire acestea sunt multe.

Faimosul medic antic grec Hippocrate ne învaţă: ,,Natura vindecă. Sarcina medicului constă în consolidarea puterilor naturale de vindecare, pentru a le conduce, și mai ales să nu interfereze cu ele”.


Sistemul imunitar este principala armă de apărare împotriva oricărei boli şi nu vreun vaccin. Cele mai multe tratamente naturiste sunt concepute pentru a trata corpul holistic, nu pentru a „vindeca”, a face să dispară o boală care, de fapt, apoi se transformă şi se manifestă într-o altă formă de afecțiune. Când luați plante și ierburi ca tratament, luați în mod normal produse nutritiv complete, nu o parte izolată, pentru că medicina naturistă se bazează pe o abordare holistică.

Medicina Tradiţională Chineză definește toate bolile ca o stagnare a fluxului energiilor prin corpurile subtile și tratează boala ca un dezechilibru care trebuie să fie adus înapoi la echilibrul iniţial.


Ce rost are să se transfere un dezechilibru dintr-o parte în altă parte? Nici unul, cu excepția cazului în care se urmăreşte un profit de pe urma bolii, așa cum face Big Pharma. Medicamentele nu conduc la o vindecare reală.

Dacă aveţi o minimă curiozitate şi alocaţi puţin timp căutării pe internet veţi găsi o multitudine de cure şi remedii naturale eficiente.
Dintre miile de remedii naturiste, vă dăm ca exemplu doar două: turmericul, care vă poate face mai mult bine pentru tensiunea arterială și diabetul zaharat decât orice medicament și sâmburii de caise [bogați în vitamina B17 (amigdalina sau laetrile) care ucide selectiv celulele canceroase și le lasă pe cele sănătoase intacte], care vor acţiona asupra cancerului mai bine decât chimioterapia.

Terapia Gerson a vindecat, de asemenea, mii de pacienți cu cancer catalogat ca fiind în fază terminală, cărora li s-a spus de către medicii medicinei occidentale că nu se mai poate face nimic pentru ei.

Medicina Occidentală are timpul și locul său, punctele sale forte și punctele sale slabe. Ar putea fi un sistem bun în cazuri de urgență critică și proceduri chirurgicale complicate, dar pentru majoritatea afecţinilor există atât de multe alternative naturiste mult mai bune. Este timpul pentru a începe explorarea lor! Informații există, trebuie însă să ne asumăm răspunderea pentru propria sănătate și nu să o aruncăm din ignoranţă în mâna medicilor neinformaţi!
Până la urmă este vorba despre respectul de sine!”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8894
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...