Sondaj în SUA: Peste 70% dintre americani consideră că „statul profund” manipulează politicile guvernului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un sondaj realizat de Universitatea Monmouth arată că o majoritate covârșitoare a americanilor consideră că „statul  profund” manipulează politica guvernului american, iar datele lor private și comunicațiile sunt monitorizate în masă.

Sondajul, realizat pe aproape 1000 de persoane la începutul lunii martie, a scos la iveală că 74% dintre cei chestionați consideră că un „grup de ofițeri din umbră” nu doar manipulează politica guvernamentală, ci o conduc în mod activ, scrie site-ul politico.com.
Doar 21% dintre cei chestionați au spus că nu cred că în existența așa numitului „stat profund”.
Chiar și în cazul apartenențelor politice, mai mult de 7 din 10 republicani, democrați și independenți americani au declarat că cred cu tărie că un stat profund conduce politica americană.
31% dintre republicani și 33% dintre independenți au spus că sunt convinși de existența clară a unui stat profund, în timp ce doar 19% dintre democrați cred în așa ceva.
„De obicei, ne așteptăm ca opiniile privind funcționarea guvernului să se schimbe în funcție de partidul care este la putere”, a afirmat directorul Institutului de Sondaj al Universității Monmouth, Patrick Murray. „Dar există un sentiment de groază atât al democraților, cât și al republicanilor, conform căruia agenți secreți ai „un stat profund”  trag sforile puterii”, a adăugat Murray.
Același sondaj a indicat, de asemenea, că 82%  dintre americani cred că guvernul le urmărește fiecare mișcare prin supravegherea în masă a comunicațiilor.
53% susțin că spionarea lor este larg răspândită, în timp ce 29% dintre cei întrebați au spus că se simt supravegheați de guvern, dar că nu este o spionare larg răspândită.
Doar 14% dintre cei chestionați au declarat că nu cred că guvernul  îi  spionează, potrivit sondajului.
Sondajul are o marjă de eroare de 3,5 puncte procentuale și a inclus un eșantion aleatoriu de 803 de adulți. Sondajul a fost realizat în limba engleză prin telefonul fix și prin telefoanele mobile.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Sondaj-in-SUA-Peste-70-dintre-americani-considera-ca-%E2%80%9Estatul-profund-manipuleaza-politicile-guvernului-149896
  2. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comandantul fortelor terestre iraniene, acuza SUA de organizarea atentatelor de la 11 septembrie 2001, sugerand ca vor sa conduca Orientul Mijlociu !
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Hillary Clinton, Wikileaks și Noua Ordine Mondială
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
CIA implicată în comerţul cu echipament nuclear. Autorităţile elveţiene au fost nevoite să muşamalizeze detaliile unui caz de trafic cu echipament nuclear, pentru a nu-şi strica relaţiile diplomatice cu SUA
Cancerul, bomba cu ceas din Balcani, "plantată" de NATO
Dr. Judy Mikovits despre Covid-19, Noua Ordine Mondială, RT-PCR, testele fals pozitive, viruși și vaccinuri
Corectitudinea Politică a marxiștilor: Astăzi, în Europa, este interzis să spui Adevărul!
SUA: O grupare satanică a ridicat o statuie imensă a demonului Bafomet în fața Capitoliului din Statul Arkansas
Parchetul spaniol cere mandat european de arestare pentru Puigdemont aflat în Belgia
După amenințări, SUA vor negocieri cu Iranul
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...