Sondaj în SUA: Peste 70% dintre americani consideră că „statul profund” manipulează politicile guvernului

Distribuie!by “Un sondaj realizat de Universitatea Monmouth arată că o majoritate covârșitoare a americanilor consideră că „statul  profund” manipulează politica guvernului american, iar datele lor private și comunicațiile sunt monitorizate în masă. Sondajul, realizat pe aproape 1000 de persoane la începutul lunii martie, a scos la iveală că 74% dintre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un sondaj realizat de Universitatea Monmouth arată că o majoritate covârșitoare a americanilor consideră că „statul  profund” manipulează politica guvernului american, iar datele lor private și comunicațiile sunt monitorizate în masă.

Sondajul, realizat pe aproape 1000 de persoane la începutul lunii martie, a scos la iveală că 74% dintre cei chestionați consideră că un „grup de ofițeri din umbră” nu doar manipulează politica guvernamentală, ci o conduc în mod activ, scrie site-ul politico.com.
Doar 21% dintre cei chestionați au spus că nu cred că în existența așa numitului „stat profund”.
Chiar și în cazul apartenențelor politice, mai mult de 7 din 10 republicani, democrați și independenți americani au declarat că cred cu tărie că un stat profund conduce politica americană.
31% dintre republicani și 33% dintre independenți au spus că sunt convinși de existența clară a unui stat profund, în timp ce doar 19% dintre democrați cred în așa ceva.
„De obicei, ne așteptăm ca opiniile privind funcționarea guvernului să se schimbe în funcție de partidul care este la putere”, a afirmat directorul Institutului de Sondaj al Universității Monmouth, Patrick Murray. „Dar există un sentiment de groază atât al democraților, cât și al republicanilor, conform căruia agenți secreți ai „un stat profund”  trag sforile puterii”, a adăugat Murray.
Același sondaj a indicat, de asemenea, că 82%  dintre americani cred că guvernul le urmărește fiecare mișcare prin supravegherea în masă a comunicațiilor.
53% susțin că spionarea lor este larg răspândită, în timp ce 29% dintre cei întrebați au spus că se simt supravegheați de guvern, dar că nu este o spionare larg răspândită.
Doar 14% dintre cei chestionați au declarat că nu cred că guvernul  îi  spionează, potrivit sondajului.
Sondajul are o marjă de eroare de 3,5 puncte procentuale și a inclus un eșantion aleatoriu de 803 de adulți. Sondajul a fost realizat în limba engleză prin telefonul fix și prin telefoanele mobile.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Sondaj-in-SUA-Peste-70-dintre-americani-considera-ca-%E2%80%9Estatul-profund-manipuleaza-politicile-guvernului-149896
  2. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Neceaev Serghei - "Catehismul Revoluţionarului"
Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida
Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
"Skull & Bones", "Bohemian Club", "Hellfire Club", "Biserica lui Satan" si "Templul lui Seth" - organizatiile sataniste ale Iluminatilor
Dr. Steven Greer: "Cum lucrează, de fapt, Guvernul Secret?"
SUA au atacat cu rachete Siria! Donald Trump: "Am ordonat bombardarea unor ținte militare de unde s-a lansat atacul chimic"
"Corectitudinea Politică" - Dictatura Minorităților - o ideologie totalitară a SUA-UE
Franța: Marine Le Pen critică loviturile aeriene americane în Siria
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: "Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate"
Aspectele Întunecate ale Globalizării - Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro