Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Soroş şi migranţii musulmani: PLANUL ÎN 7 PUNCTE ŞI 30 MILIARDE EURO

Miliardarul american de origine maghiară George Soros a fost acuzat că ar fi în spatele planului privind aducerea de migranţi în Europa. Susţinătorii lui Soros au negat informaţiile, dar există afirmaţii publice ale acestuia care confirmă acuzaţiile.


Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundația pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizații filantropice din lume, informa zilele trecute Wall Street Journal care citează oficiali ai fundației înființată de miliardarul american.

Fundaţiile lui Soros au avut 2 tinţe clare: susţinerea migraţiei musulmane şi a căsătoriilor homosexuale.


Mai nou au ţintă aşa zisele fake news.

Soros este unul din sponsorii stângii americane şi un adversat declarat al lui Donald Trump.

Europa ar trebui să preia câte 300.000 de refugiați pe an și să aloce o sumă anuală de 30 miliarde euro pentru aceștia, susţinea miliardarul George Soros în Foreign Policy acum un an.

Cele 7 puncte propuse de George Soros ]n iulie 2016:

1. UE și restul lumii ar trebui să preia un număr substanțial de refugiați direct de la țările de la frontiera UE de o manieră sigură și ordonată, care să o facă mai acceptabilă pentru opinia publică decât actuala dezordine.

2. UE trebuie să-și controleze frontierele. Nimic nu alienează și nu sperie mai mult decât scenele de haos.

3. UE trebuie să dezvolte instrumente financiare pentru a furniza fonduri suficiente pentru provocările pe termen lung pe care le are în față.

4. Criza trebuie folosită pentru a se crea mecanisme europene comune de control al frontierelor, determinare a validității cererilor de azil și relocarea refugiaților.

5. Odată ce refugiații sunt acceptați pe teritoriul UE, este nevoie de mecanisme pentru relocarea lor în Europa de o manieră agreată între statele membre.

6. UE, împreună cu comunitatea internațională, trebuie să susțină țările care au pe teritoriul lor mai mulți refugiați de o manieră mai generoasă.

7. Având în vedere îmbătrânirea populației, Europa trebuie, în cele din urmă, să creeze un climat în care migrația economică să fie binevenită.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/soros-si-migrantii-musulmani-planul-in-7-puncte-si-30-miliarde-euro/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Banii creați din nimic, rezerva fracționară, banii fiat, datoria și băncile private: Trucul de a crea bani din nimic, de a-i împrumuta şi de a cere apoi o dobândă pe ei este sursa puterii bancherilor internaţionali. Banii fiat sunt responsabili de deprecierea monedei naţionale
Americanii declară război Noii Ordini Mondiale și își cer înapoi drepturile și libertățile
Un tânăr student, un analist politic şi un jurnalist vorbesc despre un subiect mai puţin dezbătut în România: presiunea marxismului din universităţi
Germania vrea ca SUA să-şi retragă focoasele nucleare de pe teritoriul ţării sale
COP21/CMP11 – Conferința ONU referitoare la schimbările climaterice: minciuna "încălzirii globale", taxarea și reducerea populației planetei
Jurnalist american, apropiat de consilierul lui Trump, Steve Bannon, spune că vizita lui Iohannis în SUA e legată de altceva: "Am primit informații că Soros se află în România și vrea să distrugă poporul român"
Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Războiul universităților împotriva adevărului
Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
Sistemul de Mare Putere cu Microunde (HPM – High Power Microwave), cunoscut sub numele de Sistemul Activ de Negare (Active Denial System – ADS), pulsează radiații electromagnetice de 95 GHz, făcând astfel ca moleculele din și de sub piele să fiarbă, topind organele interne
Semn masonic făcut de Klaus Iohannis la slujba de înviere
Asaltul sioniștilor și comuniștilor de la Institutul "Elie Wiesel" asupra istoriei și a culturii române
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Coca-Cola a finanțat un studiu care să spună că a bea Coca-Cola este mai sănătos decât a bea apă!

Polonia, Ungaria şi Slovacia resping cu vehemență propunerea Comisiei Europene de a amenda ţările care nu primesc imigranți

Super-memorie de cristal: nano-sticla 5D pentru păstrarea datelor și informațiilor timp de milioane de ani

Mozaicul Antic, structura megalitică, veche de 200.000 de ani, care ar putea să rescrie istoria

Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat organizația teroristă Al Qaeda. Finanțarea mujahedinilor din Afganistan cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor, în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)

Închide