Soros: UE, în pragul colapsului, iar Rusia, „putere naţionalistă renăscută”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„George Soros s-a plâns de faptul că Uniunea Europeană se află în pragul colapsului, în timp ce Rusia devine „o putere naționalistă renăscută”.

BUCUREŞTI, 18 ian — Sputnik, Doina Crainic. Magnatul american de origine maghiară George Soros, care conduce compania Soros Fund Management în valoare de 26 de miliarde de dolari și prezidează consiliul global al Fundațiilor pentru o Societate Deschisă (OSF), a făcut aceste afirmaţii într-un interviu pentru Financial Times.

Soros susţine că naționalismul a devenit acum „ideologia dominantă în lume”, iar Uniunea Europeană cu cele 28 de state-membre este în declin.

„UE este instituția care se află în pragul unui colaps. Iar Rusia este acum puterea renăscută, bazată pe naționalism”, a declarat George Soros, citat de rt.com.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180118/16769570/soros-ue-colaps-rusia-putere-nationalista.html

George Soros este globalist. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale (cultura, religie, istorie, traditie).


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180118/16769570/soros-ue-colaps-rusia-putere-nationalista.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...