Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii

Unul dintre cei mai sadici lideri ai Israelului, sionistul Benjamin Netanyahu este inconjurat de o istorie neagra, care este imbibata in sangele multor oameni nevinovati (femei, copii), majoritatea fiind palestinieni.


La nivel international, activistii pentru Drepturile Omului au semnat diverse petitii pentru arestarea sa, insa nu li s-au dat curs solicitarilor lor, asta si din cauza influentei pe care o au sionistii in SUA-UE.

Netanyahu - crime de razboi

De pe publicatia Ziare.com, care citeaza postul Russia Today aflam mai multe:


„Israelul vrea sa anuleze un mandat de arestare pregatit de un judecator spaniol pentru Benjamin Netanyahu pentru atacul din 2010, cand au fost omorate 10 persoane.

Premierul israelian si sase fosti ministri vor fi arestati daca vor pune piciorul pe teritoriul spaniol, arata Russia Today.

„Credem ca acest lucru e o provocare”, a transmis purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe israelian.

„Lucram cu autoritatile spaniole pentru anularea lui. Speram ca totul sa se rezolve in curand”, a adaugat acesta.

Judecatorul Jose de la Mata, care a emis mandatele, a ordonat ca autoritatile sa fie alertate daca unul din cei sapte vor pune piciorul in Spania.

In 2010, 10 persoane au murit in operatiunea israeliana ce a vizat sase nave Freedom Flotilla, care duceau ajutoare in Gaza si aveau la bord 600 de militanti pentru drepturile omului.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/israel/mandat-de-arestare-pe-numele-lui-benjamin-netanyahu-israelul-reactioneaza-e-o-provocare-1394163

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...