Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii

by Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii Unul dintre cei mai sadici lideri ai Israelului, sionistul Benjamin Netanyahu este inconjurat de o istorie neagra, care este imbibata in sangele multor oameni nevinovati (femei, copii), majoritatea fiind palestinieni. La nivel international, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii

Unul dintre cei mai sadici lideri ai Israelului, sionistul Benjamin Netanyahu este inconjurat de o istorie neagra, care este imbibata in sangele multor oameni nevinovati (femei, copii), majoritatea fiind palestinieni.


La nivel international, activistii pentru Drepturile Omului au semnat diverse petitii pentru arestarea sa, insa nu li s-au dat curs solicitarilor lor, asta si din cauza influentei pe care o au sionistii in SUA-UE.

Netanyahu - crime de razboi

De pe publicatia Ziare.com, care citeaza postul Russia Today aflam mai multe:


“Israelul vrea sa anuleze un mandat de arestare pregatit de un judecator spaniol pentru Benjamin Netanyahu pentru atacul din 2010, cand au fost omorate 10 persoane.

Premierul israelian si sase fosti ministri vor fi arestati daca vor pune piciorul pe teritoriul spaniol, arata Russia Today.

“Credem ca acest lucru e o provocare”, a transmis purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe israelian.

“Lucram cu autoritatile spaniole pentru anularea lui. Speram ca totul sa se rezolve in curand”, a adaugat acesta.

Judecatorul Jose de la Mata, care a emis mandatele, a ordonat ca autoritatile sa fie alertate daca unul din cei sapte vor pune piciorul in Spania.

In 2010, 10 persoane au murit in operatiunea israeliana ce a vizat sase nave Freedom Flotilla, care duceau ajutoare in Gaza si aveau la bord 600 de militanti pentru drepturile omului.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/israel/mandat-de-arestare-pe-numele-lui-benjamin-netanyahu-israelul-reactioneaza-e-o-provocare-1394163

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Operațiuni criminale sub Steag Fals sunt recunoscute ulterior de către guverne
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
Parlamentul European clasifică legile împotriva avortului drept „violență împotriva femeilor și fetelor”. Neomarxiștii conduc Parlamentul European
Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
Teroristul cu ciocanul de la Notre-Dame a fost premiat de UE pentru un articol pro-imigrație și împotriva rasismului
Viktor Orban, după Brexit: "Ungaria a ales o altă direcție. UE reprezintă dezordinea"
Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!
Banii, datoriile şi sistemul bancar modern
H.G. Wells despre Noua Ordine Mondială (1939): "Nenumăraţi oameni vor urî Noua Ordine Mondială şi vor muri protestând împotriva ei"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro