Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se vorbeste despre Spatiul Schengen, multi romani vor in Spatiul Schengen, dar, oare, cati stiu ce inseamna acest „Spatiu Schengen”? Haideti sa vedem definitia Spatiului Schengen:

Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă în Europa, conformă cu Acordul de la Schengen. Statele membre ale acestui spațiu au eliminat sau vor elimina controalele pentru persoane la frontierele dintre ele, astfel încât este (sau va fi) posibilă trecerea frontierei între oricare două asemenea state fără prezentare de acte de identitate și fără opriri pentru control.


Acordul de liberă circulație a fost semnat la 14 iunie 1985 în mica localitate luxemburgheză Schengen. Primele state care l-au implementat au fost BelgiaFranțaGermaniaLuxemburgPortugaliaSpania și Țările de Jos, care și-au deschis între ele granițele la 26 martie 1995. Până în prezent, 30 de state au aderat la Acordul Schengen, dintre care 27 l-au și implementat. Într-un moment istoric, la 21 decembrie 2007, nouă state, majoritatea din centrul și estul Europei, și-au deschis granițele, astfel încât pentru prima dată este posibilă călătoria liberă peste fosta Cortină de Fier.

Din Spațiul Schengen fac parte și ElvețiaLiechtensteinNorvegia și Islanda, care nu sunt membre ale UE. În același timp, Regatul Unit și Irlanda, țări membre ale Uniunii Europene, au optat să nu implementeze acordul Schengen pe teritoriul lor.


Statele membre ale Acordului de la Schengen care totodată sunt membre ale Uniunii Europene BulgariaCipruCroația și România, respectiv statele care sunt doar membre ale Acordului, dar nu ale UE, Elveția și Liechtenstein, nu au început încă să aplice prevederile acordului, dar urmează să o facă în viitor. Cetățenii lor se pot aștepta în continuare la controale de granițǎ între țările lor și țǎrile vecine.”[1]

Pe scurt: Spatiul Schengen inseamna „circulatie libera”, atat de libera incat frontierele nu vor mai fi necesare si nemaifiind frontierele, nu vom mai avea nici state suverane, ci Statele Unite ale Europei, caci acesta este planul globalistilor care conduc Uniunea Europeana – Noua Uniune Sovietica.

Pentru a putea crea o Noua Ordine Mondiala (o dictatura globala), trebuie distruse toate statele de pe Pamant. Distrugerea suveranitatii statelor se face printr-o multitudine de metode: distrugerea valorilor nationale prin promovarea homosexualitatii, multiculturalism, ateism, batjocorirea istoriei, mistificarea istoriei, indatorarea la FMI si Banca Mondiala.

Parintii fondatori ai Uniunii Europene au stiut de la inceput scopul proiectului UE. Oamenii au fost manipulati sa creada ca daca vor intra in UE viata lor se va fi mult mai buna, nu numai ca nu a fost asa, ci viata lor s-a inrautatit. Constitutia unui stat, membru al UE, nu mai are valoare, caci Bruxelles decide ce trebuie sa faca un stat si ce nu.

Fostii comisari sovietici au fost inlocuiti cu comisarii UE. Uniunea Europeana este o Uniune Sovietica de tip nou, doar ca, la fel ca si Uniunea Sovietica, Uniunea Europeana va intra in colaps. Este doar o chestiune de timp pana cand Uniunea Europeana se va prabusi, iar nationalismul va triumfa, caci, incetul cu incetul oamenii incep sa isi dea seama ca Uniunea Europeana este, de fapt, o dictatura.

„Corectitudinea politica” este un exemplu concret al dictaturii UE. Cine conduce, astazi, UE? Stangistii, adica neomarxistii si progresistii, acesti sovietici de tip nou. In „lumea libera si civilizata”, daca te exprimi impotriva imigrantilor, daca nu esti de acord cu ideile LGBT, cu multiculturalismul, fie esti amendat, fie esti acuzat de „crima de ura” sau „discurs instigator la ura” si pot fi chiar arestat.

Referitor la aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, Romania nu trebuie sa adere, caci aderarea este sinonim cu distrugerea suveranitatii nationale. Majoritatea politicienilor din Romania sunt niste slugi ale globalistilor SUA si UE, iar acestia fac tot ce li se ordona. Romania are nevoie de nationalisti care sa se opuna vehement globalizarii (Noii Ordini Mondiale).

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Spa%C8%9Biul_Schengen
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...