Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!

by Se vorbeste despre Spatiul Schengen, multi romani vor in Spatiul Schengen, dar, oare, cati stiu ce inseamna acest “Spatiu Schengen”? Haideti sa vedem definitia Spatiului Schengen: “Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă în Europa, conformă cu Acordul de la Schengen. Statele membre ale acestui spațiu au eliminat sau vor elimina […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se vorbeste despre Spatiul Schengen, multi romani vor in Spatiul Schengen, dar, oare, cati stiu ce inseamna acest “Spatiu Schengen”? Haideti sa vedem definitia Spatiului Schengen:

Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă în Europa, conformă cu Acordul de la Schengen. Statele membre ale acestui spațiu au eliminat sau vor elimina controalele pentru persoane la frontierele dintre ele, astfel încât este (sau va fi) posibilă trecerea frontierei între oricare două asemenea state fără prezentare de acte de identitate și fără opriri pentru control.


Acordul de liberă circulație a fost semnat la 14 iunie 1985 în mica localitate luxemburgheză Schengen. Primele state care l-au implementat au fost BelgiaFranțaGermaniaLuxemburgPortugaliaSpania și Țările de Jos, care și-au deschis între ele granițele la 26 martie 1995. Până în prezent, 30 de state au aderat la Acordul Schengen, dintre care 27 l-au și implementat. Într-un moment istoric, la 21 decembrie 2007, nouă state, majoritatea din centrul și estul Europei, și-au deschis granițele, astfel încât pentru prima dată este posibilă călătoria liberă peste fosta Cortină de Fier.

Din Spațiul Schengen fac parte și ElvețiaLiechtensteinNorvegia și Islanda, care nu sunt membre ale UE. În același timp, Regatul Unit și Irlanda, țări membre ale Uniunii Europene, au optat să nu implementeze acordul Schengen pe teritoriul lor.


Statele membre ale Acordului de la Schengen care totodată sunt membre ale Uniunii Europene BulgariaCipruCroația și România, respectiv statele care sunt doar membre ale Acordului, dar nu ale UE, Elveția și Liechtenstein, nu au început încă să aplice prevederile acordului, dar urmează să o facă în viitor. Cetățenii lor se pot aștepta în continuare la controale de granițǎ între țările lor și țǎrile vecine.”[1]

Pe scurt: Spatiul Schengen inseamna “circulatie libera”, atat de libera incat frontierele nu vor mai fi necesare si nemaifiind frontierele, nu vom mai avea nici state suverane, ci Statele Unite ale Europei, caci acesta este planul globalistilor care conduc Uniunea Europeana – Noua Uniune Sovietica.

Pentru a putea crea o Noua Ordine Mondiala (o dictatura globala), trebuie distruse toate statele de pe Pamant. Distrugerea suveranitatii statelor se face printr-o multitudine de metode: distrugerea valorilor nationale prin promovarea homosexualitatii, multiculturalism, ateism, batjocorirea istoriei, mistificarea istoriei, indatorarea la FMI si Banca Mondiala.

Parintii fondatori ai Uniunii Europene au stiut de la inceput scopul proiectului UE. Oamenii au fost manipulati sa creada ca daca vor intra in UE viata lor se va fi mult mai buna, nu numai ca nu a fost asa, ci viata lor s-a inrautatit. Constitutia unui stat, membru al UE, nu mai are valoare, caci Bruxelles decide ce trebuie sa faca un stat si ce nu.

Fostii comisari sovietici au fost inlocuiti cu comisarii UE. Uniunea Europeana este o Uniune Sovietica de tip nou, doar ca, la fel ca si Uniunea Sovietica, Uniunea Europeana va intra in colaps. Este doar o chestiune de timp pana cand Uniunea Europeana se va prabusi, iar nationalismul va triumfa, caci, incetul cu incetul oamenii incep sa isi dea seama ca Uniunea Europeana este, de fapt, o dictatura.

“Corectitudinea politica” este un exemplu concret al dictaturii UE. Cine conduce, astazi, UE? Stangistii, adica neomarxistii si progresistii, acesti sovietici de tip nou. In “lumea libera si civilizata”, daca te exprimi impotriva imigrantilor, daca nu esti de acord cu ideile LGBT, cu multiculturalismul, fie esti amendat, fie esti acuzat de “crima de ura” sau “discurs instigator la ura” si pot fi chiar arestat.

Referitor la aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, Romania nu trebuie sa adere, caci aderarea este sinonim cu distrugerea suveranitatii nationale. Majoritatea politicienilor din Romania sunt niste slugi ale globalistilor SUA si UE, iar acestia fac tot ce li se ordona. Romania are nevoie de nationalisti care sa se opuna vehement globalizarii (Noii Ordini Mondiale).

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Spa%C8%9Biul_Schengen
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Facebook devine Big Brother: Va sti astfel unde sunt utilizatorii si ce fac ! De la 1 ianuarie 2015, utilizatorii fie vor accepta noi Termeni si Conditii, fie vor parasi Facebook !
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Consilierii Sectorul 4 au votat schimbarea denumirea liceului Mircea Vulcănescu în liceul Traian Popovici. Lista celor care l-au condamnat pe marele filozof a doua oară. Discursul CURAJOS al unui consilier care s-a OPUS
Președintele Franței, Francois Hollande, a recunoscut că a ordonat patru asasinate
Deputatul Liviu Pleșoianu solicită expulzarea de urgență a lui Hans Klemm: "Sunteți exemplificarea perfectă a categoriei de manipulatori și instigatori. Ați jignit în mult prea multe rânduri poporul român. E cazul ca SUA să ne trateze cu respect real"
Noua Ordine Mondială - un adevărat pericol pentru omenire
În 2003, în timpul Războiul din Irak, militarii americani au pătruns în Muzeul Național al Irakului și au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Proteste anti Putin la Moscova și în alte zeci de orașe. Peste 1.000 de manifestanți au fost arestați
America Roșie: Comunismul câștigă teren în Statele Unite. Corectitudinea Politică șterge cu buretele crimele din memoria colectivă
Care sunt instituțiile financiare, corporațiile și ONG-urile care sprijină propaganda pro homosexualitate din Europa și SUA
Prima victorie a Partidului Noua Dreaptă: stoparea înfiinţării centrelor pentru imigranţi de la Tăşnad, Bumbeşti Jiu şi Câmpulung Muscel!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro