Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei

by Știți ce înseamnă Spațiul Schengen? Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă, în care nu mai sunt controale, adică granițele își vor pierde rolul pe care îl aveau. În același timp, pentru a putea intra în Spațiul Schengen, o țară trebuie să renunțe la suveranitatea națională. Ideologia anulării […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Știți ce înseamnă Spațiul Schengen?

Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă, în care nu mai sunt controale, adică granițele își vor pierde rolul pe care îl aveau. În același timp, pentru a putea intra în Spațiul Schengen, o țară trebuie să renunțe la suveranitatea națională. Ideologia anulării granițelor face parte din Proiectul UE.


Când părinții fondatori ai UE, Jean Monnet, Robert Schumann, Richard Kalergi (cel care a creat Planul Kalergi de aducere a imigranților în Europa) etc. au proiectat UE, ei nu au făcut-o din perspectiva statelor naționale și suverane, ci din perspectiva renunțării la suveranitate și tot ce înseamnă valori naționale. Recent, Angela Merkel a cerut statelor naționale să renunțe la suveranitate.

A renunța la suveranitatea națională și la valorile naționale înseamnă a accepta distrugerea acestora. Distrugerea suveranității națiunilor și distrugerea valorilor naționale duce la dictatură globală.

Aldous Huxley, un membru important al Institutului Tavistock din Marea Britanie, a prezentat aceste planuri în cartea sa “Minunata lume nouă”, o lume fără națiuni, fără valori naționale și fără identitate.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Budapesta, mulțumită după vizita lui Iohannis în secuime: Faptul că a ascultat „stând drepți'” și cu „multă stimă” imnul secuiesc și faptul că a primit un steag secuiesc reprezintă „pași importanți înainte”
Operațiuni Negre - Proiecte guvernamentale secrete
Belgia sau Belgistan? Partidul „Islam” candidează la alegeri pentru a înființa un Stat Islamic 100%
24 martie: 20 ani de la bombardamentele NATO asupra Serbiei
Viktor Orban vrea să construiască „o democrație creștină” fără migranți: „Vom apăra cultura creștină și nu vom da țara pe mâna străinilor”
Mișcarea #Rezist - o ideologie neomarxistă, progresistă, anarhistă, internaționalistă, globalistă, care susține Noua Ordine Mondială
Iluminații și Aristocrația Neagră a Planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează Planeta
Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.
Extremistul ungur, Csibi Barna, batjocoreste tricolorul romanesc rupandu-l in bucati ! Tot el a fost cel care l-a "spanzurat" pe Avram Iancu !
Operațiunea Gridlock: Proteste în SUA împotriva restricțiilor. Donald Trump i-a îndemnat pe americani să protesteze. "Carantina este atunci când restricţionaţi circulaţia persoanelor bolnave. Tirania este atunci când restricţionaţi mişcarea oamenilor sănătoşi"
Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Mărturisirea unui agent CIA pe patul de moarte: "Am făcut parte din grupul care l-a asasinat pe John F. Kennedy"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro