Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Știți ce înseamnă Spațiul Schengen?

Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă, în care nu mai sunt controale, adică granițele își vor pierde rolul pe care îl aveau. În același timp, pentru a putea intra în Spațiul Schengen, o țară trebuie să renunțe la suveranitatea națională. Ideologia anulării granițelor face parte din Proiectul UE.


Când părinții fondatori ai UE, Jean Monnet, Robert Schumann, Richard Kalergi (cel care a creat Planul Kalergi de aducere a imigranților în Europa) etc. au proiectat UE, ei nu au făcut-o din perspectiva statelor naționale și suverane, ci din perspectiva renunțării la suveranitate și tot ce înseamnă valori naționale. Recent, Angela Merkel a cerut statelor naționale să renunțe la suveranitate.

A renunța la suveranitatea națională și la valorile naționale înseamnă a accepta distrugerea acestora. Distrugerea suveranității națiunilor și distrugerea valorilor naționale duce la dictatură globală.

Aldous Huxley, un membru important al Institutului Tavistock din Marea Britanie, a prezentat aceste planuri în cartea sa „Minunata lume nouă”, o lume fără națiuni, fără valori naționale și fără identitate.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...