Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Știți ce înseamnă Spațiul Schengen?

Spațiul Schengen este o zonă de circulație liberă, în care nu mai sunt controale, adică granițele își vor pierde rolul pe care îl aveau. În același timp, pentru a putea intra în Spațiul Schengen, o țară trebuie să renunțe la suveranitatea națională. Ideologia anulării granițelor face parte din Proiectul UE.


Când părinții fondatori ai UE, Jean Monnet, Robert Schumann, Richard Kalergi (cel care a creat Planul Kalergi de aducere a imigranților în Europa) etc. au proiectat UE, ei nu au făcut-o din perspectiva statelor naționale și suverane, ci din perspectiva renunțării la suveranitate și tot ce înseamnă valori naționale. Recent, Angela Merkel a cerut statelor naționale să renunțe la suveranitate.

A renunța la suveranitatea națională și la valorile naționale înseamnă a accepta distrugerea acestora. Distrugerea suveranității națiunilor și distrugerea valorilor naționale duce la dictatură globală.

Aldous Huxley, un membru important al Institutului Tavistock din Marea Britanie, a prezentat aceste planuri în cartea sa “Minunata lume nouă”, o lume fără națiuni, fără valori naționale și fără identitate.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Noua Ordine Mondială: Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro din 1992, Agenda 21 și Agenda 2030
Călătoria colonelului american US Air Force, Billie Faye Woodard, în misterioasa lume din Centrul Pământului – Agharta
Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller
În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane
Petiție: "Cerem suspendarea președintelui Iohannis"
Atentatul cu bombă din Senatul României din 1920 a fost orchestrat de către evreul comunist Max Goldstein
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Donald Trump a decis: Ambasadorul SUA, Hans Klemm, la București părăsește România
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Evreii sioniști și lupta lor pentru cenzura libertății de exprimare
Chemtrails ("Dârele Morții") pulverizate de către avioane pentru a răspândi boli, suferință și moarte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului

Războiul cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psiho-emoționale ale victimelor

Phenianul denunţă ameninţarea CIA de a-l înlătura de la putere pe Kim Jong-Un

Robert Turcescu a recunoscut ca este ofiter acoperit ! Majoritatea "jurnalistilor" din Romania au astfel de legaturi intunecate cu serviciile secrete ! Vadim Tudor inca o data a avut dreptate !

Blindate americane au distrus grâul şi porumbul la Feteşti. Când au început să tragă, oamenii au fugit îngroziţi

Închide