Spioni paranormali ai Războiului Rece

Distribuie!

„Folosirea de către guvernul SUA a medium-urilor pregătiţi pentru aplicaţii militare are o istorie datând de cel puţin câteva zeci de ani.

Proiectul Stargate a fost un nume de cod umbrelă pentru un proiect finanţat de Central Intelligence Agency (CIA). Acesta a fost creat ca răspuns la rapoartele informaţionale ale Federaţiei Oamenilor de Ştiinţă Americani (FAS), precum că Uniunea Sovietică s-ar fi implicat în domeniul cercetărilor para-psihologice.


 

Stargate, căruia i-au fost date mai multe nume de cod între 1972 şi 1995, se ocupa cu „vederea la distanţă”, o tehnică ce foloseşte puterile paranormale pentru a vedea scene şi persoane fizice îndepărtate.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/spioni-paranormali-ai-razboiului-rece–215407


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/spioni-paranormali-ai-razboiului-rece–215407
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...