Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !

by Fostul agent NSA, Edward Snowden, ce se afla in Rusia, unde a primit azil politic de la “dictatorul” Putin dupa ce a dezertat, a trimis un document ultrasecret, exploziv prin continutul sau, jurnalistilor de la The Intercept, in care arata cum spionaii americani (NSA) si cei britanici (GCHQ) au […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul agent NSA, Edward Snowden, ce se afla in Rusia, unde a primit azil politic de la “dictatorul” Putin dupa ce a dezertat, a trimis un document ultrasecret, exploziv prin continutul sau, jurnalistilor de la The Intercept, in care arata cum spionaii americani (NSA) si cei britanici (GCHQ) au spart cea mai mare baza de date a cartelelor SIM, furand astfel informatii confidentiale.

nsa spy

Mai multe aflam pe larg de pe Antena 1:


“Spionii americani şi britanici au pătruns în reţeaua de computere internă a celui mai mare producător de cartele SIM din lume, furând cheile criptografice folosite pentru protejarea intimităţii comunicaţiilor telefonice în lume.

Spargerea a fost realizată de o unitate comună formată din agenţi ai NSA (Agenţia pentru Securitate Naţională din Statele Unite) şi GCHQ (Cartierul general pentru comunicaţii al Guvernului britanic), potrivit unui document strict secret furnizat site-ului The Intercept de Edward Snowden. Acţiunea, detaliată într-un document din 2010 al GCHQ, oferă agenţiilor de supraveghere potenţialul de a monitoriza mari părţi din comunicaţiile prin telefonul mobil din lume, atât voce, cât şi date.

Compania vizată de agenţiile de informaţii, Gemalto, este o firmă multinaţională implantată în Olanda, care produce cipuri folosite în telefoanele mobile şi în următoarea generaţie de carduri de credit. Printre clienţii săi se numără AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint şi circa 450 de furnizori de reţea wireless din lume. Compania operează în 85 de ţări şi are peste 40 de fabrici de producţie. Unul dintre cele trei sedii globale ale sale este în Austin, Texas, iar cea mai mare fabrică este în Pennsylvania.

În total, Gemalto produce aproximativ două miliarde de cartele SIM pe an.

Cu aceste chei criptografice furate, agenţiile de informaţii pot monitoriza comunicaţiile mobile fără să ceară sau să obţină aprobare din partea companiilor de telecomunicaţii şi a guvernelor străine. Deţinerea cheilor permite şi evitarea unui mandat sau unei interceptări, fără să lase vreo urmă în reţeaua wireless a furnizorului ale cărui comunicaţii sunt interceptate. Cheile criptografice le permit agenţiilor de informaţii să deblocheze şi orice comunicaţii criptate pe care le-au interceptat anterior, dar nu au avut capacitatea de a le decripta, anunță Mediafax.”[1]

Daca n-ar fi fost Rusia sa-l protejeze pe Snowden, am mai fi aflat noi astfel de informatii-bomba ? Poate ca da, poate ca nu, dar aflarea lor si constientizarea lor vor ajuta foarte mult oamenii, mai ales mentalul colectiv, care inca functioneaza pe instinct de turma.

SUSE


1. http://observator.tv/extern/utilizatorii-de-telefonie-mobila-au-primit-o-lovitura-fara-procedent-146134.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Războiul secret al Aliaților împotriva naziștilor din Antarctica și din Centrul Pământului
Big Brother: Departamentul Securitatii Interne al SUA poate bloca complet serviciile de comunicatii in cazul unei crize nationale
Baze militare secrete în subteran și în oceane
Viktor Orban: "Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate"
SUA continuă să-şi monitorizeze ca de obicei aliaţii strategici
Massachusetts Institute of Technology (MIT) propune bila metalică antigravitațională – un bun început pentru upgradarea științei contemporane
Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate
Comunismul și Noua Ordine Mondială
Big Brother în Franța: Fişier gigantic cu date biometrice, adrese, e-mailuri etc., pentru 60 de milioane de cetăţeni! Adică buletinul, paşaportul şi toate informaţiile despre fiecare vor fi de acum înainte stocate într-un singur fişier!
Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: "Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate"
Președintele Consiliului European, Donald Tusk, cere oamenilor să nu îi voteze pe naționaliști
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro