Spionii paranormali ai generalului Ilie Ceaușescu

Distribuie!

„Spionii extrasenzoriali din domeniul petrolului ai lui Ilie Ceausescu

La inceputul anilor ’90, s-a zvonit ca clanul Ceausescu ar fi avut o„armata” de paranormali. Avea Armata, dar pentru scopuri strategice, de ei ocupandu-se generalul Ilie Ceausescu.


Cercetatorul Vasile Rudan, specialist extrasenzorial, a cunoscut cativa dintre acesti „paranormali” si chiar a lucrat cu ei.

Vanati de servicii secrete straine


Acestia se antrenasera in secret sa activeze in domenii de interes economic si militar, in tara si peste hotare. Imediat dupa evenimentele din decembrie 1989, au aparut in Bucuresti si in alte cateva orase „impresari” straini ce se interesau de soarta extrasenzitivilor romani, indeosebi a celor specializati in localizarea zacamintelor petrolifere.

Acestia erau bine informati – de catre cine, nu se stie sau se stie si nu se spune – , detineau adresele si numerele de telefon ale persoanelor cautate. Vasile Rudan a fost cautat de doi emisari arabi, cu propunerea de a lucra intr-o tara din Orientul Mijlociu. Intrucat in acea vreme regretatul Ion Ratiu se oferise sa finanteze continuarea cercetarilor experimentale extrasenzoriale in Anglia (exista o conventie in acest sens semnata pe 5 ani, iar cercetatorul roman avea si viza), profesorul Rudan nu a dat curs ofertei arabe, incomparabil mai rentabila din punct de vedere financiar decat cea a englezilor. Din motive obiective initiativa lui Ion Ratiu a fost amanata, iar ulterior, in urma unor imprejurari politice nefavorabile politician roman, actiunea a fost contramandata.

Spionii PSI ai lui Ilie Ceausescu

Cercetatorii extrasenzitivi ai Armatei activau sub controlul generalului Ilie Ceausescu si se antrenau in anumite zone ale tarii, exersand localizarea extrasenzoriala a zacamintelor petrolifere. Doi dintre acestia ajunsera la performante incredibile, reusind sa detecteze si sa localizeze in mod repetat, cu o precizie de-a dreptul fenomenala, zacaminte petrolifere situate la adancimi considerabile. „La prospectarea zacamintelor petrolifere, gigantii industriei de profil folosesc arsenalul tehnic conventional”, spune Vasile Rudan.

„Acesta e constituit din aparatura electromagnetica performanta, instalatii speciale pentru detonarea unor incarcaturi explozive de mica amplitudine in scoarta terestra si analizarea undelor reflectate de stratificarile geologice, observatii in teren asupra reliefului si a rocilor de suprafata, reperarea plantelor indicatoare de hidrocarburi, fotografii satelitare; iar in final, se recurge la foraje geotehnice. Procedura este laborioasa, necesita timp indelungat, multi bani si nu e intotdeauna foarte sigura. Chiar si marile companii petroliere apeleaza, in secret, la spioni extrasenzitivi. Un spion extrasenzitiv bine antrenat poate afla in mai putin de o jumatate de ora daca intr-o zona geografica data exista petrol. Totodata, poate determina cu precizie suprafata zacamantului, estimeaza pe cai extrasenzoriale presiunea din interiorul acestuia si verifica mintal daca petrolul este depozitat in anticlinal geologic sau in roci. ”

Nu pot fi prinsi in flagrant

Spionul extrasenzitiv nu poate fi prins in flagrant delict, pentru simplul motiv ca el nu poseda asupra sa nici un fel de aparatura electromagnetica susceptibila a fi utilizata la detectia zacamintelor petrolifere. Totodata, nimeni nu poate dovedi ca mintea sa era programata sa detecteze hidrocarburi. Astfel se explica si faptul ca marile trusturi petroliere gasesc de obicei petrol si gaze naturale in parcele dobandite prin licitatii, despre care, oficial, nu existau date ca ar contine petrol. „Spionii extrasenzitivi sunt de neintrecut cand e vorba de scotocit adancul pamantului. Ei pot atinge performante fantastice, fiind capabili sa „vizualizeze” mental zacaminte minerale, cavitati subterane si alte repere inaccesibile mijloacelor tehnice actuale”, spune prof.Vasile Rudan.”[1]

SURSE

  1. http://www.national.ro/dezvaluiri/romania-mea/spionii-extrasenzoriali-din-domeniul-petrolului-ai-lui-ilie-ceausescu-125290.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...