Spionii paranormali pot găsi persoane dispărute

Distribuie!

Romania a fost printre primele tari de pe planeta, care a dezvoltat spionajul paranormal, incepand cu anul 1968. Ingo Swan a fost unul dintre cei mai puternici spioni paranormali de pe Pamant. Acesta avea capacitatea de vedere la distanta atat de avansata, incat a putut sa vada ce se intampla in sistemul nostru solar. Spionii paranormali pot vedea obiecte si documente, indiferent unde ar fi ascunse.

„Spioni psihici liber-profesionişti, ca Alex Tannous, au fost angajaţi de CIA. Când şeful staţiei CIA din Beirut, William Buckley, a fost răpit de teroriştii islamişti, conducerea agenţiei i-a cerut lui Tannous să intre într-o sesiune RV pentru a spune ce i s-a întâmplat captivului. Tannous a raportat ruta pe care au folosit-o răpitorii, precum şi că Buckley a fost torturat până la moarte de către terorişti. Toate acestea s-au confirmat mai apoi. Grupul lui Tannous de psi-spioni privaţi a fost folosit şi de Serviciul Secret pentru a-l identifica pe „Cat”, atentatorul lui Reagan.


Odată cu numirea generalului Albert Stubblebine în funcţia de comandant al INSCOM (Comandamentul american pentru informaţii privind securitatea), în 1981, a avut loc o masivă întărire a rândurilor spionilor psihici în armata americană. Acesta declara mai târziu, în 1992, Privitor la capacităţile paranormalilor: „Ceea ce vă spun trebuie să înregistraţi.

Există structuri sub suprafaţa lui Mane. Acolo, sub suprafaţă există maşini care pot fi privite. Se poate afla totul, cu lux de amănunte, cine sunt ei, ce fac etc. cu ajutorul RV. Stubblebine a împins dezvoltarea programării neuro-lingvistice spre practica managerială a ofiţerilor de stat-major. Aceştia erau antrenaţi la Institutul Monroe, unde erau iniţiaţi în tainele extracorporalităţii.


Pe timpul cât era Stubblebine la comandă s-a făcut apel la ajutorul lui Jack Vorona de la D1A, precum şi la expertiza tehnică a lui Hal Puthoff pentru a face un pas înainte cu proiectul RV de la Fort Meade. Aşa cum declara generalul Stubblebine la un simpozion, a fost ataşat proiectului şi sergentul Lyn Buchanan atunci când acestuia i s-au evidenţiat abilităţile psihocinetice care interferau cu calculatoarele, într-un mod mai pregnant decât prezentase McMoneagle cu OOBRV.

Un colonel de stat major, John Alexander, a examinat o serie de proiecte INSCOM pentru Stubblebine. Alexander era un adevărat vizionar şi a publicat un articol de referinţă în Military Review intitulat Câmpul de luptă mental în care se descria RV şi se lăudau marile sale oportunităţi pe care le oferea. Se afirma că instrumentele eficace de influenţare a minţii omeneşti erau deja o realitate letală.

Autorul făcea referinţă la armele psihotronice existente în dotarea Pactului de la Varşovia şi cum se foloseau acestea împotriva SUA. Colonelul Alexander va deveni mai apoi un comandant al unităţii de psi-cercetare americane. Într-o ştire prezentată de The Washington Post se vorbea despre înfiinţarea unui colegiu militar numit Task Force Deliu care se ocupa de pregătirea militarilor paranormali.

Sarcina acestora era ca prin folosirea unor tehnici paranormale să fie pregătiţi pentru spionajul psihic. Această unitate, deşi era menită să contracareze spionii psihici sovietici, totuşi spre deosebire de aceştia, abordarea americană nu cuprindea o înţelegere ştiinţifică a psi.

Această problemă va fi de fapt mai tot timpul în faţa proiectelor de psi-cercetări americane. Neînţelegerea ştiinţifică a funcţionării acestui tip de armă a făcut ca cercetările americane să fie numai de faţadă, o cursă în care s-a căzut destul de rapid, datorită unor succese de suprafaţă. În 1983, spionii psihici de la Grill Flame s-au mutat la INSCOM unde au ajuns sub comanda directă a lui Stubblebine. Noul cod sub care erau cunoscuţi era Centre Lane.

Stefen Emerson, în lucrarea sa Războinicii secreţi din cadrul operaţiunilor militare acoperite din era Reagan, semnalează următorul incident: atunci când generalul James Dozier a fost răpit de Brigăzile Roşii din Italia, echipa de la Fon Meade a fost însărcinată să-l găsească. Langford a avut viziunea unui camion albastru care a fost implicat în răpire.

McMoneagle a dat o descriere exactă a camerei de la etajul al doilea din Padova în care Dozier a fost sechestrat, în timp ce un alt spion psihic, numit Ted Weatley, a identificat oraşul în care fusese reţinut temporar, înainte de Padova. Dozier a fost eliberat cu ajutorul informaţiilor astfel obţinute de către echipele operative speciale.

El a fost într-adevăr ţinut la etajul al doilea, într-o cameră încălzită cu un radiator, iar clădirea respectivă avea la parter un magazin aşa cum descrisese McMoneagle. Spionii psihici de la Fort Meade au acţionat asupra teroriştilor şi au acţionat şi asupra generalului Manuel Noriega, dictatorul panamez. În 1983 şi 1984 au fost recrutaţi alţi spioni psihici. Ei au fost selectaţi de Stubblebine. Printre aceştia se numără şi faimoşii Ed Dames şi Lyn Buchanan.

Aceştia au fost Antrenaţi de Ingo Swann. La Institutul Monroe, specializaţi în experienţe de inducere a extracorporalităţii (OOBE), noii recruţi erau supuşi la aparatul Hemi-Sync care emitea două frecvente în fiecare ureche. Diferenţa între frecvenţe era de 10 Hz. Aceste frecvenţe repetate induceau diferite stări de conştientă. Antrenamentele lui Ingo permiteau spionilor psihici militari americani nu numai să vadă la distanţă prin CRV. dar şi să experimenteze bilocaţia.

Această tehnică era privită ca cea mai bună realizare a spionajului psihic american, deoarece aceasta permitea spionului psihic să perceapă obiectivul ca şi când acesta era acolo. Cel mai bun elev al lui Swann a fost Tom Nance, care ar putea fi considerat ca un model de spion psihic. Acesta ajunsese la etapa a şasea a antrenamentului lui Swann. Înlocuirea Iui Stubblebine cu generalul maior Harry Soyster a provocat grupului de la Fort Meade un declin pronunţat.

Acest grup a fost transferat la DIA. Cu aceasta ocazie s-a schimbat şi numele de cod din Centre Lane în Sun Streak (raza de lumină a soarelui). În timp ce grupul de spionaj psihic al armatei era în declin, grupul SRI se dezvolta şi executa comenzi pentru toate departamentele guvernului. Pentru continuarea cercetărilor în domeniul RV. SRI a primit 10 milioane de dolari. Accentul se punea pe neurofiziologie şi calităţi psi, cum ar fi psihokinezia.

În anii 1984 şi 1985, Jack Vorona de la DIA şi Hal Puthoff au făcut lobby la Congresul american pentru obţinerea fondurilor necesare. Au fost efectuate demonstraţii de RV la Casa Albă, la Air Force, la marină, la CIA, la şefii statelor majore de arme întrunite, la Consiliul Securităţii Naţionale, la NSA. FBI, DEA, la serviciul vămilor, la Garda de Coastă şi In Agenţia Americană pentru Proiecte Cercetare Avansată de Apărare.”[1]

SURSE

  1. Emil Strainu – Spionajul Psihotronic si campul de lupta mental.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...