Spionii PSI ai generalului Ilie Ceaușescu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetatorii extrasenzitivi ai Armatei activau sub controlul generalului Ilie Ceausescu si se antrenau in anumite zone ale tarii, exersand localizarea extrasenzoriala a zacamintelor petrolifere. Doi dintre acestia ajunsera la performante incredibile, reusind sa detecteze si sa localizeze in mod repetat, cu o precizie de-a dreptul fenomenala, zacaminte petrolifere situate la adancimi considerabile. „La prospectarea zacamintelor petrolifere, gigantii industriei de profil folosesc arsenalul tehnic conventional”, spune Vasile Rudan.

Generalul Ilie Ceausescu crease o „unitate experimentala” de spioni extrasenzitivi in zona Gavanele, Muntii Buzaului.

„Acesta e constituit din aparatura electromagnetica performanta, instalatii speciale pentru detonarea unor incarcaturi explozive de mica amplitudine in scoarta terestra si analizarea undelor reflectate de stratificarile geologice, observatii in teren asupra reliefului si a rocilor de suprafata, reperarea plantelor indicatoare de hidrocarburi, fotografii satelitare; iar in final, se recurge la foraje geotehnice. Procedura este laborioasa, necesita timp indelungat, multi bani si nu e intotdeauna foarte sigura. Chiar si marile companii petroliere apeleaza, in secret, la spioni extrasenzitivi.


Un spion extrasenzitiv bine antrenat poate afla in mai putin de o jumatate de ora daca intr-o zona geografica data exista petrol. Totodata, poate determina cu precizie suprafata zacamantului, estimeaza pe cai extrasenzoriale presiunea din interiorul acestuia si verifica mintal daca petrolul este depozitat in anticlinal geologic sau in roci. ””[1]

SURSE


  1. https://www.national.ro/old/spionii-extrasenzoriali-din-domeniul-petrolului-ai-lui-ilie-ceausescu-125290.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...