Spionii PSI nu pot fi descoperiți de către oamenii normali, dar pot fi descoperiți de către oamenii cu puteri paranormale

Distribuie!

„Spionul extrasenzitiv nu poate fi prins in flagrant delict, pentru simplul motiv ca el nu poseda asupra sa nici un fel de aparatura electromagnetica susceptibila a fi utilizata la detectia zacamintelor petrolifere.

Totodata, nimeni nu poate dovedi ca mintea sa era programata sa detecteze hidrocarburi. Astfel se explica si faptul ca marile trusturi petroliere gasesc de obicei petrol si gaze naturale in parcele dobandite prin licitatii, despre care, oficial, nu existau date ca ar contine petrol.


„Spionii extrasenzitivi sunt de neintrecut cand e vorba de scotocit adancul pamantului. Ei pot atinge performante fantastice, fiind capabili sa „vizualizeze” mental zacaminte minerale, cavitati subterane si alte repere inaccesibile mijloacelor tehnice actuale”, spune prof.Vasile Rudan.”[1]

Spionii PSI nu pot fi descoperiți de către oamenii normali, dar pot fi descoperiți de către oamenii cu puteri paranormale


Spionii PSI (spionii paranormali) pot accesa locuri ultrasecrete (cum ar fi bazele cele mai secrete), nu pot fi descoperiti de oamenii normali, dar pot fi descoperiti de oamenii cu puteri paranormale. Oamenii cu puteri paranormale pot observa fata spionului PSI. Spionii PSI pot fi complet invizibili? Raspunsul este da, dar pentru a ajunge la acel nivel atat de avansat, este nevoie de un antrenament urias.

Bazele ultrasecrete au astfel de oameni paranormali, care ii pot observa pe spionii PSI. De asemenea, spionii PSI pot citi documente inchise in cele mai ascunse locuri, pot bruia tehnologiile avansate, pot descoperi persoane disparute.

SURSE

  1. https://www.national.ro/old/spionii-extrasenzoriali-din-domeniul-petrolului-ai-lui-ilie-ceausescu-125290.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...