Spiritele rătăcitoare sunt prinse între două lumi

Distribuie!

„SPIRITELE RĂTĂCITOARE SUNT PRINSE ÎNTRE DOUĂ LUMI

DUPĂ FIECARE MARE CATASTROFĂ SOLDATĂ CU MULȚI MORȚI, SUFLETELE ACESTORA REVIN LA LOCUL CATASTROFEI. AȘA AU STAT LUCRURILE LA FUKUSHIMA ȘI WORLD TRADE CENTER.


Unele persoane susțin că sunt fabulații sau halucinații. Altele consideră că este o realitate. După catastrofa de la Fukushima, numeroase cadavre fie că nu au fost revendicate, fie că nu au fost descoperite. Conform credinței budhiste, morții nu-și găsesc liniștea dacă nu sunt respectați.

Mulți locuitori ai regiunii Tohocu, locul catastrofei, susțin că sunt urmăriți de spiritele celor morți, care au rămas prinși între două lumi.


Toți cei care nu au parte de înmormântare nu-și găsesc liniștea, spiritele lor revenind la locul accidentului. Spiritul care nu găsește calea luminii rămâne atașat de un loc sau de un obiect.

Persoanele cu capacități mediumice susțin că și după 15 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001, locul unde s-au prăbușit cele două clădiri are o încărcătură energetică negativă.

Aceste spirite se numesc rătăcitoare și o amprentă din ele rămâne printre noi. Fiecare dintre noi este liber să creadă sau nu, aceste afirmații.

Un celebru sociolog japonez a realizat un sondaj în rândul șoferilor de taxi din regiunea puternic afectată de tsunamiul din 2011. Peste 16000 de persoane au murit în această catastrofă.

Mulți dintre șoferi au declarat că au avut parte de întâmplări care depășesc limitele realului. O sută de șoferi au declarat că au luat în mașina lor pasageri fantome. Unul dintre șoferi a declarat că, la câteva luni de la catastrofă, a luat ca pasager de la gară o femeie care i-a cerut să o duc în zona unde valul ucigător distrusese totul. Șoferul i-a răspuns că în zonă nu mai locuiește nimeni, deoarece toți au decedat. Femeia l-a întrebat, înseamnă că eu sunt moartă?

Când s-a întors către bancheta din spate, unde se așezase femeia, a văzut că, aceasta dispăruse. Alți soferi susțin că au văzut autostopiști fantome. În momentul în care mașina s-a apropiat, aceștia dispăreau.

O întâmplare care a rămas celebră s-a petrecut în anul 1981, în Montpellier, Franța. Patru persoane se aflau într-un autovehicul. Au zărit pe marginea șoselei o femeie și pentru că se însera au hotărât să o ia cu ei. Femeia era foarte tăcută dar, la un moment dat, a început să strige, atenție la curbă, atenție la curbă! După acest incident, femeia a dispărut, spre stupefacția celor din mașină.

 

Șoferul a încetinit, pentru că urma o curbă periculoasă. Era femeia spiritul unei victime de accident petrecut în acea curbă?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/spiritele-ratacitoare-sunt-prinse-intre-doua-lumi
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...