SRI este deranjat că din cauza „știrilor false” britanicii au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană, iar americanii l-au ales președinte pe Donald Trump. SRI este deranjat că naționalismul se află în ascensiune

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un articol intitulat „Gândirea critică în era bombardamentului informaţional”[1], publicat in Revista Intelligence a SRI, ni se vorbeste despre „stirile false”, SRI reluand aceleasi clisee propagandistice, care au fost promovate de catre globalisti dupa anul 2016. Principalele teme sunt: Brexitul (iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana) si castigarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre Donald Trump.

Aceste doua evenimente au avut un impact atat de puternic incat i-a speriat teribil pe globalisti, motiv pentru care acestia au inceput sa ceara cenzura internetului, folosind ca pretext „combaterea stirilor false”.


Globalistii considera ca fiind „stiri false” toate acele informatii din domeniul „teoriei conspiratiei” sau acele postari care sustin nationalismul si sunt impotriva globalizarii. Te opui casatoriilor LGBT, aducerii de imigranti, esti nationalist, globalistii te vor eticheta drept „extremist de dreapta”.

Este important sa intelegeti acest mod de gandire al globalistilor. In articolul din Revista Intelligence, SRI ne vorbeste despre „gandirea critica”, citandu-l pe globalistul Karl Popper, cel care a scris cartea „Societatea deschisa si dusmanii ei”, cel care l-a inspirat pe George Soros in lupta pentru Noua Ordine Mondiala.


„Karl R. Popper afirma în „Societatea deschisă și dușmanii ei” că „secretul desăvârșirii intelectuale este spiritul critic, independența în gândire”. Centre universitare precum Harvard, Sorbona, London School of Economics sau Stanford au ajuns la concluzia că utilizatorul de internet poate identifica mai ușor o știre falsă prin dezvoltarea gândirii critice, astfel că este necesară introducerea acesteia ca materie de studiu în licee și facultăți. Gândirea critică este, în accepțiunea oamenilor de știință, o abilitate de bază asimilată competențelor de scriere și citire, care este necesar să fie predată şi învățată.”[1]

Cand globalistii ne vorbesc despre „gandirea critica”, ei nu se refera la critica globalizarii, ci doar la critica valorilor nationale ale unei natiuni. Se numeste „Teoria Critica” si este o ideologie comunista. Scoala de la Frankfurt este un exemplu al „Teoriei Critice”.

Georgy Lukacs, un activist al Scolii de la Frankfurt, a creat conceptul de „Terorism Cultural”, adica distrugerea valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie) pentru a „elibera” oamenii. Herbert Marcuse, un alt activist al Scolii de la Frankfurt, a creat conceptul de „Toleranta Represiva” si se refera la dictatura minoritatilor.

Revenind la „stirile false”. O stire falsa, promovata cu vehementa de catre globalisti, este aceea ca „Rusia l-a ajutat pe Donald Trump sa castige alegerile prezidentiale”. Nici pana astazi, globalistii nu au putut prezenta dovezi, ci doar ipoteze. Dupa cum puteti vedea, conceptul de „stiri false” nu se aplica si in cazul globalistilor, ci doar in cazul celor care se opun globalizarii.

SURSE

  1. http://intelligence.sri.ro/gandirea-critica-era-bombardamentului-informational/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Investitorii străini" sunt deranjați de legea off-shore, în varianta PSD, căci vor trebui să plătească mai mult României! PNL, PMP și USR s-au opus acestei legi! Totuși, România nu este în stare să-și exploateze singură resursele?
Militarii NATO au lăsat fermierii buzoieni fără culturi –blindatele au pus totul la pământ
De ce nu va reuși "Revoluția Sexuală" la comandă în România? "A încredința copilul unor cupluri de homosexuali este de neconceput"
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Statul Paralel: Un protocol secret, ilegal, semnat între SRI și Parchetul General în 2016
Extremiștii unguri cer, din nou, autonomia "Ținutului Secuiesc". Extremiștii unguri trebuie expulzați din țară pentru că aceștia sunt un pericol pentru Securitatea Națională!
Sfinxul care veghează de mii de ani la poarta Banatului
Rușinea națională de la Oradea: statuia voievodului Mihai Viteazul dată jos de primarul PNL
Apare un nou serviciu de interceptare a comunicațiilor. Cine îți va putea asculta telefonul și citi e-mail-urile
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este deranjat de legea offshore, în varianta PSD, cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră, căci "investitorii străini" vor trebui să plătească mai mult României
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...