SRI pregateste o noua lege "Big Brother IV" – totul pentru "a ne apara de teroristii invizibili" ! Sunteti pregatiti sa va cedati libertatile civile pentru "a fi in siguranta" ?!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ori de cate ori au loc atentate teroriste sub evidentul „Drapel Fals”, in diverse locuri din lume, alese cu dibacie de Serviciile Secrete ale SUA-UE, vin cei din Serviciul Roman de Informatii (SRI), sa speculeze aceste operatiuni sub „Drapel Fals”, initiand legi „Big Brother” de restrangere a libertatilor civile si de patrundere tot mai adanca in intimitatea cetatenilor, pe care ii considera potentiali teroristi, asa cum fac si partenerii lor strategici, SUA, cu proprii cetateni.

SRI ne priveste pe toti

Ceea ce vedeti in ansamblu, ca si desfasurarea unui plan bine ticluit, poarta denumirea de „Principiul Hegelian al Manipularii”. Acest Principiu Hegelian, se refera la o strategie ce provine din psihologia persuasiunii, in baza careia sunt manipulate masele de oameni, pentru a duce la indeplinire Agenda Globalista a Iluminatilor. Principiul Hegelian se traduce asa: Teza (Problema) <-> Antiteza (Reactie) <-> Sinteza (Solutie).


Luam ca si exemplu, un atac terorist, planificat, dupa cum veti vedea mai jos, de catre guverne. Mass-media, care este controlata atat de guvern, cat si de politicieni si/sau Servicii Secrete, vor manipula oamenii sa fie de acord cu ceea ce vor Globalistii, cei ce au pus in aplicare acest atentat, in urma caruia trebuie sa fie o solutie, cum ar fi restrangerea libertatilor civile.

De pe publicatia Ziare.com aflam despre legea „Big Brother IV” initiata de SRI:


„Directorul Centrului National Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Florin Cosmoiu, a declarat ca institutia pe care o reprezinta spera sa promoveze „in urmatoarele luni” un nou proiect de lege privind securitatea cibernetica, document care ar urma apoi sa intre in dezbatere publica.

„In 2014 a fost o mare dezbatere in spatiul public vizavi de legea adoptata de Parlament privind securitatea cibernetica a Romaniei, care ulterior a fost declarata neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala.

Institutiile statului implicate lucreaza in aceasta perioada pentru a identifica solutiile care sa raspunda la exigentele care au fost emise de catre Curte. (…) Si noi si impreuna cu celelalte institutii implicate speram sa reusim in urmatoarele luni sa promovam un nou proiect de lege care va intra in primul rand intr-o dezbatere publica.

Probabil ca in prima etapa acolo a fost o greseala, nu s-a dezbatut destul de mult cu toti factorii si din societatea civila interesati. S-au creat o serie de emotii, niste lucruri care, zicem noi, nu au fost bine intelese”, a afirmat Cosmoiu, luni, in cadrul unei conferinte de presa organizate de Ambasada Elvetiei, pentru a anunta desfasurarea celei de-a treia editii a Congresului International „Cybersecurity in Romania, platforma de dialog public-privat”.

Echilibru intre securitate si viata privata

Oficialul SRI si-a exprimat speranta ca o astfel de dezbatere publica va clarifica atat nevoia de securitate cibernetica, dar si dreptul cetateanului la viata privata.

„Printr-un dialog intre actorii implicati speram sa se identifice solutia care sa satisfaca ambele parti – societatea civila si institutiile statului cu nevoia lor de securitate”, a adaugat Florin Cosmoiu.

El a precizat ca SRI este partener al Congresului International „Cybersecurity in Romania, platforma de dialog public-privat”, care se va organiza la Sibiu, aratand ca Strategia de Securitate Cibernetica a Romaniei prevede chiar coagularea unor campanii de constientizare a pericolului atacurilor cibernetic. Cosmoiu a explicat ca atacurile cibernetice pot afecta atat institutiile statului, cat si companiile, firmele mai mici, chiar si persoanele.

„Daca la nivelul institutiilor publice strategice atacurile pot proveni de la entitati statale, la nivelul companiilor private poate sa apara asa numitul spionaj cibernetic. Plus ca fiecare dintre noi, si ca persoane private si ca mici firme, putem fi tinta grupurilor de criminalitate cibernetica organizata.

Aceste lucruri exista, se manifesta si in Romania, tendinta este de crestere. De aceea, este important sa prezentam tuturor amenintarile, riscurile la care putem fi supusi”, a sustinut Florin Cosmoiu.”[1]

Atentatele teroriste – organizate de catre Serviciile Secrete care vor sa ia libertatile civile tuturor oamenilor !

Ingrozitor, asa-i ? Dupa ce guvernul SUA a pus la punct Operatiunea „11 septembrie 2001”, in luna octombrie a aceluiasi an, criminalul de razboi, George W. Bush, a adoptat legea „Patriot Act”, in baza careia cetatenii americani deveneau potentiali teroristi. Mai grav decat atat, legea „Patriot Act” avea urmatoarele prevedere total neconstitutionale si conduceau abuzul la extrem:

– politia si armata puteau patrunde pe teritoriul unei persoane private, fara mandat;

– suspectul sau suspectii de terorism, chiar daca nu erau dovediti, erau privati de dreptul la un avocat, fiind retinut pe o perioada nedeterminata de timp;

– suspectul sau suspectii de terorism, atentie, puteau fi torturati legal.

Polticienii corupti din Romania, care au distrus aceasta tara, in tandem cu cei din Serviciile Secrete, dar si cu presa din Romania total servila lor, cat mai ales SUA-UE, nu va vor spune acest adevar. De asemenea, n-o sa vedeti in mass-media oficial astfel de informatii cum veti vedea in continuare.

Peste 90% dintre americani nu iau in seama teza oficiala cu privire la „11 septembrie 2001”, incepand sa inteleaga foarte bine ce s-a intamplat acolo si mai ales contradictiile din jalnicul raport 9/11.

In anii ’50, in Iran, dupa ce a fost ales in mod democratic presedintele Mohammad Mosadegh, dupa ce acesta a nationalizat petrolul in detrimentul British Petroleum, acesta a fost dat jos printr-o lovitura de stat numita „Operatiunea Ajax”, pe care CIA a orchestrat-o impreuna cu MI6 si nu ezita sa recunoasca asta publicand informatiile clarificatoare pe site-ul lor oficial. In aceasta operatiune, se vizau atentate teroriste in diverse locuri publice, dandu-se apoi vina pe presedintele Iranului, astfel incat oamenii sa ceara demiterea sa.

In anii ’60, in SUA, a existat Operatiunea Northwood, in baza careia CIA trebuia sa comita o serie de atentate teroriste impotriva poporului american, dar si sa deturneze un avion ce zbura catre Cuba, dand apoi vina pe presedintele Cubei, Fidel Castro, cerand ulterior invadarea Cubei si inlaturarea lui Castro. Din cauza anumitor oameni cu functii-cheie, aceste operatiuni n-au avut, ele fiind declasificate din greseala in 1997, in timpul anchetei vizand cazul „Watergate”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.

In anii ’70, in Europa, a existat „Operatiunea Gladio”, orchestrata fiind de NATO in tandem cu Serviciile Secrete americane (CIA) si britanice (MI6). In aceasta operatiune, s-au pus la punct o serie de atentate teroriste, care au fost duse la indeplinire, dandu-se ulterior vina pe socialistii comunisti.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.

Documentar „Terrorstorm – manipularea terorista globala” !

P.S. Hei, SRI, Patria nu e a Priori, asa ca schimbati-va aceasta deviza !

SURSE

1. http://www.ziare.com/stiri/sri/sri-pregateste-o-noua-lege-big-brother-niste-lucruri-nu-au-fost-bine-intelese-1370778

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Basescu recunoaste ca CIA tortureaza detinutii de la Guantanamo, pana acestia spun ce ofiterii CIA vor sa auda ! Astia sunt "partenerii strategici" ai Romaniei !
Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa "lupta anticorupție" din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Companiile de distribuție cer Guvernului scoaterea din orașe a hipermarketurilor: Crește gradul de dependență a producătorilor români față de marile rețele străine de retail dar și costul alimentelor
Liviu Pleșoianu: "Iohannis – Președintele #POSEDAT"
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Preşedinţia Consiliului UE propune un sistem de subvenţii/penalităţi: 60.000 de euro pentru fiecare imigrant primit şi identic pentru unul respins
Sorosiștii #Rezist ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților și împotriva impozitării multinaționalelor (20 ianuarie 2018)
Starețul Mănăstirii Putna acuză ”maimuțăreala europeană” și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate
Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
România – singura țară de pe Planetă care și-a plătit la un moment dat toată datoria externă
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului "Romteleghid", fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...