SRI se află în spatele incendiului de la Clubul Bamboo sau totul a fost doar un accident?

Distribuie!by Romania este un stat mafiot. Nu este nici o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum s-ar grabi unele persoane inconstiente sau cu rea-intentie sa eticheteze o astfel de afirmatie. Globalistii SUA-UE-Soros au creat in Romania un Sistem Represiv specific regimurilor totalitare si asta din cauza multor tradatori, care s-au aflat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania este un stat mafiot. Nu este nici o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum s-ar grabi unele persoane inconstiente sau cu rea-intentie sa eticheteze o astfel de afirmatie. Globalistii SUA-UE-Soros au creat in Romania un Sistem Represiv specific regimurilor totalitare si asta din cauza multor tradatori, care s-au aflat in functii de conducere ale statului roman.

Inceputul anului 2017 a fost unul teribil pentru grupul de crima organizata din acest Sistem. Au fost facute dezvaluiri ce au scandalizat opinia publica, dar nu s-a spus totul. Da, noi suntem condusi de un grup de crima organizata implementat in Romania.


Majoritatea dintre dumneavoastra ati urmarit cu atentie tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni si modul cum a fost speculata aceasta tragedie pentru a da jos un guvern legitim. Atat unii politicieni, cat si ONG-istii lui George Soros au speculat aceasta tragedie. In opinia noastra, atunci, acolo, la Clubul Colectiv, a avut loc un atentat terorist de tip “Steag Fals”.

In cazul de fata, vedem ca se intampla aproape la fel. Ne intrebam: Ce va urma dupa? Proteste si mai mari in strada? Rasturnarea unui guvern legitim si inlocuirea sa cu “tehnocrati” de la Bruxelles? In cazul tragediei de la Colectiv, s-a speculat emotia si aceasta emotie a fost folosita in scop politic. Fara indoiala ca si aceasta emotie va fi folosita in scop politic!


Orice om are dreptul de a-si pune intrebari, mai ales ca insusi Traian Basescu, fost Presedinte al Romaniei, a recunoscut ca Romania este stat mafiot.

SURSE

  1. Foto: Europa FM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un "tertip legal" pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !
În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia
Daniel Dragomir: Peste 80 de oameni din conducerea statului au fost ascultaţi şi urmăriţi de SRI. Ţinta ar fi fost Tăriceanu. Şeful Senatului: Nu am ştiut
Inchisorile CIA din Romania (ROantanamo): un veritabil loc de tortura a presupusilor "teroristi"! Toti masonii din politica speriati de aceasta ancheta jurnalistica, deoarece acestia au permis in secret agentilor CIA sa faca asta! De la Guantanamo la ROantanamo!
Presedintele Stratfor recunoaste ca in caz de razboi, NATO, nu va apara Romania ! Tot el mai spune ca "Romania trebuie sa se apere singura" !
Dacă vor ajunge la conducerea României, globaliștii #Rezist vor vinde rapid România străinilor! Globaliștii #Rezist vor ca România să fie condusă de globaliștii SUA-UE-Soros!
Legea vaccinării – bomboana de pe coliva poporului român!
România funcționează la ordin
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Iluminații nu iubesc România
Protest împotriva vaccinării obligatorii în România
Străinii pot cumpăra teren agricol în România, după dorință! Românul de rând poate să procedeze la fel, în alte țări europene?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro