SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară

by “Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre altele se ocupa de monitorizarea online.

Stătescu a fost trecut în rezervă miercuri seară prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis la propunerea directorului SRI.


Generalul Stătescu era considerat unul din oamenii de casă ai generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, pensionat recent în urma scandalului Ghiță.

Conform surselor FLUX 24, directorul SRI ar dori trecerea în rezervă a mai multor șefi din SRI, apropiați ai lui Florian Coldea.


În subordinea lui Stătescu lucra și nevasta generalului Sorin Cosma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din SRI.

Sorin Cosma (foto) a ajuns în SRI în 1992 grație faptului că soția sa, Pompilia Cosma, era nepoata directorului de la aceea vreme al SRI, Virgil Măgureanu. Între timp, Pompilia Cosma a ajuns adjunct la Direcția F din SRI, care se ocupă de sistemele informatice din subordinea lui Stătescu.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-cutremur-in-sri-seful-monitorizarii-online-omul-lui-coldea-dat-afara/
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Rockefeller își construiește "Arca lui Noe"
Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”
Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Facebook, în cădere liberă la deschiderea Bursei din New York
Guvernul României încearcă să saboteze Referendumul pentru Familie, după ce globaliștii UE le-au cerut politicienilor români să nu susțină acest Referendum. Activiștii #Rezist îndeamnă la boicot
Un cod care poate elibera toată omenirea – Codul lui Moise
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro