SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară

Distribuie!by “Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre altele se ocupa de monitorizarea online.

Stătescu a fost trecut în rezervă miercuri seară prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis la propunerea directorului SRI.


Generalul Stătescu era considerat unul din oamenii de casă ai generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, pensionat recent în urma scandalului Ghiță.

Conform surselor FLUX 24, directorul SRI ar dori trecerea în rezervă a mai multor șefi din SRI, apropiați ai lui Florian Coldea.


În subordinea lui Stătescu lucra și nevasta generalului Sorin Cosma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din SRI.

Sorin Cosma (foto) a ajuns în SRI în 1992 grație faptului că soția sa, Pompilia Cosma, era nepoata directorului de la aceea vreme al SRI, Virgil Măgureanu. Între timp, Pompilia Cosma a ajuns adjunct la Direcția F din SRI, care se ocupă de sistemele informatice din subordinea lui Stătescu.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-cutremur-in-sri-seful-monitorizarii-online-omul-lui-coldea-dat-afara/
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro