SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară

by “Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre altele se ocupa de monitorizarea online.

Stătescu a fost trecut în rezervă miercuri seară prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis la propunerea directorului SRI.


Generalul Stătescu era considerat unul din oamenii de casă ai generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, pensionat recent în urma scandalului Ghiță.

Conform surselor FLUX 24, directorul SRI ar dori trecerea în rezervă a mai multor șefi din SRI, apropiați ai lui Florian Coldea.


În subordinea lui Stătescu lucra și nevasta generalului Sorin Cosma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din SRI.

Sorin Cosma (foto) a ajuns în SRI în 1992 grație faptului că soția sa, Pompilia Cosma, era nepoata directorului de la aceea vreme al SRI, Virgil Măgureanu. Între timp, Pompilia Cosma a ajuns adjunct la Direcția F din SRI, care se ocupă de sistemele informatice din subordinea lui Stătescu.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-cutremur-in-sri-seful-monitorizarii-online-omul-lui-coldea-dat-afara/
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Extraterestrii in epoca moderna
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Războiul din Libia (2011) - Libia lui Gaddafi a fost distrusă de către globaliștii SUA și UE
Tinerii Frumoși și Liberi din România organizează miting de susținere a Universității lui George Soros din Ungaria, care poate fi închisă de către autorități! George Soros, #rezistă!
Mâncarea care vindecă! Iată cum putem avea o sănătate de fier
Un milion de britanici se identifică drept lesbiene, homosexuali sau bisexuali
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro