SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară

by “Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eduard Hellvig, directorul SRI, face mișcări cheie în instituție. După ce a denunțat protocoalele SRI în justiție și a retras ofițerii SRI din ANAF miercuri seară l-a dat afară pe un om cheie din SRI: generalul Stătescu Gabriel, șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care printre altele se ocupa de monitorizarea online.

Stătescu a fost trecut în rezervă miercuri seară prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis la propunerea directorului SRI.


Generalul Stătescu era considerat unul din oamenii de casă ai generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, pensionat recent în urma scandalului Ghiță.

Conform surselor FLUX 24, directorul SRI ar dori trecerea în rezervă a mai multor șefi din SRI, apropiați ai lui Florian Coldea.


În subordinea lui Stătescu lucra și nevasta generalului Sorin Cosma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din SRI.

Sorin Cosma (foto) a ajuns în SRI în 1992 grație faptului că soția sa, Pompilia Cosma, era nepoata directorului de la aceea vreme al SRI, Virgil Măgureanu. Între timp, Pompilia Cosma a ajuns adjunct la Direcția F din SRI, care se ocupă de sistemele informatice din subordinea lui Stătescu.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-cutremur-in-sri-seful-monitorizarii-online-omul-lui-coldea-dat-afara/
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Internet

Citiți și...

Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Test hormonal pentru a va cunoaste "sexul" creierului !
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Der Spiegel: "Serviciile secrete germane ar fi spionat mai multe instituții media străine"
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Tot mai multe persoane care au făcut operații de schimbare de sex regretă decizia și vor „inversarea”. Medic specialist: Poate fi devastator să asculți poveștile lor. Cu toate astea, mulți preferă să tacă
Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu
Gruparea #rezist s-a lămurit și cu Iohannis: acest om nu ne mai reprezintă, îl interesează doar vacanțele!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro