Star Gate, poarta către spionajul PSI

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cu toate că rezultatele sunt extrem de confidenţiale, în presă au apărut informaţii despre succesul clarvăzătorilor şi mediumilor în experimente militare. În 1972, s-a înfiinţat proiectul Star Gate (Poarta Stelară) care folosea persoane-emiţători psi, iar din 1977, finanţările au crescut. În ziare au apărut ştiri senzaţionale despre spionii-fantomă care au fost obţinuţi în centrele de cercetare.

Se spunea că Ingo Swann şi Pat Price şi-au proiectat conştiinţa la distanţe uriaşe, descriind cu un grad mare de exactitate imaginile secrete ale unor arme şi chiar conţinutul unor documente secrete. Ei au pătruns cu mintea în baze militare bine apărate din Rusia, China şi SUA.


În 1970, Sheila Ostrander şi Lynn Schroeder spuneau în cartea „Descoperiri legate de psihic, în spatele Cortinei de Fier“, că sovieticii folosesc ca spioni persoane psihokinetice, clarvăzători şi telepaţi. Dădeau şi o listă cu 40 de oraşe în care se presupunea că aveau loc experimente PSI. Contraofensiva americană n-a întârziat să apară. Institutul central de explorare al SUA a făcut, în 1973, experienţe bazate pe proiecţia astrală (ieşirea din corp).

Doi americani, Ingo Swann (care vedea obiecte ascunse privirii) şi Pat Price au fost protagoniştii experimentului. Fizicianul Hal Puthoff a făcut publice experimentele. CIA a hotărât să-l finanţeze pe Hal Puthoff cu 50.000 de dolari pentru noi cercetări. La început, Swann nu a dat rezultate pe măsura aşteptărilor. A repetat experimentele căutând să descrie locaţiile pe baza coordonatelor geografice, longitudine şi latitudine. Rezultatele au devenit mult mai promiţătoare.”[1]


SURSE

  1. http://desecretizari.blogspot.com/2012/04/spionii-psi-armele-nevazute-ale.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...