Starea de urgenţă din 2020, instituită sub pretexul “Covid-19”, declarată neconstituţională în Spania

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Curtea Constituţională spaniolă a decis că starea de urgenţă, care a presupus o izolare strictă la domiciliu pentru a limita răspândirea coronavirusului în primul val al pandemiei, a fost neconstituţională, transmite Reuters.

Starea de urgenţă, neconstituţională. Instituită în martie anul trecut, starea de urgenţă a permis guvernului spaniol să suspende temporar libertăţile civile, izolându-i la domiciliu pe aproape toţi spaniolii, informează Agerpres. Autorităţile spaniole au impus unul dintre cele mai stricte lockdown-uri din Europa, permiţându-le oamenilor să iasă din casă numai pentru a merge la serviciu, pentru a face cumpărături de strictă necesitate sau pentru a merge la spital sau la farmacie.


Starea de urgenţă, declarată neconstituţională de guvernul madrilen

Starea de urgenţă a implicat o interdicţie de circulaţie aproape în întreaga ţară şi a autorizat autorităţile regionale competente în materie de sănătate să ia măsuri anti-COVID.


Curtea Constituțională a declarat că a anulat cu majoritate simplă unele articole din decretul privind starea de urgență referitoare la libera circulație a cetățenilor. Hotărârea completă va fi publicată în câteva zile.

Această decizie a Curţii deschide uşa către anularea amenzilor pentru încălcarea restricțiilor impuse în această perioadă. Decizia instanței vine ca răspuns la o petiție depusă de partidul de extremă dreaptă Vox, care susținea că măsurile erau excesiv de dure.”

Sursa: https://www.romaniatv.net/starea-de-urgenta-din-2020-declarata-neconstitutionala-in-spania_5647533.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Lumina socialismului vine din Apus
Cercetător rus: NASA ține la secret imagini cu un oraș extraterestru pe Lună
Noua Ordine Mondială: Klaus Schwab și Marea Resetare: "Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!"
Bail-in și Bail-out - un colaps financiar inventat pentru a fura banii populației
O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată
Radarul Duga: Misterele instalației de lângă Cernobîl. Americanii se temeau că poate controla mințile
Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
Texas: Restricțiile au fost ridicate total (inclusiv masca) și cazurile continuă să scadă. Realitatea din Texas ne arată că restricțiile și măștile au îmbolnăvit oamenii
Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese
Utilizarea armelor electromagnetice pentru inducerea unei stări continue de frică
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
România – colonie săracă, exploatată și distrusă de către SUA și UE

Studiu: “Rădăcina de păpădie distruge celulele canceroase din corp, fără a avea efecte adverse asupra celulelor sănătoase”

Hipercivilizațiile cosmice

Iată cum energiile negative îți afectează viața

Cazuri uluitoare de copii cu origini extraterestre nascuti pe Pamant ! Aceste cazuri au bulversat oamenii de stiinta sceptici !

Închide