Statuia budistă „Omul de Oţel” a fost făcută dintr-un meteorit

Distribuie!

„O statuie a lui Buddha din Tibet, veche de 1.000 de ani, a fost sculptată dintr-un meteorit rar, care a aterizat pe Pământ cu aproximativ 15 milenii în urmă, potrivit unui nou studiu internaţional.

Cunoscută sub numele de „Omul de Oţel”, statuia cântăreşte 10.6 kg şi este compusă din ataxite, o clasă de meteoriţi de fier cu un conţinut ridicat de nichel.


„Statuia a fost cioplită dintr-un fragment din meteoritul Chinga, care a aterizat în zonele de graniţă dintre Mongolia şi Siberia, cu aproximativ 15.000 de ani în urmă”, a declarat conducătorul studiului Elmar Buchner de la Universitatea din Stuttgart, într-un comunicat de presă.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/statuia-budista-omul-de-otel-a-fost-facuta-dintr-un-meteorit—169274


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/statuia-budista-omul-de-otel-a-fost-facuta-dintr-un-meteorit—169274
  2. Foto: Elmar Buchner

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...