Statuia budistă “Omul de Oţel” a fost făcută dintr-un meteorit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O statuie a lui Buddha din Tibet, veche de 1.000 de ani, a fost sculptată dintr-un meteorit rar, care a aterizat pe Pământ cu aproximativ 15 milenii în urmă, potrivit unui nou studiu internaţional.

Cunoscută sub numele de “Omul de Oţel”, statuia cântăreşte 10.6 kg şi este compusă din ataxite, o clasă de meteoriţi de fier cu un conţinut ridicat de nichel.


“Statuia a fost cioplită dintr-un fragment din meteoritul Chinga, care a aterizat în zonele de graniţă dintre Mongolia şi Siberia, cu aproximativ 15.000 de ani în urmă”, a declarat conducătorul studiului Elmar Buchner de la Universitatea din Stuttgart, într-un comunicat de presă.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/statuia-budista-omul-de-otel-a-fost-facuta-dintr-un-meteorit—169274


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/statuia-budista-omul-de-otel-a-fost-facuta-dintr-un-meteorit—169274
  2. Foto: Elmar Buchner

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Piramidele au fost construie de urmaşii supravieţuitori ai atlanţilor
Piramide pe tot Pământul
Regele Lumii - Regele Shambalei - El va conduce forţele binelui în bătălia finală
Secțiunea de aur (numărul de aur, proporția de aur) a fost considerată de către greci ca fiind legea sau expresia matematică a frumuseţii. Este întruchiparea numerică a infinităţii şi o aproximare a ceea ce nu poate fi atins
Arheologii au găsit o mumie egipteană al cărui craniu conţine amprentele lăsate de creier
Poetul grec, Hesiod, despre Epoca de Aur a umanității: "Oamenii trăiau la fel ca şi Zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte şi fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu fiinţele divine (extratereştrii?), ei îşi duceau zilele în linişte şi pace, într-o societate fără inegalităţi, uniţi prin iubire şi respect reciproc."
Hieroglifele din templul Abydos prezinta un elicopter, un submarin si un ozn! Acestea au o vechime de 3000 de ani si bulverseaza istoricii si arheologii oficiali!
Antica "Poartă Stelară" a zeilor, aflată în Peru
Podișul Tibet, un ținut plin de mistere
Amprenta de picior veche de 500 milioane de ani socheaza istoricii si arheologii! Observam inca o data implicarea extraterestrilor antici!
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Mezhgorye este un oraș închis din Rusia, fondat în 1979, despre care se crede că adăpostește oameni care lucrează în Muntele Yamantaw
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...