Statuia Libertății a fost arestată de către FBI – colabora cu teroriștii ISIS și Al Qaeda

by Statuia Libertatii a fost arestata de catre FBI, existand suspiciuni rezonabile ca ar colabora cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Doamna Libertatii a afirmat de nenumarate ori ca nu este de acord cu legile Big Brother, stergerea site-urilor cu continut conspirationist si tortura, al caror scop il reprezinta Siguranta […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statuia Libertatii a fost arestata de catre FBI, existand suspiciuni rezonabile ca ar colabora cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Doamna Libertatii a afirmat de nenumarate ori ca nu este de acord cu legile Big Brother, stergerea site-urilor cu continut conspirationist si tortura, al caror scop il reprezinta Siguranta Nationala.

Autoritatile americane au anuntat ca Doamna Libertatii va fi inlocuita cu un politist american – simbol al luptei impotriva terorismului. “Fie sunteti cu noi, fie sunteti cu teroristii” spunea George W. Bush. Toti cei care se opun acestor legi nu sunt altceva decat simpatizanti ai teroristilor, iar acestia vor fi identificati si arestati.


Statuia Libertatii arestata

Asadar, Doamna Libertatii s-a opus vehement luptei impotriva terorismului, iar de aici rezulta ca ea colaboreaza cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Este esential ca nimeni sa nu se opuna luptei impotriva terorismului, iar de aceea sunt necesare legile Big Brother, reglementarea internetului (controlul site-urilor conspirationiste) si tortura, caci fara aceste unelte terorismul nu poate fi invins.

P.S. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Familia de Medici, care a condus Florenţa mai bine de 300 de ani, deţinea unele secrete fascinante şi dispunea de unele lucruri uimitoare
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt "rasiști" și împotriva "democratiei"
"Stop Operation Soros" - Mișcare împotriva lui George Soros în Macedonia
SUA vor cheltui o jumătate de miliard de dolari pentru înlăturarea lui Nicolas Maduro
Aviatia SUA a ucis, "din greseala", mai multi militari irakieni, dar Pentagonul a transmis condoleante
Frăția Șarpelui – cea mai veche organizație secretă de pe Pământ
"Progresiștii" duc omenirea către colaps
Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e din plin dezlănțuit!
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Fostul director al CIA, James Woolsey, ar vrea ca Edward Snowden sa fie spanzurat, dupa dezvaluirile privind spionajul in masa practicat la nivel international de SUA
Curtea Supremă a SUA îi dă dreptate lui Trump privind blocarea accesului "refugiaților"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro