Statuia Libertății a fost arestată de către FBI – colabora cu teroriștii ISIS și Al Qaeda

by Statuia Libertatii a fost arestata de catre FBI, existand suspiciuni rezonabile ca ar colabora cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Doamna Libertatii a afirmat de nenumarate ori ca nu este de acord cu legile Big Brother, stergerea site-urilor cu continut conspirationist si tortura, al caror scop il reprezinta Siguranta […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statuia Libertatii a fost arestata de catre FBI, existand suspiciuni rezonabile ca ar colabora cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Doamna Libertatii a afirmat de nenumarate ori ca nu este de acord cu legile Big Brother, stergerea site-urilor cu continut conspirationist si tortura, al caror scop il reprezinta Siguranta Nationala.

Autoritatile americane au anuntat ca Doamna Libertatii va fi inlocuita cu un politist american – simbol al luptei impotriva terorismului. “Fie sunteti cu noi, fie sunteti cu teroristii” spunea George W. Bush. Toti cei care se opun acestor legi nu sunt altceva decat simpatizanti ai teroristilor, iar acestia vor fi identificati si arestati.


Statuia Libertatii arestata

Asadar, Doamna Libertatii s-a opus vehement luptei impotriva terorismului, iar de aici rezulta ca ea colaboreaza cu teroristii ISIS si Al Qaeda. Este esential ca nimeni sa nu se opuna luptei impotriva terorismului, iar de aceea sunt necesare legile Big Brother, reglementarea internetului (controlul site-urilor conspirationiste) si tortura, caci fara aceste unelte terorismul nu poate fi invins.

P.S. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro